Huge Haul #3 | ToSave

Zdravo svima! :)


  Posle male pauze vraćam se na seriju postova zvanu "Huge Haul" i danas ću vam predstaviti stvarčice koje sam poručila sa sajta ToSave. Nisam nešto oduševljena sa paketom, ali šta je tu je. Ja ću vam, kao i uvek, izneti svoje iskreno mišljenje makar i ono bilo negativno.

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:


• Slušalice •

Crna uska haljina



  Nimalo nisam zadovoljna sa ovom haljinom jer je na sajtu izgledala potpuno drugačije (materijal je izgledao dosta rastegljivije i haljina je potpuno prijanjala uz telo tačnije bila je dosta uža). Naime, materijal uopšte nije kvalitetan i mislim da je u pitanju poliester. Uopšte nije rastegljiv i ne sviđa mi se sam kroj tako da mi haljina uopšte ne pristaje i ne odgovara mojoj figuri jer se nekako širi pri dnu (iako bi trebalo da se sužava) i rukavi su dosta široki. Ne kažem da je neću nositi, ali ću prvo otići kod šnajderke da mi je suzi jer mi se ne dopada kako mi stoji. 

Za više informacija kliknite OVDE!

Slušalice


  Kada su mi stigle ove slušalice zaista sam bila pozitivno iznenađena jer su mi delovale veoma kvalitetno i jako su lepo izgledale. Takođe bile su potpuno ispravne i savršeno su prenosile zvuk. Međutim nakon nekoliko korišćenja su se pokidale i od tada ne rade. Ne znam da li je to moja krivica, ali šta je tu je. Svakako cena im je veoma pristupačna, tako da sam na neki način i zadovoljna ali mi je žao što su se tako brzo pokidale.

Za više informacija kliknite OVDE!

Set četkica za šminkanje


  Sa ovim setom sam aposlutno oduševljena! Četkice su prekvalitetne i dlaka im je izuzetno mekana. Set sadrži sve moguće vrste i oblike četkica tako da sam sigurna da će mi lepo poslužiti. Koristila sam nekoliko njih i zaista sam pozitivno iznenađena. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Baš šteta zbog haljine, na sajtu zaista kvalitetnije izgleda...
    Četkice divno izgledaju ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  2. Predivne stvari. Sve mi se zaista svidja. Cetkice predivno izgledaju, slusalice takodje. Haljina je slatka i mislim da bi se prelijepo iskombinovala sa nekim dubokom cizmama.

    leylaslifee.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Četkice su predivne,a haljinu ako prepraviš smatram da će izgledati puno bolje i ljepše!♥


    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  4. Super su sve stvarcice, a haljinu ces lako popraviti :-) ❤

    katycolorfulfreak.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Četkice su predivne. Žao mi je zbog haljine jer je prelepa, ali ako ti ne stoji slobodno je odnesi kod šnajderke, neka je popravi.

    Quotes - May | laAdda​​

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!