My Current Night Routine 2017 - collab post with Hanna

Zdravo svima! :)
- Posle nešto više od godinu dana ponovo pišem collab post sa dragom Hanom. Prošlog puta sam pisala svoju zimsku jutarnju rutinu u toku vikenda, a danas ću vam pisati o mojoj trenutnoj noćnoj rutini, dok će vam Hana predstaviti njenu jutarnju rutinu i taj post možete pročitati ovde. Pošto sam ja još uvek na raspustu (tačnije još nešto manje od nedelju dana) moja rutina se dosta razlikuje od one kada idem u školu tako da imajte to u vidu. Ukoliko želite da vam predstavim i moju školsku jutarnju ili večernju rutinu, pišite mi u komentarima!

Well, let's go...

Moja večernja rutina započinje otprilike oko 18h i tada obično pišem novi post, a zatim čim to završim prelazim na listu blogova koje pratim i čitam postove koje sam propustila:

Nakon toga odlazim u svoju sobu i popunjavam svoj planer (obično planiram koje ću postove da objavim itd):

Obično ne večeram mnogo kasno, zato otprilike oko 20h napravim neku laganu večeru. U poslednje vreme obožavam da jedem istostiran hleb sa margarinom i džemom, a uz to naravno volim da popijem i čašu toplog mleka.
 * Fotografija je preuzeta sa weba.

Čim večeram odlazim u kupatilo i istuširam se.


Odmah nakon tuširanja oblačim pidžamu jer se u njoj osećam najprijatnije i obavezno nešto ogrnem preko nje jer sam dosta zimljiva.

Onda sledi lakiranje noktiju. Obavezno namažem Eveline 8 u 1 lak, a ukoliko želim da ih nalakiram sa nekim lakom u boji u poslednje vreme koristim ovaj Golden Rose lak u nijansi Cherry Bomb (br. 26).

Zatim sledi moj omiljeni deo večeri, a to je gledanje filmova ili serija. Tačnije ukoliko je izašla nova epizoda "Vampirskih dnevnika" ja je obavezno odgledam, a ukoliko nije onda odgledam neki film kao npr. Arrival. :)

Nakon dobrih sat vremena (možda i duže ukoliko gledam film) obično uzimam telefon, stavim slušalice i pustim muziku, a uz to i proveravam svoje društvene mreže kao što su Facebook, Instagram itd. (najviše vremena provodim na Instagramu). Onda obavezno uređujem fotografije za post (koristim VSCO aplikaciju) i na kraju odgledam par videa na jutjubu koje nisam odgledala. 

Otprilike oko 23h uključim TV i gledam Nickelodeon ("Big Time Rush", "iCarly", "Victorious"), Pink, rts1 ili neki drugi kanal gde se emituje neki film koji mi se čini interesantnim, sve zavisi od toga kakav je program na kanalima. 

Oko 01h konačno isključujem TV i odlazim u kupatilo gde vršim ličnu higijenu (umivam se i perem zube).

Onda sledi moja večernja rutina nege kože. Pre svega lice operem sa "Zeljković" sapunom od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza. Onda na lice nanesem neku masku (to radim vrlo retko, ali hajde da i to pomenem) ili umesto nanošenja maske, lice operem sa Garniner PureActive gelom koji ujedno sadrži i četku za eksfolijaciju. Onda se još jednom umijem i na lice nanesem Soma kremu od kravljeg mleka (savršena je, uskoro vam pišem recenziju), a na vrat nanesem Bioten Skinnergy go moist! kremu (nju sam pre nanosila i na lice međutim sad sam je zamenila sa Soma kremom) i tu završavam svoju rutinu nege kože lica.

Nakon toga odlazim u sobu, uzimam knjigu i čitam dobrih pola sata - sat (trenutno čitam knjigu "Ikona" koju je napisao Gari van Has).

Onda prvenstveno namažem ruke kremom i na usne stavim labelo i konačno ležem u krevet i tada se moja večernja rutina završava.
* Fotografije su slikane preko dana jer je uveče osvetljenje užasno tako da fotografije ni na šta ne bi ličile da sam ih tada uslikala, nadam se da je to u redu.

Pročitajte Hanin post OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divan post dragaa Mici, pravi još ovakvih rutina ❤❤❤
    Moram da pohvalim radni stol, predivno si ga uredila! ❤😊


    Chanceux

    ReplyDelete
  2. Prekrasne slike, ajme! Baš se vidi da si uložila mnogo vremena!
    Svaka čast!

    Zaful wishlist na...
    Kalopsia

    ReplyDelete
  3. Super post, ti to tako sve deteljno opises, i fotografije odlicne, bas mi se svida..

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  4. Odličan post draga! Fotkice su predivne. Moja rutina je slična, ali ja skoro čitavu noć provedem gledajući Vampirske dnevnike, iako sam odgledala sve epizode, tj. čekam nove, ali volim tako da uključim neku random epizodu i da odgledam. :)♥ Sjajna rutina. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Predivan post draga moja,baš mi se dopada post i fotke su odlične ❤❤!

    ReplyDelete
  6. Ne mogu ti opisati koliko sam sretna sto sam imala priliku s tobom napisati ovaj collab. Post je kao i uvijek odlican, zelim ti zahvaliti i nadam se jos kojem collabu ;) ❤

    ReplyDelete
  7. Sjajan post. U glavom radim iste stvari, Slike su savršene. ♥

    Poseti: Misseslandy

    ReplyDelete
  8. Imaš zaista jako, jako zanimljivu večernju rutinu. :) Moram pohvaliti fotografije, zaista su predivne. :D
    Ps Jako mi je drago što čitaš moj blog, xoxox

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!