Subrina professional šampon za suvo pranje kose | Recenzija

Zdravo svima! :)


 Pre oko mesec dana na moju adresu je dostavljen paketić od Damb kompanije kojem sam se ja zaista obradovala jer sam dobila priliku da isprobam jedan full-size proizvod, ali i mnoštvo uzorka brenda Subrina professional. Nakon višenedeljnog isprobavanja konačno sam stekla valjane utiske i zato ću ih podelim sa vama u ovom postu.

Well, let's go...

 U paketiću su se našli sledeći proizvodi:


Subrina professional šampon za suvo pranje kose

Reči proizvođača: "Ovaj suvi šampon sa keratinom idealan je za korišćenje između dva pranja kose, pere, čisti i osvežava kosu bez vode, apsorbuje višak vlage, čini kosu na izgled i dodir čistom, pruža dodatni volumen, a keratin dodatno jača kosu."

Moje mišljenje: Iako kosu perem tri puta nedeljno jer se izuzetno brzo masti, postoje dani kada jednostavno ne mogu da živim bez upotrebe suvog šampona, a to je period između dva pranja. Isprobala sam dosta suvih šampona i imam svoj omiljeni, ali i ovaj je ostavio i te kakav utisak na mene. Prvenstveno mi se jako dopada pakovanje jer je praktično i šampon izgleda veoma luksuzno. Vrlo lako se nanosi, međutim neophodno je da pre svakog korišćenja promućkate odnosno blago protresete bocu kako biste uspeli da ga nanesete na teme u ravnomernoj količini. Ima veoma prijatan i osvežavajuć miris, međutim možda za neke i prejak (meni sasvim odgovara). Nažalost pošto sam ja brineta uprkos tome što uvek nakon korišćenja protrljam teme kako bi čestice apsorbovale masnoću i dalje mogu da primetim taj beličasti praškasti trag i zato smatram da je ovo ipak suvi šampon koji je najpogodniji za one osobe sa svetlijom bojom kose. S druge strane zaista apsorbuje svu masnoću i čini kosu mekanom i punom volumena, a pritom kosa izgleda sveže i čisto. Bez obzira na pomenute nedostatke mislim da je ovo jedan odličan proizvod i da je vredan pažnje.

Mililitraža: 200ml
Cena: 1050 dinara

Za više informacija kliknite ovde!

Uzorci Subrina professional Colour i Special preparata za negu kose

• Subrina professional Colour šampon: "Šampon za obojenu kosu sa ekstraktom badema i keratinom jača kosu, obnavlja je i vraća joj elastičnost i sjaj. Pruža dodatnu negu i zaštitu kose."
Nikad do sada nisam tretirala svoju kosu farbama i zato sam ove uzorke prosledila mojoj mami. Ona ih je isprobala i oduševila se učinkom. Kaže da je šampon zaista fantastičan, da ima odličnu teksturu, lako peni i zaista dubinski čistu kosu. Čini je mekanom i glatkom na dodir, ali i nahranjenom. Nije primetila neku razliku što se tiče zaštite boje, ali s obzirom na to da je šampon isprobala samo dva puta to se i očekivalo. Uglavnom, utisci su joj veoma pozitivni.

Cena za full-size proizvod (250ml): 480 dinara
Za više informacija kliknite ovde!

• Subrina professional Colour balzam: "Balzam za obojenu kosu sa ekstraktom badema i keratinom neguje kosu i vraća joj elastičnost, glatkoću i sjaj. Upotreba: Bbalzam nanesite na opranu, peškirom osušenu kosu, rasčešljajte je i posle 1–2 minuta temeljno isperite."
- I ova dva uzorka sam prosledila mami i ona je takođe zadovoljna ovim preparatom. Primetila je već nakon prvog korišćenja da joj je kosa znatno mekša i da se lakše raščešljava.

Cena za full-size proizvod (250ml): 530 dinara
Za više informacija kliknite ovde!

• Subrina professional Special maska za suvu i oštećenu kosu: "Supreme maska za izuzetno suvu, hemijski tretiranu i oštećenu kosu. Intenzivan negujući tretman preporučuje se jednom mesečno. Kosu operite Repair šamponom, nanesite Supreme masku na peškirom osušenu kosu, ostavite da deluje 5-10 minuta i temeljno isperite."
Moje mišljenje: Čim sam pročitala opis ove maske poželela sam da je isprobam i to sam i učinila. Maska je stvarno FANTASTIČNA! Preporodila je moju kosu i učinila ju je mekanom i glatkom na dodir. Kosa mi je dobila na volumenu i izgledala je negovano i zdravo. Čak više ni ne primećujem da su mi krajevi toliko ispucali, tako da je i to ublažila i učinila manje primetnim. Baš sam pozitivno iznenađena. Šteta što je samo za salonsku upotrebu, ali svakako mi je drago da sam imala priliku da je isprobam i u kućnim uslovima.

Cena za full-size proizvod (500ml): 1910 dinara
Za više informacija kliknite ovde!

INFO:
Sajt: www.damb.rs
FB stranica: DAMB - sve za frizerske salone
Subrinina fb stranica: Subrina Professional Srbija

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,


Comments

  1. Odlican post.. ^_^ Od Subrina proizvoda sam jedino probala njihove farbe, ne sumnjam da su im i samponi odlicni ^_^

    Novi post na mom blogu https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!