Banggood Haul + Review | Makeup Brush Sets

Zdravo svima! :)
- Odavno nisam radila Haul sa Banggood sajta i zato se unapred radujem recenziranju stvarčica koje sam poručila. Naime, poručila sam čak tri seta četkica za šminkanje i sva tri sata sam prosledila drugaricama tako da sam ih ja islikala ali ih nisam isprobala odnosno koristila pa ću vam preneti njihove utiske umesto da vam iznesem svoje mišljenje. Kao i prošlog puta ni sada nisam u potpunosti zadovoljna sa svojom porudžbinom ali o tome ću nešto kasnije. Pa, hajde da počnemo. :)

P.S. Ovom prilikom takođe želim da vam se zahvalim na neverovatnih 600 pratilaca! Hvala vam punooo, uskoro ću verovatno posvetiti ceo jedan post tome jer je ovo ogroman uspeh za mene! ♥

Well, let's go...

Poručila sam sledeće setove četkica:

► Set od 20 četkica ◄


 - Ovo je definitivno jedan od najboljih setova četkica koji sam ikada poručila. Čim sam ugledala četkica apsolutno sam ostala zatečena jer toliko profesionalno i kvalitetno izgledaju da prosto nisam mogla da poverujem da koštaju nešto manje od 7 dolara. Jako su lepo urađene i ovaj metalni zlatni deo je lepo pričvršćen za crne drške tako da sa te strane stvarno skidam kapu. Nisam ih prala pa ne znam da li ispadaju dlake ili nešto slično ali sam primetila da su napravljene od veoma kvalitetne dlake i da su zaista odlične za nanošenje senki, blendanje itd. Generalno ovaj set je i predviđen za šminkanje očiju. Pitala sam drugaricu šta misli o njima i njoj se takođe jako dopadaju i baš se obradovala kada ih je ugledala. Kaže da su veoma kvalitetne i da je sa njima nanošenje i blendanje senki prava milina, Takođa ova prva četka koju vidite gledajući s leve na desnu stranu je odlična za nanošenje tečnog pudera i to je moja drugarica i potvrdila pa ovaj set svima preporučuje jer je odlično urađen.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Set od 15 četkica ◄


 -  Na fotografijama koje vidite iznad nalazi se set koji je veoma sličan prvom setu po izgledu ali se svakako razlikuje jer su drške od četkica dosta manje, a i sama količina je manja jer set sadrži 15 četkica. Četkice deluje veoma lepo, međutim nije me baš oduševio njihov kvalitet. Ovaj metalni deo nije lepo pričvršćen za dršku kod nekih četkica pa ume i da otpadne tako da sa te strane mi se ne dopadaju. Na nekim četkica takođe dlake nisu lepo i jednako isečene pa samim tim ne deluju baš kvalitetno. U svakom slučajno dopada mi se kako izgledaju i određene četkice zaista imaju veoma kvalitetnu dlaku pa mi se čine odličnim za nanošenje senki i pudera. Drugarica ima bukvalno isto mišljenje kao ja, ali je samo još dodala da na njeno veliko iznenađenje nijedna dlaka nije otpala prilikom pranja i da su četkice odlične za nanošenje i blendanje senki.
Btw. Veoma je mala razlika u ceni ovog seta i prethodnog pa bih vam ipak preporučila da ukoliko želite da poručite neki set od ova dva obavezno odaberite prethodni jer je daleko kvalitetniji.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Set od 5 četkica ◄


- Poslednji, ali ne manje važni, set je ovaj preslatki set koji se sastoji od 5 četkica brenda MAANGE. Četkice su bile upakovane u divnu kutijicu i izgledaju predivno jer mi se dopada sklop boja (zlatni metalni delovi, svetlo roze drške i braon dlačice na četkicama). Veoma su lepo urađene i jako su kvalitetne i napravljene su od veoma mekane dlake. Dostupne su dve četkice za nanošenje senki (prva kada gledate s leva na desno i treća), zatim najveća četkica je odlična za nanošenja pudera u kamenu, četvrta četkica je odlična za rasčešljavanje obrva i njihovo oblikovanje dok je peta (poslednja) idealna za nanošenje karmina.
Sve mi se jako dopadaju i takođe mi je drago da drugarica kojoj sam ih prosledila deli isto mišljenje. Ona je oduševljena njima i veruje da će joj dugo potrajati.

Za više informacija kliknite OVDE!

Btw. Da li vam se sviđa pozadina na kojoj su uslikani ovi setovi?
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odličan haul, draga! Četkice izgledaju jako profesionalno, posebno mi se dopada prvi set! :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Odličan post, draga :) Prvi set deluje, kao što si i sama rekla, veoma kvalitetno a sklop boja na poslednjem je takođe prelep ♥
    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
  3. Ja obožavam kineske četkice, za malo novca dobije se puno, pa koliko da traju, opet se isplati :)
    Divan post :)

    ReplyDelete
  4. Draga Milice, čestitam na 600 pratitelja. Odlična si, kao i uvijek. Mnogo sreće u daljnjem radu. ♥

    Aminique

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!