GlamBox otvaranje - Loving February izdanje

Zdravo svima! :)
- Svakog meseca se iznova i iznova radujem jednom divnom paketu koji uvek željno iščekujem, a u pitanju je GlamBox kutija. U ovom postu ću zajedno sa vama otvoriti februarsko izdanje i ujedno ću vam ukratko predstaviti sve proizvode ali napisati i mišljenje o istim jer sam nekoliko proizvoda isprobala s obzirom na to da mi je kutija stigla pre nešto manje od nedelju dana. Odmah želim da napomenem da mi se ovo izdanje zaista dopada i da jedva čekam da podelim utiske o njemu sa vama. :)

Well, let's go...

Ovako izgleda februarsko izdanje pod nazivom "Loving February 2017":

- Kutija je kao i svakog meseca zaista predivna, a u njoj su se našli sledeći proizvodi:

• B.U. Heartbeat dezodorans (travel-size)
• REVLON Uniq One šampon za suvo pranje kose (travel-size)
• Golden Rose Ultra Brilliant Tube sjaj za usne (full-size)
• Still Pro Argan linija za profesionalnu negu kose - maska za suvu i oštećenu kosu (full-size)
• Golden Rose Carnival Nail Color lak za nokte (full-size)

B.U. Heartbeat dezodorans
 "B.U. Heartbeat dezodorans ima orijentalno-vanilasto voćni miris koji mami toplinu i senzualnost. Budi svoja... budi drugačija i jedinstvena, živi život u skladu sa svojim raspoloženjima i željama..."
- Pre možda par godina sam redovno koristila ovaj dezodorans i zaista ga obožavam. Predivno miriše, nije previše intenzivan, postojan je i ne izvetrava toliko brzo. Drago mi je da sam dobila manju verziju ovog dezodoransa jer ću moći da ga nosim i koristim u školi. :)

Cena: 230 rsd (150ml)
Mililitraža: 50ml

REVLON Uniq One šampon za suvo pranje kose
 "Revlon Uniq One Dry šampon za suvo pranje kose kao i ostali proizvodi iz Uniq One linije omogućavaju 10 stvarnih benefita, prilagođenih suvom pranju: čisti kosu bez pranja vodom, osvežava i oživljava kosu, apsorbuje višak masnoće, dodaje volumen, prirodan finiš, omogućava prijatan osvežavajući miris kosi, ima minimalni praškasti trag, produžava uredan stajling, lako se koristi - "Isprskaj, očešljaš i kreni" i pogodan je za sve tipove kose i sve dužine."
- Baš mi je ponestao Batiste suvi šampon i mnogo sam se obradovala kada sam ga ugledala. Sudeći po rečima proizvođača zaista sam mnogo očekivala od njega i drago mi je da su sva moja očekivanja ispunjena jer je ovo zaista odličan suvi šampon i čak mi se dopada i više od Batiste suvih šampona jer ne ostavlja previše intenzivan beli praškasti trag, a pritom je i te kako delotvoran i zaista u sekundi apsorbuje svu masnoću što je zaista za pohvalu. Takođe predivno miriše i produžava period između dva pranja bez problema. :)

Cena: 1989 rsd (300ml)/600 rsd (75ml)
Mililitraža: 75ml

Golden Rose Ultra Brilliant Tube sjaj za usne
 "Golden Rose Ultra Brilliant Tube Lipgloss stvara izuzetno sjajne i blistave usne zahvaljujući svojoj specijalnoj teksturi i bogatoj paleti boja. Lako se nanosi i u praktičnom je pakovanju."
- Kada sam ugledala ovaj sjaj iskreno nisam se baš oduševila jer nisam ljubitelj sjajeva zato što mi se ne dopada taj lepljivi osećaj na usnama i više mi prija proizvod za usne sa matirajućim efektom. Međutim čim sam ga nanela na usne predomislila sam se. Zaista ima savršenu teksturu koja je za moj ukus možda malo previše lepljiva ali svakako mi se dopada jer čini moje usne mekanim, hidriranim i sjajnim. Jedino što mi se ne dopada je ova rozikasta nijansa jer sam ja više ljubitelj tamnijih nijansi poput crvene, bordo i braon boje odnosno boje kože. Ali zaista sam prijatno iznenađena sa kvalitetom ovog sjaja i mislim da bi se svakome dopao. Inače moj je u nijansi broj 23. Takođe umalo da zaboravim da napomenem da je pakovanje zaista praktično i da se sjaj vrlo lako i precizno nanosi jer je aplikator odlično osmišljen i napravljen.

Cena: 279 rsd (13g)
Gramaža: 13g

Still Pro Argan linija za profesionalnu negu kose - maska za suvu i oštećenu kosu
 "Still Pro linija za profesionalnu negu kose obuhvata šampon, balzam i masku. Dostupni su u tri varijante: Makadamia, Keratin i Argan. Linija Argan sadrži marokansko arganovo ulje i namenjena je suvoj i oštećenoj kosi koju hidrira i daje joj sjaj."
- Skoro sam počela da koristim i praktikujem maske za kosu i žao mi je što nisam počela ranije jer su zaista delotvorne i mislim da bi svako trebao da uvrsti takav proizvod u svoju rutinu nege kose. Mnogo mi je drago što imam prilike da isprobam ovu divnu masku sa arganovim uljem jer je baš idealna za moj tip kose jer je za suvu i oštećenu kosu. Deluje mi veoma kvalitetno i božanstveno miriše. Nisam je još isprobala tako da vam ne mogu ništa više reći o njoj, ali jedva čekam da je isprobam jer mi deluje savršeno. :)

Cena: oko 450-500 dinara (250ml)
Mililitraža: 250ml

Golden Rose Carnival Nail Color lak za nokte
"Golden Rose Carnival Nail Color lak za nokte je najnoviji trend. Sadrži 16 nijansi boje sa mat i pastelnim šljokicama različite veličine i oblika. Nanesite 2-3 sloja kako biste dobro pokrili nokte, ali ostavite svaki sloj da se osuši pre nanošenja sledećeg, ili možete naneti sloj preko regularnog laka."
- Koliko se sećam lak iz ove iste kolekcije sam dobila i u prošlom GlamBox izdanju samo što je bila u pitanju druga nijansa. Baš mi je drago da sam dobila još jedan lak i ove divne kolekcije i sigurna sam da ću ga često koristiti jer su šljokice bele boje pa se mogu kombinovati sa bilo kojom nijansom laka. Lak je stvarno divan i mnogo mi se dopada! Inače moj je u nijansi br. 01. 

Cena: 200-250 rsd (11ml)
Mililitraža: 11ml

Da li se isplatilo ovomesečno izdanje GlamBox kutije?
- Cena kutije je 1299 dinara uključujući i poštarinu, a ukupna cena proizvoda koje sam dobila je oko 1600-1700 dinara tako da kutija premašuje svoju vrednost za nešto više od 300-400 dinara tako da sa sigurnušću mogu reći da se isplatilo i ovomesečno izdanje.

Ukoliko vam se dopao sadržaj ovomesečne GlamBox kutije već sada možete poručiti predstojeće izdanje pod nazivom "Colorful April 2017" putem OVOG LINKA!

INFO:
Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,


Comments

  1. Milice , predivno je sve. Ja sam razmišljala da počnem , ali još uvek ne znam. ❤
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ReplyDelete
  2. B.U. dezadorans mi je jedan od omiljenih kao i Still maska za kosu. Zaista su uskladili boju ove GlamBox kutije :D
    Odličan post draga ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
  3. Drafa milice, prekrasan post! Iskreno mi se nekako najviše sviđaju Golden Rose proizvodi! Zapratila sam te, fenomenalan blog!

    kalxpsia.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Predivan post, draga. Ovomesečna kutija je predivna. I izgled i sadržina. Drago mi je da ti se i tebi sviđa.

    laAdda

    ReplyDelete
  5. Prelijepe su ti stvari stigle, super fotografije proizvoda! :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!