Mini BornPrettyStore Haul + Review

Zdravo svima! :)
Zaista ne znam koji je ovo po redu haul stvarčica koje sam poručila sa BornPrettyStore sajta, ali svakako mi je jedan od najomiljenijih. Poručila sam pet stvarčica koje mi se zaista mnogo dopadaju i nadam se da će se dopasti i vama. Neću mnogo da dužim jer je i onako svaki moj uvod predugačak tako da hajde da pređemo na suštinu posta. :)

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:

• Rajf - *OVDE*/*HERE*
• Maska za spavanje - *OVDE*/*HERE*
• Beauty blender - *OVDE*/*HERE*
• Ajfelov toranj - *OVDE*/*HERE*
• Tečni mat karmin - *OVDE*/*HERE*

Rajf

 - Oduvek sam htela da posedujem rajf poput ovog. Deluje mi jako simpatično i nekako izgleda "tumblr". Veoma je kvalitetan i dopada mi se što je srebrne boje i što su "uši" ukrašene biserima koji doprinose nekom elegantnom notom. Iako sam mislila da nikada neću nositi nešto poput ovoga sada sam definitivno promenila mišljenje. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Maska za spavanje
 - Sledeća stvarčica koju sam poručila je ova preslatka maska za spavanje sa likom pande. Oduševljena sam sa njom i na prvi pogled sam se zaljubila u nju. Veoma je mekana i komotna za nošenje tako da bih njenu kupovinu svima iskreno preporučila. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Beauty blender
 - Okej, nemam pojma koji mi je ovo beauty blender po redu ali jednostavno nijedna moja porudžbina nije potpuna ako ne sadrži ovaj artikal. Beauty blender je neizostavan kada je u pitanju moja make up rutina i s obzirom na to da ga često koristim i perem normalno je da će se sa vremenom oštetiti ili pokidati tako da uvek volim da imam rezervu. Ovaj mi se dopada jer je sasvim pristojne veličine, veoma je mekan i lepo blenda puder i korektor tako da je za mene idealan. Oprala sam ga samo jedanput i nisam primetila da se negde oštetio tako da ima veliku prednost u odnosu na sve beauty blendere koje sam poručila preko sličnih sajtova jer je izuzetno kvalitetan.

Za više informacija kliknite OVDE!

 ► Ajfelov toranj
 - Uvek tražim neke nove rekvizite za fotografisanje i neke stvarčice za dekoraciju tako da sam prosto morala da poručim ovu minijaturnu figuru Ajfelovog tornja jer je izgledala apsolutno predivno. Baš mi se dopada i zaista se lepo ponaša pred objektivom kamere jer svakoj fotografiji daje neku posebnu notu, ali takođe je i odličan dekorativni predmet tako da ima i više od jedne namene. Lepo je urađen i napravljen je od dosta tvrdog lima ili metala (ne razumem se baš u te materijale) tako da će mi dugo potrajati. Ja se iskreno nadam da neće zarđati. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Tečni mat karmin

- Ovaj tečni karmin sam poručivala nekoliko puta BPS-a i nisam bila baš oduševljena sa njima ali mi se dopala ova nijansa pa sam ipak odlučila da poručim još jedan u nijansi broj 02. Nijansa je veoma lepa, prava boja mesa, ali mi se ne dopada to što se karmin baš stvrdne (matira se, ali nekako previše) i uvlači se u svaku linijicu tako da usne jednostavno ne izgledaju lepo, jeste dugotrajan i postojan ali ipak se nekako trusi kako vreme prolazi. Takođe čini usne nekako lepljivim i veoma se teško skida što nije baš za pohvalu. Dakle, može se reći da nisam baš zadovoljna, ali svakako ću ga upotrebi kad-tad bez obzira na sve njegove nedostatke odnosno mane jer mi se baš dopada nijansa.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)



Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Stvarčice su divne, najviše mi se sviđa toranj i maska za spavanje! ☺

    Poseti: Misseslandy

    ReplyDelete
  2. Odličan haul draga! Moj favorit je rajf, i tebi stoji predivno! :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Rajf je apsolutno predivan i videla sam da ga skoro svi imaju i stvarno bih volela i da ga ja posedujem. Boja karmina je prelepa! Ja inače ne koristim maske za spavanje, ali ta je preslatka! :)


    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Apsolutno te razumem što se tiče beauty blendera, uvek ih naručujem bez obzira na sve hahaha, super post i kupovina.

    Na mom blogu je Giveaway pa pogledaj ako želiš: https://mrsdebela.blogspot.rs/2017/02/giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Maska za spavanje je preslatkaa, obožavam stvari sa likom pande. Boja ruža je divna.♥

    My little corner

    ReplyDelete
  6. Maska je prelepa!Ja imam kapu koja izgledao kao panda!Novi post!

    coolboy101.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Born Pretty Store je veom adobar sajt i iako nisam naručivala nikada sa njega verujem da su mu proizvodi veoma kvalitetni. Svi proizvodi su predivni, a najviše mi se svidja raif jer je presladak i nekako veoma tumblr. ^_^
    Novi post je na mom blogu. Ne zaboravi da mi postaviš pitanja za Q&A: laAdda

    ReplyDelete
  8. Baš kjut szvarčice.Dopada mi se taj rajf.Volela bih da ga imam! :)

    http://patheticblonde.blogspot.rs

    ReplyDelete
  9. Jako mi se sviđaju stvari koje su ti stigle, rajf ti preslatko stoji :D

    https://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!