GlamBox otvaranje | Colorful April

Zdravo svima! :)


  Pre par dana na moju adresu je stigao jedan paket kojem se uvek obradujem i koji sa nestrpljenjem očekujem. Naravno, u pitanju je GlamBox, a u ovom postu ću vam predstaviti sadržaj ovomesečnog izdanja pod nazivom "Colorful April".

Well, let's go...

Kao i svakog puta, proizvodi su bili upakovani unutar ove predivne kutije:


Sadržaj ovomesečnog izdanja:



• Golden Rose perfect shine ruž za usne (full-size)
• Maybelline New York Fit Me! Matte + Poreless puder (full-size)
• Kiss Lips Balm šumeća kupka (full-size)
• B.U. Absolute Me dezodorans (travel-size)
• B.U. Bodystories Orhideja gel za tuširanje (travel-size)
• Soraya Hyaluronic micor injection 3 u 1 gel i kremasta maska za lice (full-size)
• Victoria Beauty 24-karatna zlatna krema za lice (2 uzorka)

 Golden Rose perfect shine ruž za usne
 "Golden Rose perfect shine ruž pružiće vam atraktivnije i zanosnije usne. Lako se nanose zbog meke i baršunaste teksture i hidriraju vaše usne jer sadrže vitamine A i E. Ova serija dostupna je u mnogo boja sa mat ili sedefastim efektom."
- Dakle ja sam dobila ovaj ruž zu broju 236 i ne mogu da vam opišem koliko mi se dopada ova braonkasta-nude nijansa sa blagim narandžastim pod tonom. Baš takav ruž sam planirala da kupim jer mi jedino braon nijansa nedostaje u mojoj kolekciji ruževa. Tekstura je zaista odlična, ruž se veoma lako nanosi i pruža vrhunsku hidrataciju. Nije nešto postojan ali je veoma pigmentovan i pakovanje mi se takođe mnogo dopada. Prezadovoljna sam zaista!

Cena: 250 rsd

Maybelline New York Fit me! Matte + Poreless puder
 "Maybelline New York Fit me! Matte + Poreless tečni puder ima formulu koja kontroliše sjaj i čini pore manje vidljivim. Potpuno se uklapa sa teksturom kože za savršen prirodan ten. Dostupan je u šest nijansi."
- Baš nedavno sam kupila ovaj puder kako bih ga isprobala jer sam pročitala dosta recenzija i većina blogerki i jutjuberki je zadovoljna sa pomenutim proizvodom. Ja sam ga kupila u nijansi br. 115 - Ivory i trenutno mi savršeno odgovara jer mi je ten dosta svetao. Međutim mislim da će mi ova nijansa br. 130 savršeno odgovarati kada bude otpočelo leto jer ću pocrneti. Tekstura ovog pudera je odličan, ne prosijava se ni nakon par sati nošenja, lice izgleda savršeno, mekano je i baršunasto na dodir, pokrivna moć mu je srednja, a veoma je lagan na licu tako da ga ni ne osećate. Stvarno sam oduševljena istim i ako želite detaljniju recenziju pišite mi u komentarima.

Cena: 799 rsd (u Lilly drogerijama je trenutno na sniženju čak 35% i košta 499 dinara)

Kiss Lips Balm šumeća kupka
 "Kiss Lips Balm šumeće kupke od prirodnih sastojaka ručno su pravljene za tvoje opuštanje. Mandarina, lavanda, pomorandža, limun, menta - na tebi je da izabereš."
- Baš sam se obradovala ovoj šumećoj kupki jer ništa slično do sada nisam isprobala. Deluje mi savršeno i jedva čekam da je isprobam.

Cena: 300 rsd

B.U. Absolute Me dezodorans
 "B.U. Absolute Me dezodorans je cvetno-voćna mešavina u elegantnom pakovanju za svaku modernu ženu koja želi da istakne i ostavi utisak."
- Čim je ova Absolute Me kolekcija izašla u prodaju želela sam da isprobam neki proizvod iz pomenute linije i baš mi je drago da mi se pružila prilika da isprobam ovaj dezodorans. Zaista je predivno dizajniran i miriše fantastično. Sigurno ću kupiti full-size kada potrošim ovaj koji se našao u ovomesečnom izdanju.

Cena: 315 rsd (150ml)
Mililitraža: 50ml

B.U. Bodystories Orhideja gel za tuširanje
 "B.U. Bodystories Orhideja gel za tuširanje uz pomoć abisinijskog ulja i tople mirisne note orhideje tuširanje pretvara u luksuzni tretman čineći kožu sjajnom i mekom tokom celog dana."
- Već sam je isprobala i stvarno sam oduševljena sa istom. Predivno miriše, tekstura je vrhunska i zaista čini kožu sjajnom i mekom. Definitivno kupujem full-size. :)

Cena: 245 rsd (250ml)
Mililitraža: 50ml

Soraya Hyaluronic micro injection 3 u 1 gel i kremasta maska
 "Soraya Hyaluronic micro injection 3 u 1 gel i kremasta maska namenjene su svim tipovima kože. U osnovi preparata za regeneraciju je hijaluronska kiselina koja za sebe vezuje vodu i obezbeđuje koži jedrinu, mladost i hidrataciju."
- Već sam imala priliku da isprobam ovu 3 u 1 masku jer se našla u nekom od prethodnih izdanja GlamBox-a. Iskreno nisam primetila neku posebnu razliku, ali zaista mi je nakon korišćenja koža postala mekana i glatka na dodir.

Cena: 271 rsd

Victoria Beauty 24-karatna zlatna krema za lice
 "Victoria Beauty 24karatna zlatna krema za lice je luksuzna formula za negu lica, podmlađuje kožu, izuzetno je omekšava i daje joj sjajan izgled, formulisan zlatom, kolagenom, hijaluronom, eliminiše pojavu bora, podstiče elastičnost, zategnutost, sjaj i hidrataciju. Pogodna je za sve tipove kože. Preporučuje se upotreba dva puta dnevno, a pogodna je i kao podloga za šminku."
- Za ovaj brend sam saznala kada sam dobila uzorke neke kremice u nekom od prethodnih izdanja i oduševila sam se učinkom te kreme već posle prvog korišćenja tako da ne sumnjam da je i ova krema isto toliko delotvorna. Jedva čekam da je isprobam!

Da ne bi došlo da zabune, odmah želim da napomenem da ovaj serum nije predviđen u sadržaju ovomesečnog izdanja, međutim kozmetički brend Soraya (kojem se ovom prilikom zahvaljujem) je odlučio da svim blogerkama pošalje ovaj dodatni full-size proizvod kako bismo ga testirale i napisale iskrenu recenziju. Ja ga još uvek nisam isprobala tako da očekujte uskoro i detaljniju recenziju.

Da li se isplatilo ovomesečno izdanje GlamBox kutije?
- Cena kutije je 1299 dinara uključujući i poštarinu, a ukupna cena proizvoda koje sam dobila je oko 1900 dinara tako da kutija premašuje svoju vrednost za nešto više od 600 dinara i s obzirom na to sa sigurnušću mogu reći da se isplatilo i ovomesečno izdanje.

Ukoliko vam se dopao sadržaj ovomesečne GlamBox kutije već sada možete poručiti predstojeće izdanje pod nazivom "Happy In May 2017" putem OVOG LINKA!

INFO:
Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. I ja sam odusevljena proizvodima koje smo dobili :D Odlican post, kao i uvek Milice <3

    Fashion Lover

    ReplyDelete
  2. OMG predivne stvari! Kutija stvarno izgleda odlično! Super post ♥♥

    Blog refresh!! --> kreativanblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Predivne stvari si dobila,sve u svemu odličan post!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  4. Predivan post, i dobila si jako divne szvari. Drago mi je da si zadovoljna rezultatima.

    Novi post je na mom blogu: Music playlist #4 - April
    Ne zaboravi da se učlaniš u moj blog: laAdda

    ReplyDelete
  5. Predivne stvarčice, Milice! Sadržaj Glamboxa mi se baš dopada! :)

    lifella2.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!