Mini Spring Try-On Haul + Review | ToSave

Zdravo svima! :)
- Proleće se bliži i ja sam već odavno počela sa prolećnim raspremanjem svoje sobe, a samim tim i svog ormara tako da sam odlučila da dosta stvarčica zamenim novim. Upravo u ovom postu ću vam predstaviti dve divne stvarčice koje sam poručila sa ToSave i jedan set četkica koji sam takođe poručila sa pomenutog sajta. Btw. Ukoliko želite posetite i sajt pod nazivom RoseHairExtensions jer imaju širok izbor perika i klipsi za kosu vrhunskog kvaliteta po odličnim cenama! :)

Well, let's go...

Moram odmah da napomenem da je isporuka bila zaista spora i da je paketu sa dve stvarčice bilo potrebno oko mesec dana da stigne, a paketu sa četkica je bilo potrebno čak mesec i po dana. Međutim na neki način je to i opravdano jer je cena dostave neverovatno niska i cene stvarčica su zaista prihvatljive.

Ja sam poručila sledeće stvarčice:
• Crna bluza sa "isečenim" ramenima - *OVDE*/*HERE*
• Crvena uska haljina sa dugim rukavima - *OVDE*/*HERE*
• Set od 8 četkica za šminkanje - *OVDE*/*HERE*

Crna bluza sa "isečenim" ramenima

 - Nakon što sam sa Zafula pre oko dva meseca poručila sivi džemper koji je dosta sličan ovoj bluzi odlučila sam da poručim još jedan odevni predmet na taj "fazon" odnosno u tom stilu. Ova bluza je zaista predivna. Izgleda apsolutno identično kao na sajtu. Pošto sam ja ljubitelj crne boje poručila sam je u toj varijanti, ali je dostupna u više različitih boja. Baš mi se dopada njen dizajn, izuzetno je komotna i veoma je lepo urađena. Za cenu koja je nešto niža od 5 dolara ovo je jedan odlični odevni predmet. Poručila sam je u M veličini t.j. u veličini koju inače nosim i odgovara mi tako da su mere koje su dostupne na sajtu skroz tačne i ispravne.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Crvena uska haljina sa dugim rukavima

 - Sledeća stvarčica je ova prelepa crvena uska haljina sa dugim rukavima. Iskreno nisam nešto posebno očekivala od nje jer je njena cena svega 7 dolara ali sam se oduševila sa istom. Baš je komotna, lepo pristaje, napravljena je od odličnog materijala i taman mi je iako sam je poručila u M odnosno svojoj veličini tako da su i mere ove haljine na sajtu potpuno ispravne. Baš lepo pristaje i čini figuru ženstvenijom. Dostupna je u nekoliko boja ali sam ja odlučila da je poručim u crvenoj odnosno u "wine red" varijanti jer sam htela da "ubijem" monotoniju pošto je 90% mojih stvari u neutralnim bojama poput crne, bele i sive. Dakle, zaista sam zadovoljna sa kvalitetom i izgledom ove haljine ali moram da priznam da se boja malčice razlikuje od one na sajtu t.j. haljina je stigla u svetlo crvenoj boji a ja sam je poručila u bordo varijanti.

Za više informacija kliknite OVDE!

Set od 8 četkica za šminkanje

- Poslednja, ali ne manje važna, stvarčica je ovaj predivan set za šminkanje koji se sastoji od čak 8 četkica vrhunskog kvaliteta. Ja sam ga poručila za moju drugaricu tako da ga nisam isprobala, ali ona jeste i oduševljena je istim. Kaže da su četkice baš kvalitetne i da su veoma mekane. Veoma lepo nanose šminku odnosno praškaste proizvode poput senki, pudera u prahu/kamenu i bronzera. Takođe mi je rekla da nijedna dlačica nije otpala prilikom pranja tako da je to još jedan plus. Ja sam mogla da primetim da je dizajn samih četkica predivan, da su bile odlično upakovane i da su veoma kvalitetno urađene. Imate iskrenu preporuku i od moje drugarice ali i od mene što se tiče poručivanja istih. Inače njihova cena je nešto manje od 3 dolara i dostupne su u nekoliko varijanti tako da mislim da bi se ovaj set svakome dopao.

Za više informacija kliknite OVDE!

Opšti utisak: Ja sam apsolutno oduševljena porudžbinom sa ovog sajta. Cene na sajtu su zaista veoma povoljne i pristupačne, stvarčice izgledaju skoro identično kao na fotografijama sa sajta što je veliki plus i sve mi odgovaraju tako da su mere na sajtu zaista ispravne i tačne. Jedina zamerka je izuzetno spora isporuka odnosno dostava, ali to kod mene nije presudno tako da sam svejedno veoma zadovoljna jer nisam nešto puno očekivala od ovog sajta, ali se zapravo ispostavilo da su stvarčice predivno urađene i napravljene od kvalitetnih materijala. Imate moju iskrenu preporuku što se tiče poručivanja stvarčica koje sam pomenula u ovom postu! :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,


Comments

  1. The red dress is fabulous:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. taman sam mislila pohvaliti izgled bluze.. kad idem doljeee i vidim haljinu *__* znaci savrseno!!!!! odlicno ti pristajee i prekrasnaa si
    <3

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  3. Super post.
    Sve stvari su odlične, ali majica izgleda divno!

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Bluza ti lepo stoji, ali haljina je nešto potpuno savršeno. Predivno ti stoji. ToSave je jako lep sajt, i ima jako kvalitetne proizvode, poput ovih četkica.

    laAdda

    ReplyDelete
  5. Predivan post, sve ti odlično pristaje jako si lepa ❤😚😚! Četkice su preslatke ❤!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Izabrala si odlicne komade, stoje ti perfektno ! :-) ❤

    katycolorfulfreak.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ja sam oduševljena postom. Bluza vrh. Haljina još bolje. Ti si curo prezgodna, a haljina ti stoji perfektno. Zaista odličan odabir. Ni četkice nisu loše, ali sam ja zaljubljena u haljinu definitivno♥

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Haljina je savrsenaa, odlicno ti stoji 😊❤️

    http://blogbysanja.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!