Recenzija INGRID Mineral silk & lift tečnog pudera - Kozmetika&Parfemi

Zdravo svima! :)
- Posle otprilike tri nedelje konačno čitate još jednu recenziju Ingrid dekorativnih proizvoda. Dakle, konačno je stigao na red Ingridov mineralni silk & lift tečni puder i ukoliko nastavite da čitate ovaj post saznaćete šta ja mislim o njemu. Kao što već znate, sve Ingridove proizvode možete pronaći na sajtu Kozmetika&Parfemi. Pa hajde da pređemo na suštinu posta odnosno na recenziju.

Well, let's go...

Puder izgleda ovako:


"Mineral Silk&Lift je tečni puder koji prekriva sve nepravilnosti kože, čini je glatkom i daje joj svež, prirodan izgled. Poseduje formulu sa aktivnim lifting sastojcima, preporučuje se svim tipovima kože, dobro prekriva sve nedostatke i nepravilnosti na koži, lako se razmazuje i ne ostavlja mrlje. Njegova struktura je kremasta i gusta i obezbeđuje postojanost na vašem licu i do 16h nakon nanošenja. Takođe nakon nanošenja koža postaje savršeno glatka i neobično meka."
- Koristila sam ovaj puder skoro svakodnevno dva meseca tako da se smatram kompetentnom da ga recenziram. Do sada sam isprobala puno pudera i BB krema i mogu vam reći da se ovaj dosta ističe po svojoj divnoj, kremastoj i gustoj teksturi (što je vrlo retko, jer su obično ovakvi proizvodi veoma lagane i retke teksture). Dakle, iako je tekstura izuzetno gusta, meni se jako dopada jer se puder veoma lako nanosi i razmazuje, ima srednju pokrivnu moć tako da solidno prikriva nepravilnosti, zaista ne ostavlja mrlje i ne oksidiše na licu što je najbitnije. Iako sam možda izabrala pogrešnu nijansu (dosta je tamnija) ja sam uspela da ga iskoristim jer sam koristila tečni korektor koji je dosta svetao pa kada se ova dva proizvoda pomešaju nijansa postaje sasvim odgovarajuća. Posle dva meseca korišćenja i dalje mi je ostalo podosta proizvoda u tubici tako da se puder veoma malo troši što znači da će mi dugo trajati. Kada se nanese koža zaista postaje baršunasta i mekana na dodir, a i lice izgleda nekako prirodno. S obzirom na to kolika mu je cena ja mislim da je ovo proizvod koji je veoma kvalitetan i svima bih ga preporučila. Pošto sadrži formulu sa lifting sastojcima, magnezijum, cink itd. on je pogodan i preporučuje se za sve tipove kože što je još jedna pogodnost. Takođe ne isušuje kožu već je i čini hidriranom i daje joj taj neki prirodan, zdrav sjaj. Što se tiče postojanosti, prijatno sam iznenađenja. Počinje da se blago prosijava tek posle 5-6 sati nošenja tako da mu je postojanost na zavidnom nivou. Što se tiče samog mirisa, veoma je prijatan tako da je to još jedna njegova pogodnost. Umalo da zaboravim da napomenem da mi se i pakovanje jako dopada i da je veoma praktično jer možete kontrolisati koliko proizvoda želite da istisnete s obzirom na to da se puder nalazi u tubi. Ja sam prezadovoljna, zaista!

P.S. Dostupan je u čak 5 nijansi tako da sam sigurna da ćete pronaći onu koja vam odgovara. Inače puder koji sam ja poručila je u nijansi br. 31 - Golden Beige.

Cena: 385 dinara.
Mililitraža: 30ml

Možete ga poručiti OVDE!

* Prethodne dve recenzije možete pročitati OVDE i OVDE!

INFO:
Sajt: www.kozmetikaiparfemi.rs
Facebook stranica: kozmetikaiparfemi.rs
Instagram: @kozmetikaiparfemirs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,


Comments

  1. Koristim ovaj puder, i zadovoljna sam prekrivanjem i trajnošću na licu, ali mislim da je pretežak za suvu kožu. Odgovara mi jedino kada ga nanosim bjuti blenderom, tada izgleda lepo na licu i nije težak. :) U suštini sam zadovoljna, cena je mala, i kupiću ga sigurno još nekad.
    Šminke nikad dosta

    ReplyDelete
  2. Još uvijek ne koristim šminku, ali ovaj puder izgleda jako kvalitetno! Sjajna rezencija draga, odlično si nam predstavila ovaj proizvod. :)♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Nisam nista probala od Ingrid kozmetike. Jednostavno nisam jos nasla to kod nas. Ja koristim puder od Catrice i odlican mi je :)

    Charming Coco

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!