Recenzija Martinović dekorativne kozmetike

Zdravo svima! :)
- Zaista obožavam recenzije odnosno obožavam da isprobavam preparativnu i dekorativnu kozmetiku i samim tim takve postove imate priliku da čitate na mom blogu veoma često, uključujući i upravo sada. Danas ću vam predstaviti registrovan i zaštićen jedan domaći Brend pod nazivom "MARTINIA" koji proizvodi "Kozmetika Martinović", a osnivač ove firme je draga gospođa Slobodanka i zaista jedva čekam da vam predstavim proizvode koje sam dobila, a koji se mogu svrstati u dekorativnu kozmetiku odnosno šminku. :)

Well, let's go...

Moram odmah da napomenem da su proizvodi bili odlično upakovani i zaštićeni tako da sam sa te strane prezadovoljna jer je sve stiglo bez ikakvog oštećenja. Odabrala sam sledeće proizvode za recenziranje:

EROTICON svetlucavi puder (hajlajter u prahu ; nijansa: gold)



  Opis proizvoda: "Svetlucavi puder sa dijamant efektom za šminkanje lica i dekorisanje kože tela. Ima zlatni efekt ili odsjaj (fine čestice - fini odsjaj koji ne smeta pri fotografisanju). Nanosi se preko tena ili kremom namazane kože. Ako želite prozračan nanos, otresite sa pufne višak pudera."
- Čim sam ugledala ovaj svetlucavi puder u prahu u Martinović katalogu znala sam da ga moram isprobati. Mene ovaj puder jako podseća na hajlajter samo što je u pitanju praškasta tekstura. Veoma se lako nanosi i sa četkicom i sa prstima i veoma je pigmentovan što možete videti na fotografiji iznad (svoč se nalazi u donjem levom uglu). Tekstura je apsolutno fantastična, puder predivno izgleda na koži i sadrži neverovatno veliku količinu svetlucavih čestica koje zaista daju prelep sjaj koži. Ja sam prosto oduševljena sa ovim proizvodom i koristim ga kada god izlazim ili kada god želim da se našminkam intenzivnije. Međutim imam samo jednu zamerku, a to je pakovanje. Naime, ono izgleda lepo, ali nije baš najpraktičnije jer prilikom otvaranja pudera nekoliko puta mi se desilo da se svuda rasprši odnosno prospe, ali s obzirom na sam kvalitet proizvoda ova zamerka se može zanemariti.

Korektor u stiku u nijansi kajsija br. 3 
Opis proizvoda: "Ovaj korektor je idealan za svetliji kajsija ten koji je veoma rasprostranjen."
 - Pošto mi je essence-ov korektor u stiku pri kraju odlučila sam da poručim upravo ovaj koji vidite na fotografiji iznad. Čim mi je bio isporučen odmah sam ga isprobala i nažalost imam podeljena mišljenja. Naime, dopada mi se kako je korektor sasečen i smatram da mu je pakovanje jako praktično pa je samim tim veoma jednostavan za korišćenje i veoma je precizan međutim ne dopada mi se njegova tekstura jer je previše tvrda. Međutim nakon što sam ga isprobala više od nekoliko puta primetila sam da se prilagođava koži odnosno prilikom nanošenja postaje znatno mekši tako da mu je tekstura znatno poboljšana od kada ga čuvam na sobnoj temperaturi. Korektor jeste pigemntovan ali uopšte ne mogu lepo da ga razmažem i mislim da mi je ova nijansa presvetla tako da ga sada jedino mogu koristiti kao hajlajter u stiku odnosno za posvetljivanje lica. No, primetila sam da ima odličnu pokrivnu moć tako da je odličan i za prekrivanje bubuljica, ali i podočnjaka odnosno tamnih kolutova oko očiju i svih ostalih nesavršenosti. Sa te strane sam veoma zadovoljna, ali opet kažem mislim da je ovaj korektor bolji kao posvetljivač nego kao proizvod sa kojim bih prekrila podočnjake ili nešto slično jer je i suviše svetao. Međutim mislim da bi mi mišljenje bilo potpuno drugačije da sam uzela korektor u tamnijoj nijansi. Ukoliko vam odgovara neki korektor tvrđe teksture kao posvetljivač ili proizvod za prekrivanje bubuljica mislim da bi vam se ovaj dopao. :)

Bellissima mat ruž za usne u crvenoj nijansi pod nazivom Marilin Monro

Opis proizvoda: "Bellissima mat ruž za usne u crvenoj nijansi Marilin Monro."
- Poslednji, ali ne manje važni, proizvod je crveni mat ruž brenda Bellissima u nijansi Marilin Monro. U katalogu koji je dostupan na sajtu je ova boja izgledala mnogo intenzivnije, tačnije izgledala je baš crveno, međutim kada svočujem ruž njegova nijansa sadrži dosta narandžastih tonova tako da sa te strane nisam baš zadovoljna, ali mi se dopada sama tekstura ruža jer ne isušuje usne odnosno čini ih hidriranim. Pakovanje je jako lepo i praktično, a zbog toga što je vrh ruža koso sasečen zaista je moguće da se ruž nanese veoma precizno bez upotrebe olovke ili nečeg sličnog. Iako piše da je karmin mat, on nema matirajući efekat odnosno ne suši se na usnama ali nema ni taj "glossy" efekat odnosno ne sija se. Što se tiče same pigmentacije zaista sam oduševljena i dugotrajnost t.j. postojanost je na zavidnom nivou tako da je ovo jedan od boljih ruževa koje sam isprobala. Imate moju preporuku!

INFO:
Sajt: www.martinia.co.rs
Katalog: http://www.martinia.co.rs/katalog.htm
Popusti, akcije i promocije: http://www.martinia.co.rs/novogodisnjipopusti.htm
FB stranica: Martinovic Kozmetika - Studio Martinia SZTR

PROGLAŠENJE POBEDNIKA DARIVANJA:
- Pre svega hvala puno svima koji su se prijavili i uskoro vas očekuje još jedno darivanje zato budite u toku!
Dobitnica proteklog darivanja je:


- Čestitam ti! Molim te da mi se javiš putem e-mail adrese: milicastanisicms@gmail.com kako bismo se dogovorile oko isporuke. 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Baš mi se dopadaju proizvodi i izgledaju jako kvalitetno! Posebno mi se dopada highlighter. Sjajan post draga! ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nijesam upoznata sa ovim brendom, ali čitajući tvoju recenziju, zvuči kao da vrijedi probati. Dopada mi se boja ruža xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Svetlucavi puder deluje predobro, kao i korektor. Odlični proizvodi, draga ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!