L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay šampon za kosu | RECENZIJA

Zdravo svima! :)


 Od kada je ovaj šampon postavljen na rafove naših drogerija odnosno uvezen i kod nas od tada ne prestajem da "nalećem" na videe i postove u kojima ga razne devojke recenziraju. Mahom su sve recenzije pozitivne, ali ja sumnjam da su iste i zaista iskrene odnosno da li devojke zaista iznose svoje lično mišljenje ili su plaćenje da pričaju i pišu samo pozitivne činjenice vezane za ovaj proizvod. Šampon koji ću vam predstaviti je brenda L'Oréal Paris i zajedno sa maskom i regeneratorom odnosno balzamom čini kolekciju pod nazivom "Extraordinary Clay". Ja sam odlučila da ipak isprobam samo šampon i to na preporuku mnogih poznatih jutjuberki i blogerki. Nakon što sam potrošila celo pakovanje odlučila sam da podelim svoje utiske sa vama i to ću učiniti upravo u nastavku ovog posta.

Well, let's go...

Pakovanje samog šampona je veoma praktično, dopada mi se sklop boja i evo kako izgleda:

*Trenutno košta oko 450 dinara, a ja sam ga platila oko 300 dinara (ovo je pakovanje od 400 ml)

 Dakle, evo šta kaže proizvođač: "Vaša kosa se prebrzo masti, a krajevi su suvi? L'Oréal Paris predstavlja Extraordinary Clay obogaćen sa 3 vrste gline, koji čisti i hidrira teme. REZULTAT: čista, sjajna i hidrirana kosa. Nakon 3 dana kosa je i dalje sveža kao prvog dana nakon pranja."
 Moje mišljenje: Stvarno sam bila oduševljena idejom ovog šampona jer sam ja upravo osoba kojoj je on namenjen s obzirom na to da mi se teme znatno brže masti od krajeva, ovakav proizvod mi je bio neophodan. Dakle, kosa mi se prebrzo masti, a krajevi ostaju suvi. Međutim moja očekivanja nažalost nisu ni najmanje ispunjena. Prvih nekoliko korišćenja sam bila zaista prezadovoljna jer mi se kosa jeste mastila u znatno manjoj meri, ali već nakon par korišćenja moja kosa se nekako "zasitila" ovog šampona i njegovo dejstvo jednostavno nije bilo na zavidnom nivou. Em što mi se kosa opet prebrzo mastila em što su mi krajevi bili još suvlji nego obično i cela kosa mi je izgledala "kao slama" odnosno bila je kruta na dodir, iskrzana i stalno se mrsila pa sam imala probleme prilikom raščešljavanja. Imala sam poteškoće prilikom stilizovanja tako da sam prilikom svakog narednog pranja prvo kosu našamponirala sa pomenutim šamponom, a onda još jedanput sa nekim drugim. Tako je donekle funkcionisalo i kosa mi se nije toliko brzo mastila, ali svejedno nisam zadovoljna i definitivno ne planiram ponovo da kupim ovaj proizvod jer njegovo dejstvo nije onakvo kakvo sam očekivala i čak je i pogoršalo stanje moje već oštećene i suve kose. Od kada sam prestala da ga koristim primetila sam da mi je kosa ponovo mekana i glatka na dodir, tako da sa sigurnošću mogu da potvrdim da mi je samo još više isušio kosu i kosa mi se isto masti i kada sam ga koristila i kada sam prestala tako da apsolutno nema nikakav poseban efekat. Iskreno, ne bih vam ga preporučila. Možda ću da isprobam ostale proizvode iz pomenute kolekcije pa ću imati drugačije, pozitivno, mišljenje bar o njima, ali za sada je takvo kakvo je odnosno mahom negativno.

*Ovaj post NIJE sponzorisan!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Isto sam shvatila da doslovno svi pričaju o ovome šamponu i to kao što kažeš , naglo sve dobre recenzije a prosto nije moguće da svima odgovara. Od tebe evo i još par prijateljica sam čula da čini kosu suhom, izaziva perut, svrab i slično, tako da ga ja sigurno ne planiram kupovati.

    Odlična recenzija! ♥

    ReplyDelete
  2. Odlican post draga ^_^ Mislim da cu probati ovaj sampon, nisam do sada nijedan njihov sampon koristila ^_^

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    https://www.instagram.com/adrianafashionpuzzle/

    ReplyDelete
  3. Odličan post Milice! Proizvod izgleda super ♥

    Ana's Life

    ReplyDelete
  4. Jojj a bas mi je krivo. Mozda da ga redje upotrebljavas a ne prilikom svakog pranja. Meni je ovakvo nesto itekako potrebno, a trenutno nista takvo ne mogu pronaci. Moraju ga izmisliti posebno za nas hahaah.. ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam i to, ne vredi, efekat se ne menja. Ali hvala ti u svakom slučaju na predlogu. Hehe, daa! :D

      Delete
  5. Mišljenja su podeljena. :) Meni se dopada cela linija, mada mi nije produzeno vreme izmedju dva pranja. A ume da me zasvrbi glava, ali sam mislila da je od maske. :) Miris mi je fantastican i dugo mi se zadrzi na kosi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako! Ipak je sve individualno, meni ne odgovara ali to ne znači da neće ni tebi niti bilo kom drugom. ♡♡♡

      Delete
  6. Divan post... zanimljiv. :)
    Novi post je kod mene http://andjelina-svastara.blogspot.rs/2017/05/novi-dobijeni-proizvodi.html , prijalo bi mi da razmenimo utiske :)

    ReplyDelete
  7. Odlican post,planiram da isprobam ovaj sampon :)
    Nova sam na bloggeru i zapratila sam se,poseti i ti moj blog ako zelis ♡ Dotted with hearts

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!