Recenzija "Zeljković" prirodnih sapuna od kozjeg mleka + DARIVANJE!

Zdravo svima! :)
- Pre nedelju dana sam objavila post u kojem sam vam predstavila prirodne sapune od kozjeg mleka brenda "Zeljković" i u preporučila vam bih da prvo pročitate taj post (kliknite ovde) čisto kako biste se informisali o samom brendu ali i svakoj vrsti sapuna pojedinačno. Pošto je prošlo otprilike mesec dana od kada sam ih dobila imala sam sasvim dovoljno vremena da ih sve isprobam tako da ću vam ih u ovom postu recenzirati. Takođe na samom kraju posta vas očekuje i darivanje, ali ne bilo kakvo, već darivanje u kojem ću izabrati čak tri pobednika. Zato ukoliko želite da saznate kako da se prijavite, ali i ukoliko želite da saznate šta ja mislim o ovim sapunima, nastavite da čitate ovaj post. :)

P.S. HVALA VAM PUNO NA 300,000 PREGLEDA! ♥

Well, let's go...

Dakle, meni su poslali čak 7 vrsta sapuna i evo kako one izgledaju:
• Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom nevena
• Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom meda
• Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza
• Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom cveta lavande
• Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom zeolita
• Sapun od kozjeg mleka - Klasik
• Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom cveta kamilice

Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom nevena
 - Sa ovim sapunom nisam baš oduševljena jer nekako ne prija mojoj koži. Naime, zaista predivno miriše, ima odličnu teksturu i sem kozjeg mleka sadrži i sitne komadiće nevena tako da sam sa te strane zadovoljna, međutim kao što sam već rekla, ne prija mi. Čini mi se da još dodatno isušuje moju kožu tako da nisam sigurna da li ću ga toliko često upotrebljavati. Mislim da bi on bio idealan za sve vas sa masnim tipom kože. Takođe na sajtu piše da deluje protivupalno i to je sa neke strane tačno jer sam primetila da mi je crvenilo na licu dosta umanjeno tako da mogu slobodno reći da ovaj sapun ima i prednosti i mane.

Za više informacija kliknite OVDE!

Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom meda
 - Čim sam ugledala ovaj sapun znala sam da će mi postati jedan od omiljenih jer sadrži med koji ja prosto obožavam. Med je karakterističan po tome da hidrira kožu i da je čini mekanom i glatkom pa sam se zato unapred radovala isprobavanju ovog sapuna. Na sajtu takođe piše da med hrani kožu i da je čini elastičnijom što i jeste tačno. Zaista sam primetila da mi je nakon korišćenja koža zaista bila nahranjena i takođe osetila bih i blago zatezanje što je dokaz da i podmlađuje kožu. Što se tiče samog mirisa, meni je skroz neutralan, a tekstura je bukvalno identična kao kod klasičnog sapuna od kozjeg mleka. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza
 - Ovo je moj apsolutni favorit, definitivno najbolji sapun od kozjeg mleka koji sam ikada isprobala. Prvenstveno idealan je za moj tip kože (mešoviti) jer sadrži sitne čestice kukuruznog griza pa prilikom svakog korišćenja on vrši i blagu eksfolijaciju odnosno piling kože. Miriše BOŽANSTVENO, bukvalno bih ga pojela, hahahaha. Tekstura je nešto drugačija jer kao što sam rekla sadrži sitne čestice kukurznog griza, ali mi se jako dopada i smatram da je ovaj sapun idealan za sve one koji imaju suve obrze, a masnu T-zonu. Takođe ukoliko imate problem sa bubuljicama ovaj sapun će i taj problem znatno umanjiti i sprečiće pojavu novih, a nakon svakog pranja vaša koža će biti glatka i mekana na dodir što je i najbitnije jer će onda dobiti i taj prirodan sjaj. Sve pohvale zaista! :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom cveta lavande
 - Sudeći po opisu sa sajta ovaj sapun je idealan protiv iritacije kože i takođe umiruje kožu nakon ujeda. Pošto nisam skoro pretrpela nikakav ujed ne bih mogla da vam kažem da li je zaista tačno da umiruje kožu nakon ujeda, ali svakako ću ga koristiti često za par meseci kada "sezona komaraca" bude otpočela i ako mi se bude dopalo njegovo dejstvo svakako ću ga spomenuti u nekim favoritima. Sve što sada mogu da kažem je da predivno miriše i da mu je tekstura slična sapunu sa dodatkom nevena jer takođe sadrži sitne komadiće cveta lavande. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom zeolita
 - Zaista sam mnogo očekivala od ovog sapuna jer sam pročitala na sajtu da je zeolit najjači antioksidant i da uklanja toksične materije i neprijatne mirise sa kože. S obzirom na to da se zbog moje probave (neredovna stolica) u mom telu nalazi dosta toksina koji ne mogu da se izbace iz organizma samim tim se na mojoj koži često pojavljuju bubuljice ovaj sapun sam sem na licu najčešće upotrebljavala prilikom tretiranja kože leđa. Naime, u toku tuširanja/kupanja bih svoje ruke natopila ovim sapunom i zatim bih ga utrljavanjem nanela na predeo koji je podložan bubuljicama i mogu vam reći da je zaista delotvoran. Baš sam se obradovala jer su rezultati bili evidentni već nakon prvog korišćenja. Miriše veoma čudno odnosno nesvakidašnje, ali svakako veoma prijatno i ima teksturu sličnu klasičnom sapunu od kozjeg mleka, međutim jedina razlika je što je boja sapuna malo tamnija odnosno vuče na zeleno jer sadrži zeolit koji je pretežno zelenkasto-sive boje. Svakom bih preporučila ovaj sapun jer je odličan! :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Sapun od kozjeg mleka - Klasik
- Sledeći sapun je onaj pravi, klasični sapun od kozjeg mleka. Iako sam mislila da će neprijatno mirisati, miriše vrlo neutralno tako da me to izuzetno raduje jer baš zbog tog neprijatnog mirisa sam i izbegavala korišćenje sapuna od kozjeg mleka. Ovaj ima divnu, svilenkastu teksturu kada se pokvasi, a kada je suv možete osetiti da je poprilično tvrd i gladak. Zaista je odličan u borbi protiv bubuljica, akni i mitisera i svima vam ga preporučujem ukoliko imate takve probleme, jer pored tog dejstva čini kožu neverovatno mekom i glatkom što je još jedna njegova prednost.

Za više informacija kliknite OVDE!

Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom cveta kamilice
- I poslednji, ali ne manje važni, sapun od kozjeg mleka je sa dodatkom cveta kamilice. Ja inače obožavam kamilicu jer ima predivan miris koji me nekako podseća na proleće tako da sam se baš radovala isprobavanju ovog sapuna jer takođe miriše predivno. Tekstura je dosta slična kao sapunu sa dodatkom cveta lavande, međutim ovaj je sačinjen od manjih komadića cveta kamilice pa se ni ne primećuje toliko u samom sapunu. Na sajtu sam pročitala da umiruje kožu prilikom osipa, opekotina od sunca itd. i da je veoma delotvoran kod ekcema. Nažalost ja nemam nikakav osip po koži, niti opekotine pa vam ne moguće reći da li je delotvoran na tom polju, ali imam ekcem na ruci pa sam redovno sa njim prala ruke i mogu vam reći da se ekcem potpuno povukao tako da sam prezadovoljna. Imate moju iskrenu preporuku. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Cena jednog sapuna je samo 70 dinara i sve ove sapune možete pronaći i poručiti OVDE!

Opšti utisak:
- Zaista sam oduševljena sa svim ovim sapunima i svima vama bih ih preporučila jer su zaista delotvorni i izrađeni su od veoma kvalitetnog mleka i ostalih pomenutih prirodnih sastojaka poput cveta lavande, nevena, kamilice, meda itd. S obzirom na to da je cena jednog sapuna samo 70 dinara mislim da se i te kako isplati i preporučujem da svako poseduje barem jedan ovaj sapun jer su fantastični! Sve pohvale porodici Zeljković!

                                                       - DARIVANJE - 
- Dakle, delim ukupno tri paketa i svaki od njih sadrži po tri sapuna brenda "Zeljković" što znači da ću odabrati nasumično čak tri dobitnice. :)
Darivanje nije internacionalno odnosno važi samo za one osobe koje živi u Srbiji ili koje imaju adresu u Srbiji!

- Kako učestvovati?
1. Zapratite moj blog tako što ćete kliknuti na gumb pod nazivom "Prati" sa desne bočne strane mog bloga (ukoliko ne znate kako to da uradite, na kraju ovog posta će biti objašenje).
2. Lajkujte FB stranicu bloga: Iammilitza.
3. (Nije obavezno) Zapratite me ukoliko imate profil na Instagramu: @iammilitza.
5. (OBAVEZNO) U komentaru ispod ovog posta ostavite vašu e-mail adresu, ime i prezime na facebook-u kao i vaše korisničko ime na instagramu ukoliko ste me zapratili.

DARIVANJE VAŽI SAMO ZA SRBIJU!

Za GIVEAWAY se možete prijaviti do 10.02.2017. do 00:00, a proglašenje pobednika će biti objavljeno na mom blogu 11.02.2017. u 10:00.

Pobednika ću izvući sasvim nasumično, preko sajta: http://www.miniwebtool.com/random-name-picker/!

ZA GIVEAWAY SE MOŽETE PRIJAVITI I PREKO MOG INSTAGRAM PROFILA I PREKO FACEBOOK STRANICE OVOG BLOGA I TAKO MOŽETE UTROSTRUČITI ŠANSE ZA OSVAJANJE POKLONA! :)

To bi bilo to. Nadam se da pravila/uslovi nisu preteški i da će se dosta vas prijaviti! :)
Ukoliko ne znate kako da zapratite moj blog, evo jednostavnog objašnjenja:

Voli vas vaša,

Comments

  1. Jojj sapuni od kozjeg mleka izgledaju savrseno. Jako mi se svidjaju. Ja nazalost ne ucestvujem u darivanju ali zelim ti sve uspehe.

    ReplyDelete
  2. Sapuni su odlicni, koristila sam lavandu, sa nevenom i kukuruznim grizom! Sapun sa kukuruznim grizom mi je jako dobro odradjivao piling lica! Jeftino, prirodno a super efikasno :)
    mail. nela_bekcic@yahoo.com
    Instagram profil nemam :)

    ReplyDelete
  3. milana glavan
    isto je i na instagramu
    milanaglavan@ymail.com

    ReplyDelete
  4. Prelepo izgledaju!
    tamaradzonic@yahoo.com
    FB:Tamara Sibic
    Insta:tamarasibic

    ReplyDelete
  5. Sapuni su divni, šta reći? Odlično darivanje i odlične recenzije!
    Obožavam tvoje opširne recenzije, najbolje ih pišeš!
    Ja sam sve odradila.
    Moj instagram : milena.9730
    Fb : Milena Marmaković
    Srećno svima u osvajanju ovih divnih sapuna, izgledaju odlično! 😍❤

    ReplyDelete
  6. Baš ih dugo merkam i cini mi se da su odlični po tome koliko ih devojke hvale.Slika su ti fantastične,a i tekst je zanimljiv i kvalitetan,sve pohvale.
    @sarinmejl2@gmail.com
    @saras_secret_world_blog
    Sara Plavsa

    ReplyDelete
  7. FB Olivera Babić
    e-mail olivera499@gmail.com
    IG @babicolivera

    ReplyDelete
  8. Sapuni su predivni i veoma su korisni za našu kožu. Meni najdraži je od lavande jer mi se najviše dopada njegovo dejstvo. Mislim da mu je i miris lep jer imam običan sapun od lavande. Kad smo kod sapuna, mogu reći da su svi veoma korisni i dobri. Što se tiče darivanja veoma je dobro i drago mi je što su tri pobednice. Nažalost ovog puta ja ne mogu učestvovati ali biće i drugih prilika. Kao i uvek, još jedan predivan post, Milice. Jako lepo si opisala sapune. Zanima me kada će biti recenzije maske (ako ih još ima)?
    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Već prekosutra možeš očekivati recenziju 7th Heaven maskice koja je ujedno i poslednja u nizu. :)

      Delete
  9. Sapuni su predivni i kako što si ti opisala, čine mi se jako kvalitetni i korisni! Moj favorit od navedenih je kukuruzni kriz, jer imam baš suve obraze i bubuljice. :) Sjajan post draga i odlično odrađena rezencija. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Ja sam oduševljena ovim sapunima, i evo iskoristila bih priliku da se i ovde prijavim.
    Mislim da nije neophodno da ostavljam podatke :D

    Gotičarka

    ReplyDelete
  11. Super post. Sve si lepo opisala, prava recezija. Svaka cast!

    https://dorajaa.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  12. Mnogo bih volela probati Vase sapuncice <3 Deluju diivnoo.
    email : dragicavukomanovic@gmail.com
    fb Dragica Vukomanovic (cirilicno )
    ins @dragce86

    ReplyDelete
  13. Nice post!
    P.S. would you like to follow each other?

    ReplyDelete
  14. Odlican post <3.

    E-mail:aleksandra.popovic1828@gmail.com
    Insta:popovic__alex
    FB:Aleksandra Popović

    ReplyDelete
  15. E-mail: milenaradovanovic91@gmail.com
    Fb: Milena Radovanovic
    Instagram: milena_radovanovic91
    Post je super, pozdrav i srecno svima! :)

    ReplyDelete
  16. Deluju divno! Najvise me privlaci onaj sa lavandom. ♥
    e-mail; andjelaarsic03@gmail.com
    fb; Anđela Arsić

    ReplyDelete
  17. Ja sam koristila kozji sapun za bubuljice,i dosta se dobro pokazao,ne znam ni zašto sam prestala.Što se tiče mirisa,meni je bio skroz normalan i prijatan pravo da ti kažem! :D

    e-mail: natalijacvejic7@gmail.com
    instagram: natalijacvejic

    Natalija's Beauty Corner

    ReplyDelete
  18. Divan poklon. Srećno svima!
    @jovanamoraca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fb: Jovana Morača Stojanović
      moraca.jovana@gmail.com

      Delete
  19. čula sam za ove sapune, ali nisam probala :)

    pratim te :) Magdalena Šošević, @magdalena_srb

    Poljubac ♥

    ReplyDelete
  20. Ivana Peric Komsic
    Ivanaperickomsic@yahoo.com
    Instagram @perickomsicja

    ♡♡♡ divno darivanje

    ReplyDelete
  21. sanjazivkovic8618@gmail.com
    Instagram : sanjazivkovic86

    ReplyDelete
  22. anica16minic@gmail.com
    instagram :anmnic
    Facebook: Minić Ana
    Cual sam za ove sapune,kazu da su savrseni,bas bih zelela da ih probam! Recenzija ti jee supe! ♥

    ReplyDelete
  23. Predivan post♡♡♡Ig.dusicakostic48-e-mail dusica.kostic48@gmail.com-Fb DusicaKostic

    ReplyDelete
  24. Čula sam za ove sapune da su stvarno super, činjenica da ja za kupanje ne koristim ništa sem sapuna me je još više obradovala.
    Stvarno lep poklon!
    e-mail: anastasija.tosic590@gmail.com
    ins: mrs.debela
    fb: Anastasija Tošić
    blog, ako želiš da pogledaš https://mrsdebela.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  25. FB Jelena Mitrovic
    e mail jecaveca@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. fB:MILENA MARINKOVIC milenamarinkovic43@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!