Recenzija Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment korektora

Zdravo svima! :)
- Ne znam da li ste primetili da sam promenila domen bloga i malo je reći da sam presrećna zbog toga jer mi je to bila želja koju sam zamislila još odavno. Dakle, iako sada moj blog možete pronaći pod domenom http://www.iammilitza.com/ i dalje mu možete pristupiti putem starog linka http://styleonfirstplace.blogspot.com/ ali jedina razlika je što ćete automatski biti preusmerni na novi link odnosno domen. Ja se iskreno nadam da vam se novi link dopada i da ćete se navići na njega. No, to nije zapravo tema ovog posta. U današnjem postu ću vam predstaviti i recenzirati jedan nadaleko poznat proizvod t.j. Instant Age Rewind korektor kozmetičkog brenda Maybelline. Odmah ću vam reći da on nažalost nije dostupan kod nas (meni ga je tetka kupila u Sephori u Dubaiu), ali videla sam da ga možete poručiti putem Instagram profila @la_sirena_sminka po ceni od 1500 dinara + PTT troškovi. Ovaj korektor jeste na skupljoj strani ali zaista opravdava svoju cenu, no o tome ću nešto kasnije. :)

Well, let's go...

- Korektor ima vrlo zanimljivo pakovanje i aplikator, a izgleda ovako:



- Prvo što me je privuklo kod ovog tečnog korektora je ovo nesvakidašnje i pre svega originalno pakovanje, ali i ovaj sunđerasti aplikator. Dakle, korektor se vrlo jednostavno upotrebljava. Sve što treba da uradite je da okrenete ljubičasti deo u krug udesno (označeno je strelicama u kojem pravcu) i na aplikatoru će se pojaviti proizvod. Aplikator je veoma mekan i zaista omogućava precizno nanošenje. Ne upija previše proizvoda i proizvod raznosi u ravnomernim količinama. Jedina mana je što se brzo troši jer sadrži svega 6ml, ali šta je tu je. Međutim glavni cilj ovog korektora je da prekrije tamne kolutove oko očiju tačnije podočnjake i sve ostale nepravilnosti tako da bi pokrivna moć trebala da bude na vrhunskom nivou što i zaista jeste. Ja sam neko ko ima izuzetno tamne kolutove oko očiju i jako mi je teško da ih prikrijem, ali ovaj korektor mi u tome znatno pomaže jer je dovoljan samo jedan sloj i podočnjaka više nema, ali zaista. Ne ucrtava se u sitne borice odnosno linijice ispod oka, ne isušuje mi taj predeo već ga čak i hidrira i što je najvažnije ne iritira kožu iako je predeo oko očiju najosetljiviji jer je koža tu najtanja. Ima vrhunsku teksturu, lako se blenda, koža ga vrlo lepo upija, postojan je i miriše predivno. Moja tetka mi ga je kupila u nijansi br. 120 - Light Pale i ona je zaista svetla (možda čak i previše za moj ukus), ali nekako se ne primećuje da je toliko svetla kada je izblendam jer se stapa sa mojim tenom. Uostalom korektor i treba da bude malo svetliji tako da mislim da je izabrala odličnu nijansu. Sve u svemu, ja sam zaista oduševljena. Ukoliko želite neki kvalitetan korektor koji ima odličnu pokrivnu moć mislim da bi vam se ovaj i te kako dopao. :)

Mililitraža: 6ml
Cena: Oko $10 (1170 dinara)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
P.S. Sutra u 10h vas očekuje darivanje, budite u toku!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ja sam pre nekoliko dana uzela ovaj korektor i jako sam zadovoljna. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  2. Korektor izgleda jako kvalitetno! Odlično si odradila rezenciju draga! :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Ja sam sebas navikla nastari link, ali cu i na ovaj novi :)
    Prije svega, odlicno si napisala recenziju. Ja ovaj korektor nisam probala bas zbog toga sto se ne moze kupiti kod nas, a nisam do sada nista narucivala preko interneta, tako da ce on malo pricekati :)

    MMara

    ReplyDelete
  4. super recenzija, sve se vrti oko ovog proizvoda u zadnje vrijeme, onda ocito i je odlican, nadam se da cu ga negdje, nekad pronaci i isprobati <3

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  5. Ja čekam da mi kuma donese ovo čudo iz Njujorka :) ♡

    ReplyDelete
  6. Jao, već mesecima jurim ovo čudo po svim sajtovim i gledam da gakupim, jer su tamni kolutovi moj glavni problem. Odličan post draga ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
  7. Prvo sam ga bila kupila u Njemačkoj, jednu bočicu, međutim, morala sam si napraviti zalihe za Hrvatsku koliko je dobar! Imam isti problem s podočnjacima, tako da bih ga također preporučila svima koji su u mogućnosti da ga definitivno isprobaju :)

    Neobičan blog s svakvim postova, od testiranja DIY projekata, do nekih sketch postova: Marina's place :)

    ReplyDelete
  8. O tom korektoru sam čula mnoge pohvale, nadam se da će biti prilike da ga isprobam :)

    https://catherinehere.blogspot.hr/2017/02/sixplus-makeup-brushes-set.html

    ReplyDelete
  9. Probala sam taj korektor i zaista je odlican :-)
    Mnogo mi se dopadaju slike <3

    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/02/game-of-thrones.html

    ReplyDelete
  10. ovaj korektor je hvaljen oduvek, ali nisam ga probala jos :)

    Magdalena, xx

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!