Makeup Revolution | Recenzija Flawless palete senki

Zdravo svima! :)
- Definitivno najviše volim da pišem recenzije i takođe najviše uživam u čitanju takvih postova tako da se nadam da se i vama dopadaju postovi na ovu tematiku jer sam primetila da su dosta čitani, kako na mom, tako i na drugim blogovima. Danas vam predstavljam jedan proizvod koji sam jako dugo želela i apsolutno sam bila presrećna kada sam ga naručila tako da možete da zamislite kolika sam očekivanja imala o njemu. Dakle, u pitanju je divna paleta zvana "Flawless" (pun naziv: Flawless 32 Ultra Professional Eyeshadow Palette) brenda Makeup Revolution. 
- Iako sam ja veoma skeptična po pitanju kupovine šminke i sličnih proizvoda onlajn odnosno putem raznih Instagram profila i Facebook stranica ipak sam naručila ovu paletu upravo sa takvog profila/takve stranice. Naime, pre par meseci sam otkrila profil @la_sirena_sminka i zaista sam bila oduševljena njihovom širokom ponudom ali sam bila skeptična oko toga da li je šminka koju nude zaista original. U to sam se uverila jer su cene dosta slične originalnim, a i na paletama postoji sve što jedan original proizvod treba da sadrži tako da sa te strane mogu da garantujem da je šminka odnosno dekorativna kozmetika koju oni nude definitivno original. Htela sam pre svega to da razjasnim da ne bi bilo nekih komentara kako je možda ova paleta kopija ili bilo šta slično jer svakako to nije. 

Well, let's go...

Paleta je bila upakovana u divan ukrasni papir koji sam nažalost pocepala, a zaboravila sam da pre toga uslikam kako je paket izgledao. Takođe sam dobila i karticu zahvalnosti od strane @la_sirena_sminka tima. Zaista sve pohvale, apsolutno sam prezadovoljna i skoro nisam naišla na ljubaznu osobu poput divne žene koja vodi pomenuti profil.

Kada sam konačno otpakovala paletu uočila sam divnu "rose gold" kartonsku kutiju sa "mirror" efektom koja me je oborila s nogu jer je prosto savršena. Evo kako ona izgleda:

Kada sam otvorila kutiju ostala sam zatečena jer svakako nisam očekivala da pakovanje u kojem se nalaze senke bude ovako kvalitetno i da izgleda ovoliko profesionalno:
 S obzirom na to da je cena palete svega 1800 dinara, mislim da je ova paleta prevazišla sva moja očekivanja i da vredi sigurno troduplo više, ako ne i više od toga. Iako nisam probala nijednu skuplju paletu poput Naked, HudaBeauty, Too Faced ili slično ipak mislim da im ova paleta i te kako može parirati. Pre svega pakovanje je izuzetno čvrsto i kao što sam već rekla, izgleda veoma profesionalno. Baš mi se dopada što je crne boje jer izgleda veoma jednostavno, a pritom prelepo.

Kada se paleta otvori (malo se teže otvara, ali svakako to nije i neka zamerka) odmah možete primetiti ogromno ogledalo koji je veoma praktično i kvalitetno ali i senke kojih uzgred ima 32.


 Svakako ne mogu da vam dočaram koliko su senke odnosno nijanse divne jer tek sada primećujem da se neke nijanse dosta razlikuju na fotografijama i uživo, ali zato ću vam na kraju posta ostaviti i originalnu fotografiju sa sajta koja je zaista verodostojna kako bih vam bolje dočarala kako nijanse zaista izgledaju.
Dakle, paleta sadrži čak 32 senke, a dostupno je nekoliko mat senki, šimerastih ali i metalik senki. Po meni više od ove palete vam neće ni trebati jer sadrži apsolutno sve nijanse koje su vam potrebne i za svakodnevni makeup look ali i za izlaske i neke svečanije prilike. Iskreno da vam kažem nisam baš oduševljena sa mat senkama jer nisu baš pigmentovane, tačnije jedva se primećuju kada se nanesu i zato je potrebno da ih nanesete u više slojova a samim tim se onda i brzo troše tako da sam sigurna da ću njih prvo potrošiti. Zatim, što se tiče šimerastih senki, postoji dosta varijacija. Tekstura nekih je vrhunska, a nekih je sasvim prosečna. Skoro sve šimeraste senke su odlično pigmentovane, lako se nanose i odlično se blendaju. Takođe ne truse se tako da sam sa njima zaista prezadovoljna. Najomiljenije senke ove vrste su mi definitivno Shimmer Heart, Universal, Red night, Burgundy Nights Gold Digger, Brew, Cheerless i Blac Tie. Međutim postoji nekoliko senki koje su me zaista oduševile, a one pripadaju metalik senkama. To su senke pod nazivima: Highlight, Angel, Lowlite, Golden Night, Copper shimmer, Medal i Molton Chocolate. Od njih sam najviše koristila senke pod nazivom Highlight, Copper shimmer, Medal i Molton Chocolate. Nenormalno su pigmentovane, sadrže dosta šljokica pa im je samim tim struktura malo "čvršća" i kremastija pa se jako teško nanose četkicom, ali se zato odlično nanose prstima. Truse se, ali ne previše odnosno u prihvatljivim granicama. Sve senke su veoma postojane t.j. dugotrajne i malo je reći da mi se dopadaju. Dakle, može se reći da mi se mat senke ne dopadaju toliko, ali svakako ih koristim sa zadovoljstvom. Sa ostalim senkama sam prezadovoljna i sigurna sam da ću ih često koristiti. Naravno, sve nijanse sam svočovala na ruci i to svaki red pojedinačno (ukupno osam senki) i to s leva na desno.




 I sami možete primetiti da je poslednji red najviše pigmentovan i senke u tom redu najčešće upotrebljavam kada izlazim. Ali moji definitivni favoriti su senke pod nazivima Copper shimmer i Medal i verujem da bi se svima dopale jer su prosto savršene, nemam apsolutno nijednu zamerku.
Sve u svemu ovo je jedna odlična paleta koja daleko više vredi od svoje prave cene i smatram da svako treba da je poseduje jer je prosto "must have" s obzirom da sadrži sve nijanse koje su vam potrebne. Zaista imate moju iskrenu preporuku što se tiče kupovine iste. :)

Uživajte u ostalim fotografijama!




P.S. Poslednja odnosno fotografija iznad je preuzeta sa Makeup Revolution oficionalnog sajta i odlučila sam da je uvrstim jer su nijanse senki skoro identične uživo tako da je to bio jedini način da vam ih zaista dočaram.

Ukoliko želite možete poručiti ovakvu istu paletu po ceni od 1800 dinara + PTT troškovi putem Instagram profila @la_sirena_sminka ili putem FB stranice La Sirena Sminka, ali takođe možete pogledati i ostale proizvode koje nude jer im je ponuda zaista široka i predivna.

*Ovaj post nije sponzorisan!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Predivna paleta. Već dugo tražim neku paletu koja će imati sve nijanse za jedan makeup look i ova izgleda kao dobar kandidat. Sneke su prelepe *-*
    Odličan post ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
  2. Peleta je sjajna i sve nijanse mi se baš dopadaju! Odlično si odradila rezenciju! ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Predivan post draga moja, već sam videla njihov profil i delimo odusevljenje,jako mi se dopada recemzija korisna je ❤!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. odlično!
    slike su prelepe, recenzija sadrži sve što je potrebno :)
    izgleda divno, ali više volim mat senke, tako da se ova paleta verovatno neće naći na mojoj TB listi :)
    hvala ti na divnim slikama, u njima sam najviše uživala! (ajfelov toranj *--*)

    Girly world

    ReplyDelete
  5. Koliko ja volim da citam tvoje recenzije, sve do detalja napises! Divna recenzija i vec neko vreme merkam flawless paletu na toj istoimenoj stranici. Mozda i porucim na kraju. :) <3

    ReplyDelete
  6. Odlican post draga! Imas prelep blog! Prijavila sam se na tvoj blog,pa ako zelis pogledaj moj,i prijavi se ako ti se svidja. http://anastasijakostic.blogspot.rs

    ReplyDelete
  7. Kako je lijepaaaaa. Nabavljam je sebi definitivno!

    Shake That Beauty blog♥

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!