Recenzija Bilka šampona protiv seboreje | Bioko kozmetika

Zdravo svima! :)
- Nedavno sam saznala za jedan kozmetički brend, a ujedno i distributivni centar raznih kozmetičkih brendova, pod nazivom Bioko. Oduševila sam se sa njihovim širokim izborom preparativne kozmetike i imala sam veliku želju da isprobam Bilka šampon protiv seboreje jer ja imam problema sa masnom kosom odnosno sa temenom koji se veoma brzo masti. Želja mi se ubrzo i ostvarila jer sam sklopila saradnju sa pomenutim brendom i dobila sam priliku da isprobam baš onaj proizvod koji mi je bio neophodan. Isprobavam ga već nešto više od dve nedelje i upotrebila sam ga sigurno više od 6-7 puta tako da sam stekla valjane utiske i jedva čekam da ih podelim sa vama. :)

Well, let's go...

Šampon je veoma lepo dizajniran i jako mi se dopada pakovanje koje izgleda ovako:



Reči proizvođača: "Dubinski reguliše lučenje masnoća na lobanji. Nežno uklanja prilepljenu perut, čisti skalp i umiruje iritacije. Deluje nakon 1-2 nedelje regularne upotrebe! Blagotvorno delovanje ovog šampona zasniva se na kombinaciji 5 lekovitih biljaka: nevena, kore hrasta, jerebike, ruzmarina i mirte koji regulišu lučenje lojnih žlezda, vrše zaštitu od pojave masne seboreje i jačaju koren kose. Poboljšava cirkulaciju krvi i poboljšava mehanizme izmene materije. D-pantenol – reguliše regeneraciju kože, poboljšava hidrataciju i rast kose. Regenerator – obnavlja strukturu i čini je lakšom za češljanje. Octopirox – moćan agens u borbi protiv peruti sa klinički dokazanim anti-mikrobskim i anti-bakterijskim svojstvima. Šampon je pogodan za muškarce i žene sa masnom kosom i seborejom."
- Od momenta kada sam "ušla" u pubertet pa sve do sada imam veliki problem sa svojom kosom. Tačnije ukoliko kosu operem danas već sutra će teme početi da se masti i to mi jako smeta. Međutim, iako mi je teme masno odnosno seboreično krajevi su mi izuzetno suvi i uvek sam muku mučila prilikom pronalažanja šampona koji će mi umanjiti količinu sebuma koji se luči na temenu i koji će ujedno i hidrirati moje krajeve. Drago mi je da sam konačno pronašla šampon koji zaista rešava sve pomenute probleme. Pre svega izuzetno lepo miriše i potrebna je vrlo malo količina da bi se kosa oprala tako da se zaista sporo troši i vredi svakog dinara. Pakovanje je jako praktično i omoguće precizno doziranje. Šampon ima svilenkastu teksturu koja je zaista vrhunska i lako peni kada se pomeša sa vodom. Posle prvog korišćenja nisam primetila neku drastičnu razliku čak mi je teme nekako bilo i suviše dehidrirano, međutim sada posle 6-7 korišćenja imam potpuno drugačije mišljenje. Moj problem je rešen i kosa mi se ne masti više u tolikoj meri. Iako je smanjio količinu sebuma na mom temenu nije mi isušio krajeve tako da sam ja apsolutno prezadovoljna i svakom bih preporučila ovaj divni šampon!

Možete ga poručiti OVDE!

Cena: 480 (sa popustom 384 dinara)
Mililitraža: 200ml

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Da li ste do sada isprobali neki proizvod pomenutog brenda/distributivnog centra?

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Koristila sam gomilu Bioko proizvoda, i svaki mi je odgovarao. Favoriti su mi tonici, definitivno! :)
    Šminke nikad dosta

    ReplyDelete
  2. Nikad nisam probala neki proizvod ovog brenda, ali ovaj šampon izgleda predivno. Sjajan post, kao i uvek.

    laAdda

    ReplyDelete
  3. Nisam koristila, isto tako mislim da u hrvatskoj nema Bioko proizvoda, nazalost.. cini mi se dobar a i ambalaza je dosta privlacna

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  4. Imam isti probem koji si ti imala - kosa mi se izuzetno brzo masti. Šampon deluje obećavajuće i baš bih volela da ga isprobam upravo zbog problema koji imam sa kosom. ☺

    Novi post: Misseslandy

    ReplyDelete
  5. Izvolite posetiti nas na štandu 17 sledećeg vikenda 18-19 Marta, Šoping centar Stadion
    na manifestaciji Spring Women's Fest

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!