Huge Haul #1 | ZAFUL

Zdravo svima! :)


  Poslednjih mesec dana sam svašta nešto poručivala sa raznih sajtova i pošto mi je većina paketa pristigla u relativno isto vreme odlučila sam da napravim jednu seriju postova pod nazivom "Huge Haul" i tako da ću na svakih nekoliko dana objaviti po jedan post na pomenutu tematiku. Prvi u nizu je upravo ovaj koji čitate, a predstaviću vam dva predmeta koja sam poručila sa sajta Zaful koji mi je ujedno i jedan od najomiljenijih.

Well, let's go...

U paketu, vrhunski upakovani, su se našli sledeći predmeti:



Crne plišane sandale na štiklu



*Nije baš najbolji ugao odnosno kadar, ali slikala sam sam samu sebe tako da nadam se da me razumete. :D

 Oduvek sam želela da posedujem sandale poput ovih. Ja sam inače osoba koja nije baš ljubitelj štikli jer sam vrlo visoka i nekako mi je neprijatno kada su svi oko mene dosta niži i slično (znam da to ne treba da bude tako, ali šta je tu je), ali i ne znam da hodam u njima pa sam ih izbegavala u širokom luku. Međutim kada sam ugledala ovu divnoću na sajtu znala sam da ih moram poručiti, što sam i uradila. Štikla (njena visina je oko 8cm) je veoma stabilna jer je dosta široka i sandale su PREUDOBNE! Veoma se lako hoda u njima i ne bole me noge ni nakon višesatnog nošenja. Takođe imaju kajšić koji možete da podesite po vašoj želji kako bi vam sandale u potpunosti odgovarale. Dostupne su i u prljavo roze boji, ali ja sam ljubitelj crne jer može uz sve da se ukombinuje pa sam ih zato naručila u toj boji. Inače cele su obložene materijalom koji podseća na pliš tako da su veoma modernog dizajna i zbog toga mi se izuzetno dopadaju. Mogu da se nose uz bukvalno sve i svakoj kombinaciji daju tu elegantnu i modernu notu. Stvarno su veoma kvalitetne i prezadovoljna sam sa njima. Inače sam ih naručila u svom broju t.j. u broju 38 i odgovaraju mi. Definitivno će ih često viđati u narednom periodu u mojim outfit postovima. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Makeup "drvo" za odlaganje/sušenje četkica




 Ovo "drvo" (tako su ga nazvali na sajtu u deskripciji) sam poručila još odavno, međutim u prošlom paketu sa Zaful-a su mi poslali samo postolje pa sam ga opet naručila kada sam poručila i sandale o kojima sam vam upravo pisala. Na sajtu ovo drvo izgleda identično, ali nije iste boje. Odnosno na sajtu se vidi da je napravljeno od crne plastike koja čak i podseća na staklo, a kao što vidite meni je stiglo napravljeno od čvrstog kartona. Ne kažem da nije kvalitetno, ali prosto nije ono što sam očekivala jer kada pokušavam da izvadim četkicu bukvalno se raspadne i zbog toga nisam zadovoljna. Međutim zaista može dosta četkica da stane i jako je praktično t.j. odlično je za sušenje četkica. Tako da, imam podeljena mišljenja. Sada sam ga zalepila sa super lepkom kako se ne bi odvajao pa ću videti kako će se pokazati i da li sam uspela da rešim taj problem. 

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super haul!Zaista ima lepih stvari i verujem da ces ih lepo uklopiti uz drage kompinacije.

    fashionacoolinmylife.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Kako su prekrasne štikle!
    Oduševljena sam, a i ova stvarčica za četkice je definitivno korisna, morat ću i ja sebi uzeti prvom prilikom, super Milice ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Iva! Baš mi je drago da ti se sviđaju. :)

      Delete
  3. Sandalice odlicno izgledaju, a divno ti i stoje :) Odlican post :)

    ReplyDelete
  4. Ajmee cipelice su preelijepe, baš sam nedavno kupila slične, ali u bež boji. Odličan post!

    Ana's Life

    ReplyDelete
  5. Sandalice su stvarno preslatke! :)

    ReplyDelete
  6. Odličan post,štikle su preedivne!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!