360 Lace Wigs | BestHairBuy

Zdravo svima! :)
P.S. If you want to read this article in your language just choose your language on the translate option which you can find on the right sidebar on my blog.


  Oduvek sam želela da imam dugu, negovanu i zdravu, pravu kosu međutim do sada nikada to nisam ostvarila. Kao mala sam se stalno šišala na paž i imala sam izuzetno kratku kosu. Kada je mama prestala da donosi odluke umesto mene, ja sam puštala kosu i jedno vreme je bila zaista dugačka ali pošto mi je njeno održavanje bilo veoma naporno ponovo sam se ošišala i od tada moja kosa doseže najduže do ramena. Međutim, u poslednjih nekoliko meseci ekstenzije i perike su izuzetno popularne i mnoge devojke se umesto puštanja kose odlučuju za ugradnju istih ili nošenje perika koje zaista izgledaju kao prava kosa što je zadivljujuće. 

  U današnjem postu ću vam predstaviti jedan divan sajt pod nazivom BestHairBuy koji u svojoj ponudi ima zaista raznorazne predivne perike i ekstenzije, ali i inovativne perike pod nazivom 360 Lace Wigs. Napisaću vam ukratko šta zapravo podrazumevaju pomenute perike, ali i koja je njihova prednost i zašto ih nazivaju inovativnim odnosno šta ih to čini posebnim. 




  Kao što i sami možete da primetite ove perike zaista izgledaju kao prirodna kosa i to ih čini posebnim. Ove perike poseduju veći, prirodniji razdeljak, veoma su praktične i vrlo se lako nameštaju i fiksiraju za kosu uz pomoć nove tehnologije. Sa ovim perikama čak možete praviti razne frizure, ali i imate mogućnost da vežete i visoki rep što je prosto nemoguće sa drugim perikama. 


  Prilikom prvog korišćenja potrebno vam je najviše sat vremena da namestite i fiksirate periku, dok druge zahtevaju mnogo više vremena i znatno su skuplje. Izgledaju mnogo prirodnije, veoma su udobne i komotne za nošenje jer ih jednostavno ne osećate. Još jedna pogodnost je da možete namestiti razdeljak gde god želite i on će opet izgledati prirodno. 


Ukoliko želite možete pogledati njihovu celokupnu ponudu OVDE, ali preporučujem vam da takođe pogledate i sledeći segment pod nazivom lace front wigs.

INFO:
Instagram: @_besthairbuy
Pinterest: @besthairbuyclub

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!