Mini Haul + Review | BornPrettyStore

Zdravo svima! :)
- Danas vam predstavljam još jedan Haul, ali ovoga puta sa sajta BornPrettyStore. Iskreno prvi put nisam zadovoljna sa porudžbinom i korisničkim servisom odnosno osobljem a kasnije ću vam objasniti i zašto. Ne bih da dužim sa uvodom, zato hajde odmah da pređem na recenziranje.

Paket je stigao posle 2-3 nedelje, a u njemu su se našle sledeće stvarčice:
• "Srebrni" spiralni rajf ukrašen cirkonima i biserima - (rasprodat je, ali možete pogledati ostale rajfove ovde)
"Zlatna" podesiva narukvica ukrašena sa srebrnim cirkonima - *OVDE*/*HERE*
• Dugotrajni tečni ruž sa matirajućim efektom (nijansa br.24) - *OVDE*/*HERE*
• Crna olovka za oči (naručila sam tečni ajlajner, a dobila sam nju)

"Srebrni" spiralni rajf ukrašen cirkonima i biserima
 Ovaj rajf mi se jako dopada, predivno je dizajniran i savršeno pristaje. Zaista je predivan i daje tu neku elegantnu notu. Nije nešto preterano kvalitetan i par puta mi je ispalo nekoliko bisera, ali sve u svemu je odličan i drago mi je da sam ga poručila iako baš i nije u mom stilu.

Trenutno je rasprodat, ali možete pogledati OVDE ostale rajfove koje oni imaju u ponudi!

"Zlatna" podesiva narukvica ukrašena sa srebrnim cirkonima

 - Ova narukvica je zaista predivna, međutim ja nisam ljubitelj zlatne boje i obično biram nakit koji je srebrne boje. Međutim pošto mi se mnogo dopao dizajn ove narukvice i to što može da se podešava prosto sam morala da je poručim i drago mi je da sam to uradila. Narukvica je veoma kvalitetna, predivno pristaje i izgleda božanstveno. Ona je ujedno i hajlajt ove porudžbine. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Dugotrajni tečni ruž sa matirajućim efektom (nijansa br.24)


 - Obožavam tečne mat karmine i njih najradije koristim i zato sam odlučila da isprobam ovaj iako mu je cena dosta velika s obzirom na to da je kineskog brenda. Nije me preterano oduševio jer mi previše isušuje usne, aplikator je neprecizan i mnogo se teško skida. Zapravo toliko se teško skida da ga je prosto nemoguće skinuti. Ja sam ga skidala sigurno 15-ak minuta sa usana i samim tim sam ih toliko iziritirala da ne možete ni da zamislite. Sa druge strane, nijansa je prelepa i ruž je veoma dugotrajan ali pošto se jako teško skida izbegavam njegovu upotrebu.

Za više informacija kliknite OVDE!

Crna olovka za oči

 - Baš sam se razočarala kada sam u paketu ugledala ovu olovku. Ja sam zapravo naručila tečni ajlajner u vidu markera koji je koštao oko 4 dolara, a u kesici se našla ova olovka koja košta svega dolar. Naime, kesica u kojoj se olovka našla je stigla pocepana (kao da je neko namerno izvadio ajlajner i zamenio ga ovom jeftinom olovkom) i unutra se našla greškom ova olovka, a na pakovanju je i dalje pisao broj artikla ajlajnera iako se unutra nalazila ova olovka koju ne mogu čak ni da pronađem na sajtu tako da ne znam kako je ona završila u mom paketu i zato sam baš razočarana. Međutim ako zanemarimo sve ovo, ova olovka nije toliko loša, zapravo odlična je ali nije ono što sam ja poručila i njena cena je troduplo (i više) manja od cene ajlajnera.

Ajlajner možete pogledati klikom na OVAJ LINK!

Za kraj, ovo su svočevi crne olovke za oči i tečnog mat ruža:

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Rajf je stvarno predivan, iako ga kod nas rijetko ko nosi. Stvarno je divan dodatak. I ostale stvarčice su prelijepe. :)

    mysweetlandd.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Predivne su sve stvarii, bas mi se svidja narukvica ova 😘

    ReplyDelete
  3. pigmentacija ovog tekuceg ruza je iznenadujuce dobra. zao mi je sto su ti poslali krivi proizvod, al budi sretna sto ti je paket uopce stigao, jer meni nije jos haha

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  4. Baš mi se dopadaju stvarčice koje si dobila, Milice! Sjajan post, xoxo

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!