Try-On Haul + Review | ZAFUL

Zdravo svima! :)
Zaful Haul
- Pre svega želim da napomenem da nisam sigurna koliko ću postova još objaviti ove nedelje s obzirom na to da imam mnogo da učim, ali potrudiću se da do kraja nedelje objavim barem još jedan. Već sam u prošlom postu navela da ću uskoro početi sa objavljivanjem tematskih postova pa se iskreno nadam da će vam se oni dopasti, a do tada možete čitate postove poput ovog danas. Predstaviću vam nekoliko stvarčica koje sam nedavno poručila sa sajta Zaful i nadam se da će vam se dopasti moj izbor. :)

Well, let's go...

Sve stvarčice su stigle upakovane u dva odvojena paketa i isporuka je bila relativno brza jer su stigle za otprilike dve nedelje.

• Sivi kardigan/Grey Cardigan: https://goo.gl/pcTdgC
• Crna kropovana majica/Black Crop Top: https://goo.gl/5QoCOF
• Držači za beauty blendere/Beauty Blender Holders: https://goo.gl/Fl2dGr
• Set od 4 beauty blendera/Set of 4 Beauty Blenders: https://goo.gl/EyHLlR

Sivi kardigan

 - Veliki sam zaljubljenik u kardigane, obožavam da ih nosim i imam ih gomilu. Međutim njih nikad nije dosta i zato sam morala da poručim ovaj predivni sivi kardigan sa već pomenutog sajta. Zaista je prelepog kroja, odlično pristaje, komotan je i napravljen je od veoma kvalitetnog materijala koji je veoma prijatan za nošenje. Zaista sam oduševljena, mada ništa manje nisam ni očekivala od Zaful-a jer je on sajt na kojem su stvarčice veoma kvalitetne u šta sam se mnogo puta uverila. Inače naručila sam ga u M veličini i kao što vidite na kolažu iznad skroz mi odgovara. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Crna kropovana majica

 - Zaista sam oduševljena sa ovom majicom. Izgleda potpuno isto na fotografijama koje su dostupne na sajtu kao uživo. Zaista je prelepa, jako mi se dopada njen kroj, savršeno pristaje i taman mi je iako sam mislila da će mi biti mala (naručila sam je u M veličini). Takođe je veoma komotna i napravljena je od zaista kvalitetnog materijala koji ne pali i podseća na pamuk. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Držači za beauty blendere
 - Baš sam se opradovala kada sam ugledala ove držače jer su mi delovali jako praktično. Poručila sam ih iz razloga što uvek muku mučim kada operem beauty blendere jer nemam u šta da ih stavim kako bi se osušili i ocedili. Ova dva držača su predivnog i preslatkog dizajna, pogotovo mi se dopada ovaj u "rose gold" nijansi. U njih staju sve veličine beauty blendera i zaista su od pomoći prilikom sušenja istih. Takođe su veoma čvrsti što samo govori da su zaista kvalitetni i da vrede i više od njihove prave cene.

Za više informacija kliknite OVDE!

Set od 4 beauty blendera
- Pošto sam ja neko ko jako brzo uništi bukvalno svaki beauty blender nikada nemam dovoljno istih i zato ih stalno poručujem. Međutim ovaj set je nešto drugačiji jer sadrži četiri različita oblika sunđera odnosno beauty blendera i zato su mi privukli pažnju pa sam rešila da ih poručim. Apsolutno sam ODUŠEVLJENA sa njima i ovo su najbolji beauty blenderi koje sam do sada isprobala. Napravljeni su od veoma kvalitetnog sunđera i čak mislim da sadrže memorijsku penu jer imaju moć vraćanja u provobitan oblik koliko god ih stiskali i deformisali prilikom korišćenja. Kada ih koristite suve oni su veličine običnih beauty blendera (oko  7-8cm), međutim kada se nakvase oni narastu i do neverovatnih 15cm što je za mene fascinantno. Sa njima se svaki tečni proizvod lako nanosi i blenda i što je najbolje kada se nakvasi on ne upija višak proizvoda tako da uz njihovo korišćenje možete znatno uštedeti proizvod koji koristite npr. tečni puder ili korektor. Imate moju iskreno preporuku što se tiče ovih preslatkih beauty blendera. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Sve je zaista predivno! Majca mi se mnoogoo svidja. Dzemper i beauty blenteri su takodje fantasticni.

    leylaslifee.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Gorgeous items! :)

    ww.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  3. Zanimljiv izbor. Majica mi se najviše sviđa. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  4. Prekrasan haul Milice!
    Jako volim tvoje haul postove!

    Beauty blenderi divno izgledaju, definitivno ih naručujem prvom prilikom. ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  5. Beautiful items:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Mislim da bi mi ovaj držač za beauty blender dobro došao, a takođe mi se dopada i majica xox

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Zaista odlične sitnice si odabrala, crop top majica je savršena! Zaljubila sam se! ♡

    Dear Miss Modern

    ReplyDelete
  8. It is so nice!
    dreamwheathair.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!