5 onlajn prodavnica koje vam preporučujem

Zdravo svima! :)
- S obzirom na to da imam dosta iskustva sa onlajn kupovinom i zbog toga što sam poručivala stvarčice i predmete sa raznih sajtova odlučila sam da vam predstavim 5 sajtova koji su po meni najpouzdaniji i koje vam ujedno i preporučujem jer su mi omiljeni i sa njih najradije poručujem. :)

Well, let's go...


Shein obožavam iz prostog razloga - stvarčice su prekvalitetne i postoji zaista širok izbor predivnih stvarčica počev od odeće pa sve do obuće i akesesoara. Cene su i više nego prihvatljive, isporuka je brza, poštarina nije preskupa, stvarčice su identične kao na sajtu (čak su i lepše) i uvek mi savršeno odgovaraju. Iznos porudžbine + ptt troškove možete platiti putem PayPal naloga ili kreditne kartice i mogu vam reći da je sajt jako pouzdan i da ćete platiti upravo onaj iznos koji vam piše u korpi tako da ne morate brinuti o dodatnim troškovima. Mislim da je ovaj sajt idealan za poručivanje stvarčica poput jakni, haljina, farmerki, majica, dukserica itd. Ne kažem da obuća nije kvalitetna, ali prosto nisam nikada poručivala obuću pa vam ne mogu reći da li je kvalitet zadovaljavajući. Takođe osoblje vam je uvek na raspolaganju i možete pitati sve što vas zanima, i s obzirom na sve ovo navedeno smatram da je ovo zaista jedan odličan sajt i svima vam ga toplo preporučujem.


Već dugo vremena sarađujem sa ovim sajtom i imala sam prilike da poručim bukvalno sve, od odeće pa do obuće, aksesoara, šminke i alata za šminkanje. Mogu vam reći da je ovo sajt koji veoma podseća na Shein jer nudi veoma kvalitetne stvarčice po odličnim cenama. Poštarina na Zaful-u uopšte nije skupa i čak mislim da ukoliko napravite porudžbinu veću od 30 dolara oslobođeni ste plaćanja poštarine što je ogromna pogodnost. Na Zaful-u su dostupni predivni kupaći kostimi koji su uzgred veoma kvalitetni pa ukoliko želite da poručite neki mislim da je ovo pravi sajt. Uostalom sigurna sam da se nećete pokajati bilo šta da poručite jer su sve stvarčice prekvalitetne i izgledaju čak i bolje nego na fotografijama sa sajta. Prošle godine sam čak poručila i dva para gležnjača i oduševila sam se sa kvalitetom istih i nosim ih zaista često tako da sam se uverila i u kvalitet obuće tako da ukoliko želite da poručite nešto iz tog segmenta, imate moju iskrenu preporuku. 


Ebay je sajt koji je vrlo sličan našem Limundu, Kupindu i Lalafo-u. Dakle, na ovom sajtu postoji zaista širok izbor stvarčica (ima bukvalno svega) i te stvarčice kupujete od određenog prodavca. Cene su nenormalno povoljne pa sam ja zaista bila skeptična prilikom prve porudžbine jer je i u većini slučajeva i poštarina besplatna pa sam sumnjala u kvalitet predmeta. Međutim, ukoliko planirate da poručite maskice za telefon, četkice, peel-off crnu masku sa ugljem, rekvizite za fotografisanje, razne predmete za dekoraciju i slično mislim da je ovo pravi sajt za to jer sa tim ne možete pogrešiti. Moj vam je savet da pre kupovine proverite profil prodavca i ukoliko nema ni jednu negativnu ocenu ili nekoliko negativnih a puno pozitivnih onda možete biti sigurni da ćete sigurno dobiti predmet koji ste poručili i da će on biti baš onakav kakav ste očekivali. Ja se do sada ni jednom nisam pokajala. Sve što sam poručila je zaista identično kao na fotografijama, ali imajte u vidu da je isporuka jako spora (25-40 dana) jer je u većini slučajeva poštarina besplatna. P.S. Plaćanje možete izvršiti putem PayPal naloga ili kreditne kartice kao i na svakom drugom stranom sajtu.


Rosegal mi je definitivno jedan od najomiljenijih sajtova iz raloga što je zaista dostupno puno stvarčica (odeća, obuća, aksesoari, šminka, alati za šminkanje itd.) po fantastičnim cenama. Isporuka je potpuno besplatna i paket vam stiže za neke dve do tri nedelje. Stvarčice su zaista kvalitetne i bukvalno su identične kao na fotografijama odnosno dobijete ono što i poručite. Plaćanje možete vršiti putem PayPal naloga ili putem kreditne kartice i sajt je potpuno pouzdan tako da vam ga iskreno preporučujem. Preko ovog sajta možete poručiti bukvalno šta god vam padne na pamet i sigurna sam da se neće pokajati. :)


I poslednji, ali ne manje važni, sajt je Banggood. Ovaj sajt gotivim iz više razloga. Prvenstveno jer je dosta sličan ebay-u ali je dosta pouzdaniji jer možete biti sigurni da će vam paket stići i iako je poštarina besplatna, dobijate broj za praćenje paketa i paket vam stiže za 20-ak do 30 dana. Mislim da je Banggood idealan sajt kada je u pitanju poručivanje tehnologije, dodataka i aksesoara za mobilni telefon, raznih predmeta za organizaciju i dekoraciju itd. Ja najčešće sa ovog sajta poručujem maskice za telefon, slušalice, predmete za organizaciju i odlaganje stvari itd. Stvarčice i predmeti su dostupni po veoma pristupačnim cenama i zato mi je ovo jedan od omiljenih sajtova za onlajn kupovinu. Na njemu su takođe dostupne dve opcije plaćanja - PayPal nalog i kreditna kartica, sajt je skroz pouzdan i nema dodatnih troškova.

*Ovaj post NIJE sponzorisan!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Da li ste imali prilike da poručujete nešto sa pomenutih sajtova, i ako jeste, kakva su vaša iskustva?

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ne kupujem previše preko interneta, i ako nešto kupujem to naručim preko "Budi cool" sajta, jer imaju jako jeftine stvari sa vrlo dobrom kvalitetom. Ako nisi pogledala, preporučujem da škicneš taj sajt. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  2. Predivan post, jako koristan svakako ❤❤! Hvala ti na preporukama pogledaću sajtove ❤❤!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. SheIn je ubedljivo na samom vrhu što se mene tiče, jako su predusretljivi i ljubazni! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Eeee konačno neko da napiše post i na ovu temu, oduvek me je zanimalo kako je to kada kupuješ sa ' stranih sajtova ' pošto u ovo vreme prevare su svakodnevnica, i sama sam htela preko par njih da poručim nešto ali nisma naiša na iskustva i sad kad sam proočitala ovaj post drago mi je što imaš pozitivna mišljenja za svaki od navedenih, posebno sam bila skeptična za ebay :) Alii vidim da ipak nema oko čega da se brine :) Gracias <3 <3

    Boomy's Place

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!