MARK - Recenzija pilinga za lice i telo od kafe sa kokosom

Zdravo svima! :)
- Pre 10-ak dana sam vas upoznala sa brendom zvanim MARK, a u tom postu sam vam takođe predstavila i jedan njihov proizvod tačnije piling za lice i telo od kafe sa kokosom. Međutim u trenutku kada sam pisala taj post nisam isprobala promenuti proizvod tako da nisam mogla da ga recenziram, zato vam danas pišem novi post odnosno recenziju jer sam stekla i te kakve utiske s obzirom da sam piling isprobala nekoliko puta (tačnije tri). Pošto vam u ovom postu neću toliko detaljisati o samom sajtu i pilingu, obavezno pročitajte prvo ovaj post čisto da biste se informisali. :)

Well, let's go...

Piling je ovakvo upakovan:


- Pre svega moram da pohvalim sam dizajn pakovanja jer je prosto predivan. Ova kesa (ako je tako mogu nazvati) unutra je obložena sa nekakvom neprobojnom folijom, a spolja je obložena kartonom tako da je prosto nemoguće da voda prodre unutar ovog proizvoda jer je na neki način vodootporna. Zatvara se uz pomoć vakuuma tako da možete biti sigurni da se piling neće prosuti ili nešto slično. Takođe i u prethodnom postu koji sam objavila sam spomenula da mi se jako dopada način na koji je proizvođač predstavio ovaj proizvod (možete pročitati šta piše na poleđini na drugoj fotografiji ili u ovom postu).
- Dakle, piling je potpuno prirodan tako da ga možete upotrebiti kada god i koliko god želite. Napravljen je od najkvalitetnijih zrna kafe robuste, smeđeg šećera, bademovog ulja, organskog kokosovog ulja, morske soli i vitamina E. S obzirom na to da sadrži kafu, smeđi šećer i morsku so zaista možete osetiti sitna zrna pod prstima prilikom korišćenja ovog pilinga i samim tim on vrši eksfolijaciju, a bademovo i kokosovo ulje doprinose da vaša koža bude hidrirana, mekana i glatka na dodir. Može se upotrebljavati i kao piling za lice i kao piling za telo. Ja sam ga upotrebljavala na sledeći način: Nakon što bih izvršila ličnu higijenu tela na još mokru odnosno vlažnu kožu bih nanela piling kružnim pokretima, blago utrljavajući u tankom sloju i to na celo telo i na lice istovremeno. Zatim bih sačekala otprilike 5 minuta (možda malo više) i onda bih ga jednostavno isprala. Prvenstveno piling miriše BOŽANSTVENO i taj miris ostaje na koži do sledećeg tuširanja/kupanja. Koža je neverovatno mekana i glatka na dodir, ali takođe iako vrši eksfolijaciju on ne isušuje kožu već je intenzivno hidrira tako da je on idealan za sve tipove kože, ali čini mi se da bi najviše prijao onima sa suvim tipom kože. Nije previše grub što je takođe za pohvalu. Koža ostaje mekana, glatka i hidrirana zaista dugo i čak dobija onaj zdravi, sjajni izgled. Moja koža je inače sklona bubuljicama i aknama, ali nemam ih samo na licu već i leđima (najviše na ramenima) tako da sam se najviše fokusirala na taj predeo i mogu vam reći da sam već primetila razliku jer su se skoro sve bubuljice povukle. Piling se jako sporo troši jer su potrebne vrlo male količine tako da sam sigurna da će mi potrajati mesecima. Ja sam prosto prezadovoljna i iskreno preporučujem ovaj divni proizvod svima vama jer je fantastičan! :)

P.S. Ovako izgleda na mojoj koži:

Cena: 2250 dinara
Gramaža: 200g

Možete ga poručiti OVDE!

INFO:
Facebook stranica: MARK - face and body scrub
Instagram: @markscrubrs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,


Comments

  1. Drago mi je da ima sve više proizvođača prirodne kozmetike! Nisam do sada čula za Mark! Skup je, ovako na prvi pogled :/

    ReplyDelete
  2. Bas mi se dopao post i lepo si nam sve obajsnila o proizvodu :-)
    Ako ga nekad budem probala, javljam utiske <3

    NOVI POST NA MOM BLOGU :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/02/fur-faux.html

    ReplyDelete
  3. Divan post draga Milice! Veoma si lijepo sve napisala, jako mi se dopada ovaj piling i željela bih ga isprobati. <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  4. Odlican post, ti si prekrasna... nisam nikad koristila ovaj piling ali svakako bi ga isprobala kad bi imala priliku

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  5. Predivan post kao i piling,a tek miris,ovo bih bas volela da probam.

    ReplyDelete
  6. I had the similar one" Lovely photos ◡‿◡✿

    Do you wanna follow each other via GFC or Bloglovin? Lemme know ♥
    * All Day Cushion by Yadah Review *

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!