Mini Enjoyours Haul + Review

Zdravo svima! :)
- Po prvi put vam predstavljam Haul sa jednog sajta koji zaista ima široku ponudu svega i svačega, a u pitanju je Enjoyours. Pošto sam zaista bila oduševljena raznolikom ponudom odlučila sam da ovoga puta preskočim odeću i odevne predmete pa sam naručila jedan predmet iz segmenta za dekorisanje i organizaciju, drugi iz segmenta zvanog akesesoari (nakit), a treći pripada segmentu alata za šminkanje (četkice). :)

Well, let's go...

Poručila sam sledeće stvarčice:

Čiviluk za skladištenje u obliku natpisa "LOVE"

 - S obzirom na to da imam zaista puno ogrlica bio mi je neophodan neki čiviluk koji lepo izgleda i koji je ujedno i praktičan. Oduševila sam se ovim belim čivilukom u obliku natpisa "LOVE" kada sam ugledala na sajtu i prosto sam morala da ga poručim. U paketu dobijate četiri bele kukice, četiri mala šrafa i dva velika i naravno, čiviluk. Vrlo je jednostavno da se čiviluk sklopi i stvarno jako lepo izgleda. Veoma je čvrst i na njemu može dosta toga da se skladišti. Ja sam odlučila da ga malo ukrasim pa sam na njega zalepila ova srca i umesto da ga ušrafim u zid ja sam kroz rupe provukla ovu satensku traku i onda sam ga zakačila za šraf koji mi je već bio ukucan (možete videti u gifu iznad). Stvarno sam pozitivno iznenađenja sa kvalitetom ovog predmeta, mnogo mi se dopada sam dizajn i sigurna sam da će mi ovaj čiviluk dugo potrajati. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Set prstenja
 - Iskreno nisam baš oduševljena sa ovim setom. Na sajtu je prstenje izgledalo dosta drugačije i bukvalno jedva da mi jedan prsten odgovara u potpunosti. Prosto je okvir previše uzan i iako ja imam uzane prste meni ne odgovaraju. Međutim kvalitet samih prstenja je zadovoljavajući i dizajn mi se jako dopada. Mislim da ću ipak naći namenu ovom prstenju u vidu midi prstenja u kombinaciji sa nekim drugim koje već posedujem.

Za više informacija kliknite OVDE!

Četkica namenjena za hajlajter
- Od kada sam počela da koristim hajlajter kada se spremam za izlazak i slično bila mi je neophodna i četkica namenjena za njegovo nanošenje. Kada sam ugledala ovu na već pomenutom sajtu prosto sam morala da je poručim jer je koštala nešto manje od jednog dolara. Nisam baš oduševljena sa kvalitetom dlačica jer su dosta retke i jako je teško sa njom naneti hajlajter, međutim nije potpuno neupotrebljiva. Takođe ne izgleda identično kao na sajtu jer na sajtu ova četkica izgleda kao da ima mnogo gušće raspoređene dlačice i na krajevima su dlačice beličaste. No, sve u svemu zadovoljna sam jer joj je ipak cena bila izuzetno niska i uprkos svemu ovome koristiću je ali ne tako često. 

Za više informacija kliknite OVDE!

*Ostaje mi samo još da napomenem da je poštarina potpuno besplatna, ali imajte u vidu da je isporuka izuzetno spora. Međutim sajt je potpuno bezbedan i preporučujem vam kupovinu preko istog ukoliko želite da poručite neke predmete za dekoraciju i organizaciju.
P.S. Ukoliko odlučite da poručite nešto na kraju porudžbine ukucajte kod BSA10 i ostvarićete pravo na popust od 10%. :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divne si stvari uzela. Žao mi je zbog prstenja, ali ne sumnjam da ćeš naći način da ih iskoristiš. Čiviluk je prosto divan, baš mi se dopada. Mico, sjajan post kao i uvijek♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. Svidja mi se sve što si poručila, najviše čiviluk :)
    I meni bi trebao jedan za nakit, a ovaj je prelep 🌸

    ReplyDelete
  3. great post :)
    follow me? follow you :)
    Mój blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!