Try-On Haul + Review | YoShop

Zdravo svima! :)
- Danas je prvi dan proleća i baš sam uzbuđena zbog toga jer mi je proleće jedno od omiljenih godišnjih doba s obzirom na to ja obožavam sunčano vreme i da ono nekako pozitivno utiče na mene. No, baš zbog toga što sam raspoložena odlučila sam da vas i danas obradujem jednim postom iako sam ovaj post trebala da objavim za nekoliko dana jednostavno mi se javila želja za produktivnošću pa ga zato čitate danas. U pitanju je još jedan "Try-On" Haul ali sam ovoga puta stvarčice poručila sa jednog novog sajta, a to je YoShop. Takođe ću vam recenzirati svaku stvarčicu pojedinačno i ostaviću vam linkove kako biste mogli da uporedite kako izgledaju uživo na sajtu, ali i kako biste saznali sve ostale informacija o njima koje vas interesuje poput cena itd. :)

Well, let's go...

Stvarčice su stigle u dva odvojena paketa, a ovo je njihov sadržaj:

Dvodelni crno-beli kupaći kostim
 - Iako imam sličan kupaći odlučila sam da poručim ovaj jer mi se jako dopada sam dizajn pošto je vrlo jednostavan a pritom izgleda baš lepo i moderno. Narulila sam ga u svojoj, odnosno M, veličini i taman mi je (možda mi je malo veći gornji deo ali to se može zanemariti). Kupaći je napravljen od veoma kvalitetnih materijala i ima izuzetno lep kroj pa savršeno pristaje. Gornji deo je podupret sunđerima tako da je to još jedna pogodnost, a donji deo je stigao zaštićen higijenskim uloškom. Ja sam stvarno oduševljena ovim kupaćim kostimom i već sada znam da će mi biti omiljeni ovog leta i da ću ga često nositi. Inače zaboravila sam da se fotografišem sa njim ali nadam se da mi nećete zameriti.

Za više informacija kliknite OVDE!

Paleta koja se sastoji od 78 senki
 - Već sam imala prilike da isprobam sličnu paletu međutim ovu nisam naručila za sebe već kao poklon za drugaricu kojoj će uskoro rođendan. Paleta je zaista predivna i ima apsolutno sve nijanse koje su vam potrebne. Sadrži čak 78 nijansi t.j. puno šimerastih i mat senki, ali i kremastih senki koje mogu poslužiti kao ruževi ili kao hajlajteri. Takođe u poslednjem redu se nalaze i razne nijanse pudera u prahu, bronzera, rumenila itd. Paleta mi deluje zaista kvalitetno i nadam se da će se dopasti mojoj drugarici. Takođe pakovanje je veoma jednostavno ali prelepo i dopada mi se što se u paleti nalazi i ogledalo koje je skroz funkcionalno i još dve četkice za nanošenje senki. Moram još da napomenem da je paleta bila fantastastično upakovana i zaštićena i da se nigde nije oštetila tako da sve pohvale za isporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Crno-bela kropovana majica

 - Ovu majicu sam viđala na mnogim sajtovima ali nekako je nikad ne bih poručila jer bih se odlučila za nešto drugo što mi se u tom trenutku više dopalo. Međutim kada sam je ponovo ugledala na sajtu YoShop morala sam da je poručim i drago mi je što sam to uradila. Majica je prosto predivna, jako lepo pristaje, komotna je i dosta je elastična ali baš mi se ne dopada materijal jer mislim da će me "paliti" tokom letnjih dana. Takođe mi se ne dopada to što je majica previše kratko isečena, ali svakako ću je često nositi jer mi se jako dopada sam dizajn i print. Btw. Naručila sam je u M veličini (veličina koju inače nosim) i taman mi je.

Za više informacija kliknite OVDE!

Guns N' Roses kropovana majica

 - Veliki sam fan benda "Guns N' Roses" jer sam neko ko preferira žanr koji oni sviraju a to je rok i zato sam se baš obradovala kada sam videla ovu majicu na sajtu. Bez razmišljanja sam je ubacila u korpu i nijednog trenutka se nisam pokajala. Majica je zaista predivna i baš cool izgleda. Jedina zamerka je to što je za moj ukus previše kratko isečena i žao mi je što su isekli logo benda na dnu majice. Sve u svemu dopada mi se ovaj ombre efekat i sam kroj i dizajn majice tako da sam sigurna da ću je često nositi. Napravljena je od veoma kvalitetnog i prijatnog materijala koji podseća na pamuk, a print logoa benda je veoma kvalitetno odrađen i nije se ni malo oštetio ni nakon par pranja. Sve pohvale zaista! Kao i prethodnu i ovu majicu sam naručila u M veličini i, kao što vidite, odgovara mi.

Za više informacija kliknite OVDE!

Set od 7 četkica za šminkanje
- Ovo je definitivno jedan od najlepših setova četkica ikada! Prvenstveno mi se jako dopada ova pastelna mint boja drški, ali i kombinacija crne, bele i braon dlake. Četkice sam prosledila drugarici jer sam ih za nju naručila, ali primetila sam da su veoma kvalitetne i da su dlačice veoma mekane što mi je potvrdila drugarica koja je dodala još i da je prezadovoljna sa njima. Četkice su bile vrhunski upakovane, a svaka četkica je imala posebnu foliju odnosno bila je posebno upakovana. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

OPŠTI UTISAK: Veoma sam zadovoljna sa ovom porudžbinom i generalno sa YoShop sajtom. Cene su veoma pristupačne, stvarčice su zaista kvalitetne i što je najbolje, poštarina odnosno dostava je potpuno besplatna za sve države tako da mislim da je ovo jedan od boljih sajtova za online kupovinu. Takođe želim da napomenem da je dostava relativno brza (paket stiže za 2-3 nedelje) i da su sve stvarčice dostavljene bez ikakvog oštećenja jer su bile pažljivo zapakovane i zaštićene što je zaista za pohvalu tako da imate moju iskrenu preporuku što se tiče ovog sajta i poručivanja za istog!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Najviše mi je za oko zapela paleta, razmislit ću o narudžbi. :)

    I'm LM!

    ReplyDelete
  2. Zaista odlican haul, a ti si prekrasna. Paleta mi se cini dosta kvalitetnom, i u skoro svakoj svojoj porudzbini zelim poruciti istu, medjutim uvek nesto drugo zauzme mesto. ♥♥

    ReplyDelete
  3. Naručila si divne stvarčice, kupaći kostim mi se najviše dopada :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Predivno!
    I ja sam imala priliku surađivati sa ovim sajtom i stvarno mi je jedan od boljih, a ti si super stvari naručila. ♥

    ReplyDelete
  5. Predivno, sve mi se dopada a i jako ti lepo stoji ❤❤! Divno draga!

    ReplyDelete
  6. Super si stvarcice izabrala, majice su odlicne i predivno ti stojee


    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  7. Prelijepe stvari, cetkice su mi bas slatke :D

    http://catherinehere.blogspot.hr

    ReplyDelete
  8. Predivne stvarčiće. Moram da te pohvalim da su fotografije divne. :*
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!