Mr.Black piling of kafe sa čokoladom za lice i telo | RECENZIJA

Zdravo svima! :)
  Imala sam prilike da isprobam dosta pilinga i svaki je bio poseban na svoj način, međutim kod svakog pilinga su postojale mane i prednosti i zato smatram da su recenzije istih od izuzetne važnosti ukoliko odlučite da date određenu sumu novca i da isti kupite. Danas sam vam pripremila jednu upravo takvu recenziju, a u pitanju je recenzija pilinga koji se relativno skoro pojavio na našem tržištu, a u pitanju je piling brenda Mr.Black. Ja sam dobila piling od kafe sa čokoladom tako da ću vam njega predstaviti u nastavku posta. Pa, uživajte! :)

Well, let's go...

  Kada sam otvorila paket u kojem se nalazio piling izuzetno sam se obradovala jer me je sem njega čekala i personalizovana poruka kao i prospekt tako da smatram da je to veoma profesionalno od strane distributera odnosno proizvođača i osoblja koji radi za ovaj kozmetički brend.




  Piling ima veoma zanimljivo i praktično pakovanje koje je uzgred u crnoj boji i napravljeno je od nepromočivog materijala i zatvara se "zip-lock" sistemom tako da možete biti sigurni da će proizvod ostati netaknut i zaštićen, a pritom se neće prosipati ili nešto slično. Sa te strane sam zaista prezadovoljna jer je sam dizajn veoma jednostavan, ali pritom izgleda predivno i veoma moderno.



Šta kaže proizvođač?

- Mr.Black je sačinjen od najfinije kafe i ostalih raznih prirodnih sastojaka. Mr.Black se uspešno bori protiv celulita i strija, suve i grube kože, raznih nesavršenosti na koži ali pre svega čini kožu mekšom i lepšom nego ikad. Nakon što pokvasite telo vodom, nanesite Mr.Black na telo i trljajte kružnim pokretima, sa fokusom na problematične oblasti. Ostavite da odstoji na koži 5-10 minuta i isperite. Nakon toga odmah možete osetiti da je vaša koža blistava i svilenkasta na dodir. Za najbolje rezultate, koristiti nakon tuširanja a pred spavanje.

- Nije testiran na životinjama, sačinjen je od 100% prirodnih sastojaka, ne sadrži parabene i mogu ga koristiti i vegani. 

Sastojci: Zrna Robusta kafe, bademovo ulje, voda, morska so, šećer, ulje od narandže, vitamin E, prirodni parfem, čokolada i još mnogi drugi prirodni sastojci.

*Za više informacija posetite ovaj link i pročitajte deskripciju proizvoda.


Moje mišljenje:

  Iako nisam puno očekivala od ovog pilinga jer sam mislila da je kao i svaki drugi koji sam do sada isprobala, promenila sam svoje mišljenje već nakon prvog korišćenja.
  Još na početku posta sam pomenula da mi se pakovanje baš dopada i da je veoma praktično i zaista stojim iza te rečenice. Tekstura samog pilinga je nešto drugačija nego što sam očekivala ali mi se izuzetno dopada. Piling ima nešto krupnije čestice nego ostali koje sam isprobala, ali te čestice nisu grube, već naprotiv, veoma su mekane i prijaju mojoj koži prilikom nanošenja. Pod prstima osećam zrna kafe i morske soli, ali i čokoladu koja uzgred zaista daje fantastičan, jak ali prijatan, miris pilingu. Piling se jako lako nanosi, sporo se troši, odlično se razmazuje, dobro upija vodu i zaista ostavlja kožu glatkom i mekanom nakon ispiranja. Zaista pruža pravi efekat pilinga, ali nije previše grub prema koži što je zaista za pohvalu. Iskreno, meni se više dopada njegov efekat na koži lica nego na koži tela i zato ga češće upotrebljavam kao piling za lice.
Imam zaista samo reči hvale i svakom bih preporučila ovaj divan proizvod ukoliko imaju problema sa suvom i grubom kožom.
  Iako je proizvođač napomenuo da je odličan u borbi protiv celulita i strija ja nisam primetila neku drastičnu promenu, ali sam primetila da mi koža izgleda mnogo bolje i zdravije, negovano i nahranjeno ali i primetila sam da mi je nakon njegovog korišćenja ten potpuno ujednačen. Ovo je definitivno jedan od boljih preparativnih kozmetičkim proizvoda koje sam isprobala u skorije vreme i drago mi je da mu cena nije previsoka tako da svako može da ga priušti, a može vam trajati mesecima.

Količina: 200g
Cena: 1690 dinara

Možete ga poručiti OVDE!

*Ovaj piling je dostupan kao originalni piling bez ekstrakta odnosno samo sa kafom, ali i sa narandžom i kokosom. Njihovu celokupnu ponudu možete pogledati ovde!

Uživajte u nekoliko fotografija na kojima sam se uslikala zajedno sa ovim divnim pilingom! :)



INFO:
Sajt: mrblack.rs
Instagram: @mrblacksrbija
Facebook: Mr Black Srbija

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Da li ste nekada isprobali ovaj piling i ako jeste kako vam se dopada?

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Piling izgleda jako kvalitetno, pakovanje mi se baš dopada! :) Sjajna rezencija. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Odlična recenzija!
    Zaista bih voljela probati ovaj ili neki sličan piling, izgledaju baš obećavajuće! ☺♥

    ReplyDelete
  3. Ja sam dobila piling sa pomorandzom i obozavam ga, obozavala bih ga jos vise da je od cokolade :D Slazem se sa svim sto si rekla :)

    Tako ja to

    ReplyDelete
  4. Pakovanje je presavršeno... ne sumnjam da je odličan :) ♥
    Divan post ♥

    ReplyDelete
  5. Divna recenzija, definitivno bih voljela da isprobam ovaj proizvod, jer obožavam ovakve tipove pilinga xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Super blog draga ,super si napisala sve.
    Samo tako nastavi.
    Ako zelis zaprati i moj beauty blog.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!