Haul + Review | Banggood

Zdravo svima! :)


 Kada god poručujem sa Banggood-a obično su u pitanju neki dekorativni predmeti, ali danas ću vam predstaviti nekoliko tačnije tri stvarčice iz potpuno različitih segmenata koje sam poručila pre nešto manje od mesec dana. Mogu vam reći da sam poprilično zadovoljna porudžbinom, ali imam i nekoliko zamerki.

Well, let's go...

Predmeti su stigli u dva odvojena paketa i bili su zaista vrhunski upakovani tako da sam sa te strane prezadovoljna. U paketima su se našli sledeći predmeti:

Polica za odlaganje obuće


 Inače imam baš puno obuće (ovo na fotografiji iznad je samo jedna trećina od onoga što imam) i oduvek sam na sajtovima pretraživala neke police koje će mi poslužiti za odlaganje istih. Međutim obično bi bile preskupe i cena poštarine bi bila poprilično visoka pa bih odustala od njihovog poručivanja. No, dok sam razmišljala šta bih mogla da poručim sa Banggood-a slučajno sam naišla na ovu policu. Tačnije, cene polica su bile nenormalno niske i vi možete odabrati veličinu. Ja sam odabrala ovu sa tri nivoa i mislim da mi je sasvim dovoljna jer na svaki nivo može da stane čak tri para cipela. Polica je stigla u delovima i to upakovana u jednoj veoma dugačkoj i uzanoj kutiji. Polica se veoma jednostavno sklapa i mislim da sam je sklopila za 15-ak minuta. Veoma lepo i jednostavno izgleda i veoma je praktična jer je dosta lagana, a opet veoma kvalitetna. Ovi beli delovi su napravljeni od čvrste plastike, šipke od metala, a delovi na kojima bi trebalo da stoji obuća su napravljeni od nekog čvrstog najlona. Ja sam stvarno oduševljena i mislim da ću uskoro poručiti još ovih polica jer ne moraju da služe striktno za odlaganje cipela tako da ću ih upotrebiti i za odlaganje stvari, raznih dekorativnih predmeta, knjiga itd.

Za više informacija kliknite OVDE!

Ljubičasti "fuzzy" tepih (60x60cm)

  Kada sam ugledala ovaj "mini" tepih na sajtu odmah sam ga ubacila u korpu jer meni inače u celoj sobi preovladava ljubičasta boja (takve boje su mi zidovi, zavese, posteljina, razni dekorativni predmeti itd) ali tepisi su mi u pink boji koja je počela užasno da me nervira jer mnogo odudara. Međutim mislila sam da je ovaj tepih daleko kvalitetniji jer je tako izgledao na sajtu. Kada je stigao prvo me je iznenadila činjenica da je veoma lagan i tanak, onda pošto su ga prilikom transporta presavili na četiri dela on se skroz deformisao i moraću da nađem način da ga ispravim. Ovaj "fuzzy" deo je zaista divno urađen i premekan je tako da sam ipak zadovoljna sa ovim predmetom. Boja mi se baš dopada i mislim da ovaj tepih može poslužiti i kao pozadina za fotografisanje.

Za više informacija kliknite OVDE!

Slušalice

 Pošto su mi zaista bile potrebne slušalice jer su se moje pokvarile, odlučila sam da ih poručim sa već pomenutog sajta jer su bile nešto više od jednog dolara i izgledale su sasvim pristojno. Iako na pakovanju piše J5 ove slušalice su zapravo predviđene za neki drugi model Samsung telefona, međutim bez obzira na to one mogu da se priključe i na moj telefon (Samsung Galaxy J5). Nisam nešto oduševljena njihovim kvalitetom, ali s obzirom na to koliko su koštale kvalitet je sasvim zadovoljavajući. Kablovi su izuzetno tanki pa morate voditi računa prilikom korišćenja ovih slušalica da ih ne biste pokidali. Imaju ovu gumu koja omogućava blokiranje zvuka iz spoljašnje sredine tako da je zvuk koji se preko njih reprodukuje zaista odličan. Iako na njima postoji jedan plastični taster nažalost ni jedno dugme ne funkcioniše kada se priključi na moj telefon, ali sam probala kod drugarice i kod nje funkcionišu tako da je verovatno do mog telefona. Sve u svemu predmet nije loš i ima i svoje mane i prednosti međutim meni se ove slušalice dopadaju i sasvim su solidne.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divno si predstavila proizvode,draga!Sjajan post.♥

    anastasjastyles.blogspot.ba <------------ novi post


    ReplyDelete
  2. Odličan haul!
    Boja tepiha je preeekrasna ♥♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  3. Preslatke stvari! Tepih mi se najviše sviđa, presladak je!
    Super post!

    Blog refresh!! --> kreativanblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Odličan haul,posebno mi se sviđa ovaj tepih!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  5. Sjajne stvarčice! Posebno mi se dopada tepih, baš je nekako cute! :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!