ZAFUL Try-On Haul & Review

Zdravo svima! :)
- Danas vam predstavljam jednu od mojih omiljenih porudžbina ikada, a stvarčice koje ću vam predstaviti sam poručila sa već svima poznatog sajta, a to je Zaful. Paket mi je stigao za nešto manje od tri nedelje tako da je dostava bila relativno brza s obzirom na to da sam odabrala standardnu isporuku. Ne bih više dužila pa hajde da počnemo sa postom. :)

Well, let's go...

U paketu su bile upakovane sledeće stvarčice:
• Sivi džemper/Gray Knitted Sweater - https://goo.gl/OBMR5P
• Dvodelna ogrlica/Two-piece Necklace - https://goo.gl/ys7L91
• Šešir/Hat - https://goo.gl/LQLaE5
• Naočare/Sunglasses - https://goo.gl/hr1MYD
• Paleta senki/Eyeshadow palette - https://goo.gl/j7VH1a (saznaćete kasnije zašto je nisam fotografisala)

Sivi džemper

 - Ovim džemperom sam prosto prezadovoljna. Poručila sam ga jer posedujem jako malo džempera koji su izrađeni od debelog materijala odnosno od vune ili nečeg sličnog. Iskreno očekivala sam da će biti dosta "deblji", međutim baš je tanak, ali mi to ne smeta. Veoma je kvalitetan, baš je mekan i komotan za nošenje, a i takođe mi se dopada što ima ušivena bela srca na laktovima, izgleda prosto preslatko. Naručila sam ga u svojoj veličini odnosno u M veličini i taman mi je, a i rukavi mi odgovaraju što je prava retkost. Mislim da bi se ovakav džemper svakome dopao. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Dvodelna ogrlica

 - Sledeća stvarčica koju sam poručila je ova predivna dvodelna ogrlica. Ukoliko me redovno pratite onda znate da sam jednom prilikom već naručila ogrlicu koja je dosto slična ovoj, zapravo razlikuje se samo ovaj čipkasti deo odnosno čoker. Ogrlica mi se mnogo dopada i sviđa mi se kako mi stoji tako da sam oduševljena njome i sigurna sam da ću je često nositi. Veoma je lepo i kvalitetno urađena tako da ni sa te strane nemam nikakve zamerke.

Za više informacija kliknite OVDE!

Šešir

 - Ja sam neko ko ne poseduje nijedan šešir niti sam ih ikada nosila, međutim kada sam ugledala ovaj običan crni šešir na sajtu morala sam da ga poručim. Pre svega delovao mi je veoma kvalitetno, a i želela sam da ga isprobam odnosno da saznam kako mi se stoji i aposlutno se nisam pokajala što sam ga poručila. Veoma je kvalitetan, dosta je čvrst, lepo pristaje i dopada mi se njegov dizajn. Možda mi je samo za nijansu manji, odnosno tesan je pa mi ne pristaje baš savršeno, ali svakako mogu da ga nosim tako da sam i sa ovom stvarčicom relativno zadovoljna.

Za više informacija kliknite OVDE!

Naočare

- Obožavam da nosim lenonke i imam čak tri para. Zapravo imam jedan identičan par ovima (ove su malo kvalitetnije odrađene) ali su se one polomile dok sam ih nosila u torbi tako da sam morala da poručim novi par crnih naočara sa ovim okvirima. Dakle, dopada mi se njihov dizajn, veoma su kvalitetne i čvrste, međutim jedina mana je što su okviri preširoki. Ja nisam neko ko ima usku glavu a opet su mi okviri preširoki tako da ne znam da li bi ove naočare ikome perfektno odgovarale. Sve u svemu, nisu loše tako da ću ih svakako nositi.

Za više informacija kliknite OVDE!

- Poslednja stvarčica koju sam poručila je paleta senki koju možete ovde pogledati. Nisam je uslikala jer se nažalost oštetila prilikom transporta, tačnije od 8 senki samo su 4 ostale a sve ostale su polomljene. Kada sam otvorila kutijicu ona je bila obasuta šljokicama sa svih strana tako da sam se šokirala. Mnogo mi je žao zbog toga jer je paleta veoma kvalitetna i senke su nenormalno pigmentovane, a takođe se ni ne truse što je zaista za pohvalu. Svakako ću koristiti ostale senke, ali bih ovim putem htela da se obratim osoblju sa sajta jer bi trebali malo bolje da upakuju ovako delikatne predmete jer se može upravo ovo dogoditi. Iskreno ne znam da li bih vam preporučila da poručujete palete sa ovog sajta baš zbog toga, ali mi je iskreno žao jer su palete verovatno veoma kvalitetne i pigmentovane kao ova koju sam ja poručila.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Sve stvarčice koje si naručila su super.Posebno mi se sviđa ova dvodjelna ogrlica/čoker šta god haha,i šešir!Predivno ti stoje sve stvari i kao da sam ja sve ovo birala!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. Dzemper mi je presladak sa ovi srcima :)
    Naocale su mi jako lijepe, samo ne zbam bas kako bi meni stajale :)
    Sve u svemu, odlicno :)

    MMara

    ReplyDelete
  3. Koliko mi se samo dopada dopada taj džemper, divan! Nisam ljubitelj lenonki, ali naravno, nekim ljudima zaista lepo stoje. :)


    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Koliko je savršen džemper mnogo mi se sviđa. Šešir mi je isto presladak *-*
    Zanimljiv haul ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
  5. Lenonke su mi prepreprezakon! *o* <3

    Its Nina

    ReplyDelete
  6. Najviše mi se sviđa džemper i ogrlica, a zaista mi je žao za sjenilo, dosta se često desi da se polome u transportu :(

    Neobičan blog s svakvim postova, od testiranja DIY projekata, do nekih sketch postova: Marina's place :)

    ReplyDelete
  7. Woow! Naprosto sam oduševljena stvarima koje si poručila! Inače, Zaful je jako super sajt sa predobrim stvarima. Najviše mi se sviđa šešir, predobro ti stoji <33
    Novi post -> This Is My Life

    ReplyDelete
  8. Stvari su predobre. Ja sam oduševljena prvim džemperom, mada priznajem da su mi i naočale lijepe. Sjajan post, slike oduvale kao i uvijek♥

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Izabrala si stvarno savrsene stvarcice, jako mi se dopadaju i divno ti pristaju! :) <3

    Dear Miss Modern

    ReplyDelete
  10. Diiivne su stvari, baš po mom stilu! Ja sbih posebno izdvojila ovaj preslatki džemper, predivno ti pristaje <33 Slike toop :-)

    https://ilvasworld.blogspot.ba/?m=1

    ReplyDelete
  11. Dopadaju mi se sve stvarčice koje si naručila, ali moram da izdvojim dvodijelnu ogrlicu koja je predivna! Ja trebam uskoro da naručim nešto sa Zafula, mislila sam takođe sjenke, ali posle tvoje rezencije ću malo porazmisliti.. :D Sve u svemu, sjajan post i odlično odrađena rezencija. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. You´re photos are always so pretty! That heart sweater is just amazing! ◡‿◡✿

    Do you wanna follow each other via GFC or Bloglovin? Lemme know ♥
    * ♥ Valentine´s Day Makeup Inspiration♥ *

    ReplyDelete
  13. Awesome things dear, I love Zaful
    Great blog! I'm following you, follow back? *
    http://omundodajesse.blogspot.pt/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much dear! I'm following you too. :)

      Delete
  14. Žao mi je zbog tvoje palete senki, nadam se da su ti ostale 4 ostale pigmentovane i neoštećene. Što se tiče ostalih stvarčica najviše mi se sviđa šešir. Rado bih ga nosila jer je nekako u mom stilu.
    Novi post je na mom blogu. Jako sam se potrudila oko ovog posta, a reč je o poklonima za Dan zaljubljenih, pa bi mi značilo kad bi pogledala: laAdda

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!