NIKEL kozmetika | Recenzija

Zdravo svima! :)


 Pre par meseci mi je na adresu stigao jedan paketić, a u njemu su se našli uzorci raznih Nikel proizvoda i preparata za negu kože. Uz tih nekoliko uzoraka dobila sam i katalog sa celim asortimanom pomenutog kozmetičkog brenda.

"Nikel, kozmetika sa potpisom, je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim aktivnim sastojcima čija je delotvornost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je tradicionalnog znanja s najsavremenijim postignućima. Sve supstance u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, proverenog su kvaliteta i prate ih sertifikati ovlašćenih ustanova.
NIKEL liniju kreirala je mr farm. Mirjana Brlečić, magistar farmacije, koja, po strogim pravilima struke, potvrđuje delotvornost prirodnih preparata i najfinijih biljnih esencija s porukom - Priroda neguje i leči!"
*Tekst je preuzet sa sajta PurityBox i ja ne polažem nikakva prava na njega.

Naime, u ovom postu ću vam ukratko opisati sve proizvode i preparate čije sam uzorke dobila i napisaću vam svoje iskreno mišljenje.



Krema sa čajevcem:
"Lagana hidratantna krema za svežinu, čistoću tena i mat izgled. Sužava pore, smanjuje lučenje sebuma i pojavu bubuljica bez isušivanja kože. Delotvorna je za svaki uzrast. Odlična je kao podloga za šminku."
Moje mišljenje: Nisam baš oduševljena mirisom ove kreme ali mogu vam reći da je zaista delotvorna. Stvarno hidrira kožu a pritom joj pruža mat izgled, takođe koža nakon korišćenja postaje meka i glatka na dodir tako da sam relativno zadovoljna sa ovim preparatom.

Bogata krema sa cvetom pasiflore:
"Krema na koju ste dugo čekali! U zimskim mesecima "kaputić" za vašu kožu koji je štiti od hladnoće i klimatskih promena, a u letnjim mesecima "lepeza" za vašu kožu koju osvežava i čuva je od isušivanja. Pogodna je za sve tipove kože i odlična je kao podloga za šminku."
Moje mišljenje: Pošto sam dobila sam jedan uzorak ove kreme nisam stekla baš neki valjani utisak, ali sam primetila da je krema izuzetno hidratantna i da pruža koži taj svež izgled. Miris kreme je veoma prijatan i osvežavajuć tako da nemam zamerku.

Bogata hidratantna krema sa smiljem:
"Smilje, cvet koji nikad ne vene i naziva se eliksirom mladosti. Savršeno vlaži kožu, štiti je i deluje protiv bora. Pogodna je za sve tipove kože i odlična je kao podloga za šminku."
Moje mišljenje: Baš kao što i sam naziv ove kreme kaže, ona je veoma hidratantna i čini kožu mekanom i glatkom na dodir. Ne miriše ništa specijalno, ali ni neprijatno, sasvim zadovoljavajuće.

Hidratantna krema sa narandžom:
"Za intenzivnu hidrataciju u najdubljim slojevima vaše kože sa trenutnim osećajem zadovoljstva i svežine. Vaša koža je umirena, sveža i blistava."
Moje mišljenje: Ova krema zaista predivno miriše, oseća se narandža i miris je veoma osvežavajuć. Zaista intenzivno hidrira kožu i čini je svežom i blistavom. Mislim da mi je ovo jedna od omiljenih krema koje sam isprobala.

Hidratantna krema sa ružom:
"Za lepotu i mladost vaše kože - hidratacija, regeneracija, anti-aging i prevencija fotostarenja pomoću sinergijskog delovanja tri vrste ruža: ruža iz Damaska - intenzivno hidrira i umiruje kožu, ruža iz Švajcarskih Alpa - štiti kožu od UV-zraka i prevremenog starenja, divlja ruža - izvanredno obnavlja, hrani i štiti kožu od isušivanja."
Moje mišljenje: Nisam stekla neki poseban utisak s obzirom na to da sam dobila samo jedan uzorak ove kreme tako da ne mogu da potvrdim da li je zaista sve ovo tačno što sam navela iznad u njenom opisu i da li krema zaista ima ovako širok spektar delovanja. Sve što mogu da potvrdim je da zaista hidrira i umiruje kožu, ali očekivala sam da će mirisati na ružu međutim miris se jedva i oseti odnosno vrlo je neutralan.

Ulje noćurka:
"100% prirodan koncentrat za dehidriranu kožu sa BIO noćurkom, pasiflorom, jojobom, slatkom narandžom, ruzmarinom i E vitaminom iz pšeničnih klica. Zbog svog sastava pogodan je za negu i suhe i masne kože!"
Moje mišljenje: Ovo ulje me je najviše iznenadilo i definitivno je moj omiljeni preparat od ovih koje sam prethodno pomenula. Naime, predivno miriše, ima izuzetno uljanu teksturu tako da pruža veoma intenzivnu hidrataciju. Koža ga brzo upija, ali ostaje hidrirana tokom celog dana tako da sam prezadovoljna. Mislim da ću definitivno poručiti full-size ovog proizvoda jer je fantastičan i pruža neverovatnu negu.

Sve proizvode možete pronaći i poručiti OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. U posljednje vrijeme dosta čujem pohvale na račun Nikel kozmetike, obavezno ću probati nešto. ☺♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  2. Nisam nikada čula za Nikel kozmetiku, ali tvoja recenzija je odlična! Super blog ♥

    Blog refresh!! --> kreativanblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Stvarno ni ja nisam nikad cula za ovu kozmetiku. Dopada mi se najvise ova kremica za narandzom :) Inace volim miris citrusnog voca i kako osvezava lice, pa ne sumnjam da je odlicna! Divan post :*

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!