Mini H&M Haul + Review

Zdravo svima! :)
- Obožavam brend H&M i najradije tamo kupujem odeću jer je pre svega veoma kvalitetna, pristupačna, jeftina i dostupan je veoma široki izbor. Međutim do sada nikada nisam primetila da u svojim prodavnicama prodaju šminku i nakit, ali u to me je razuverila devojka sa Instagram profila @nakitjelenica. Ona na svom profilu nudi široku ponudu H&M šminke odnosno dekorativne kozmetike i nakita (dostupne su razne minđuše, ogrlice, narukvice, prstenje itd). Krajem jula prošle godine ja sam sklopila prvu saradnju sa divnom Jelenom i taj post možete pročitati ovde. Paleticu koju sam tada dobila sam odmah zavolela i verovali ili ne koristim je svakodnevno od tada i obožavam je jer je veoma kvalitetna i senke su neverovatno pigmentovane i postojane. Dakle, eto malog update-a. No, u ovom postu ću vam predstaviti dva H&M artikla tačnije predivnu paletu šimerastih i mat senki kao i par minđuša koje već ste imali prilike da vidite u ovom outfit postu.

Well, let's go...


H&M Eyeshadow Palette




- Pre svega mnogo mi se dopada samo pakovanje u kojem su došle senke odnosno sam izgled palete. Zaista je predivno dizajnirana i osmišljena. Jako mi se dopada print i sam kvalitet pakovanja, zaista sam pozitivno iznenađena. Takođe još jedna velika prednost je što se paleta zatvara uz pomoć dva magneta tako da je to čini inovativnom i praktičnom. Nijanse senki su zaiste predivne i odlične su za svakodnevnu upotrebu, ali i za izlaske jer su dostupne i neutralne i malo intenzivnije senke. U paleti se nalazi čak 6 šimerastih i 2 mat senke. Sve nijanse mi se jako dopadaju, ali mi se posebno dopada druga nijansa pod nazivom "Gold" (gledano s leva na desno, nalazi se u prvom redu), ali i poslednja senka u paleti pod nazivom "Light Beige" koja se može upotrebljavati i kao hajlajter. Sve senke sam upotrebila barem jedanput, ako ne i više puta i malo je reći da sam zadovoljna. Senke su izuzetno pigmentovane, ne truse se, postojane su i veoma se lepo blendaju. Imam samo reči hvale tako da imate moju iskrenu preporuku. Umalo da zaboravim da je uz to što je paleta izuzetno kvalitetna i veoma povoljna i košta oko 900 dinara tako da je odnos cene i kvaliteta za pohvalu. :)

H&M minđuše sa "dark marble" efektom


- Odmah na prvi pogled sam se zaljubila u ove minđuše. Iskreno da vam kažem nisam neko ko nosi često ovaj tip nakita iako odmalena imam probušene uši. Međutim ove minđuše mi se jako dopadaju i zaista se mogu uklopiti uz skoro svaku ležernu i elegantnu odevnu kombinaciju jer su veoma jednostavnog dizajna, ali su uz to veoma moderne i lepe. Nisu teške pa ih je milina nositi, a svakom outfitu daju neku posebnu notu odnosno čar. :)

Ukoliko vam se dopadaju artikli koje sam vam predstavila u ovom postu možete ih naručiti ovde putem dm opcije, putem e-mail adrese: nakitjelenica@gmail.com ili putem konakt telefona - 064/1338449. Takođe ukoliko želite možete pogledati Jeleninu široku ponudu na njenom Instagram profilu @nakitjelenica i na njenoj FB stranici - Nakit Jelenica. Trenutno ukoliko poručite bilo šta iz njenog asortimana na poklon dobijate nešto iz snižene kolekcije zato je sada pravi trenutak da nešto poručite što vam se dopada.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Paleta mi se mnogo dopada, senke su zaista jako lepe!<333

    giveaway kod mene: geeklychiconmyway.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Paleta stvarno izgleda mnogo lepo. Pre svega mi se dopada njen dizajn. Što se tiče senki mislim da su jako pigmentovane, i da je njihova cena veoma prikladna jer su veoma kvalitetne. Što se tiče minđušica one mi se jako svidjaju. Dopada mi se njihov dizajn, oblik kao i to što se uklapaju uz svaku kombinaciju. H&M uvek ima predivne proizvode i iako nemam puno proizvoda iz H&M, po onim što imam mogu reći da je ona jedna od najboljih firma. Moram da naglasim da je ovo još jedan fantastičan post, i da si veoma lepo opisala ove proizvode koje su ti stigle.
    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ReplyDelete
  3. Srvari su jako lepe. Mindjuse i paleta su divni. Pratim te pa ako hoces uzvrati

    adafashioncorner1.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Gorgeous palette! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  5. Predivne stvarcice i fotke nisam ni u obraćala pažnju na to u H&M radnjama. ☺❤ Divno!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Prvi put sam ovde,i moram priznati da mi se dopada!Nov sam blogger,znacilo bi mi ako mozes da pogledas moj blog,a ako ti se svidi,uclani se!

    http://coolboy101blog.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!