Makeup Haul | Kozmetika&Parfemi

Zdravo svima! :)


 U novembru prošle godine sam prvi put sklopila saradnju sa sajtom Kozmetika&Parfemi koji je inače distributor kozmetike, šminke, parfema, preparata za kosu itd. Na moje veliko zadovoljstvo u današnjem postu ću vam predstaviti nekoliko proizvoda koje sam poručila sa pomenutog sajta i podeliću sa vama svoje prve utiske. Dakle, neke proizvode sam već isprobala, a neke još uvek nisam tako da imajte to u vidu. Takođe svaki proizvod ću vam posebno recenzirati, i te postove možete očekivati jednom nedeljno počev od naredne nedelje. 

Well, let's go...

U paketu, vrhunski zapakovani i zaštićeni, našli su se sledeći proizvodi:


INGRID Ideal Face tečni puder (16 Peach)




 "Tečni puder INGRID Ideal Face je među omiljenima mnogim našim zadovoljnim korisnicama. Visokog je kvaliteta i savršen izbor ukoliko želite da vaš ten izgleda besprekorno i sveže tokom celog dana."
  Moj prvi utisak: Zaista sam izbirljiva kada su u pitanju tečni puderi i pošto sam pronašla onaj koji mi trenutno najviše odgovara, L'oreal True Match, jednostavno nisam razmišljala o isprobavanju nekog drugog. Međutim ovaj puder me je oduševio. Jeste da sam ga samo jednom koristila, ali ostavio je veoma jak utisak na mene. Prvenstveno tekstura mu je vrhunska odnosno puder je veoma lagan ali ima visoku pokrivnu moć. Lepo se blenda i stapa sa kožom, može lako da se nadogradi, veoma je dugotrajan i postojan, ne prosijava se tako lako i takođe mi se jako dopada pakovanje jer je baš praktično. Sigurna sam da ću ga često koristiti. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

INGRID Mineral Slik & Lift Dream Matt de Lux puder u kamenu (1)



 "Obezbedite vašem licu besprekorno pokrivanje i mat izgled. Kameni puder INGRID Mineral Silk & Lift Dream Matt de Lux ispunjava vaša visoka očekivanja i čini da se osećate odlično u svojoj koži."
  Moj prvi utisak: Kao što imam i omiljeni tečni puder, tako sam i mesecima verna Rimmel-ovom Stay Matte puderu u kamenu. Međutim pošto mi je pomenuti puder pri kraju, a ovaj mi se na sajtu činio odličnim, odlučila sam da poručim ovaj koji vidite na fotografijama iznad. Pre svega baš mi se dopada njegova tekstura jer čini kožu baršunastom i mekanom na dodir i ne daje taj "cakey" efekat. Pošto ja imam mešovitu kožu ovaj puder je savršen za mene jer ima matirajući efekat koji je zaista fantastičan i dugotrajan. Isprobala sam ga jedanput i lice mi se nije prosijalo ni nakon 5-6 sati. Videćemo kako će se pokazati kada ga budem koristila u narednom periodu.

Za više informacija kliknite OVDE!

INGRID mat tečni ruževi (101 i 107)




 "Ukoliko obožavate novi trend prelepih mat usana, isprobajte novi mat tečni ruž INGRID. Verujemo da će Vas osvojiti svojim intenzitetom i dugotrajnošću."
  Moj prvi utisak: Odmah želim da napomenem da se nijanse dosta razlikuju jer jednostavno moja kamera ne može da vam prenese pravu sliku. Naime, gledajući s leva na desno, ruž u broju 101 je predivna "modra" nude nijansa sa braonkastim i ljubičastim pod tonovima. Meni se jako dopada i sigurna sam da ću je često nositi jer je idealna za svakodnevnu upotrebu. Drugi ruž, u broju 107, je prelepa ljubičasta nijansa sa crvenim podotonovima. Meni se izuzetno dopada međutim nije baš toliko pigmentovana. Što se tiče same teksture oba ruža su zaista vrhunska i dosta podsećaju na NYX-ove soft cream butter tečne mat ruževe jer takođe imaju tu baršunastu tuksturu koja ne isušuje usne ali ih matira u roku od par sekundi. Veoma su postojani i ne skidaju se tako lako sa usana. Aplikator olakšava njihovo nanošenje jer je veoma praktičan i precizan. Pakovanja su takođe predivna i dopada mi se taj "ombre" momenat. :)

Za više informacija kliknite OVDE i OVDE!

ELIXIR Satin paleta senki za oči 24/1





 "Za sve strastvene obožavateljke svilenkastih nijansi na kapcima, paleta senki ELIXIR Satin 24/1 predstavlja pravo otkrovenje. Sada možete imati sve prelepe nijanse koje su vam potrebne u samo jednoj paleti."
  Moj prvi utisak: Oduvek sam želela da posedujem neku paletu sa šarenim senkama jer prosto volim da eksperimentišem. Kada sam ugledala ovu paletu na već pomenutom sajtu prosto sam bila šokirana jer je cena zaista pristupačna pa nisam nešto posebno očekivala od nje. Međutim kada je paletica stigla apsolutno sam se iznenadila. Prvenstveno pakovanje je jako praktično i sadrži ogledalo ali i dve četkice sa četiri sunđerasta aplikatora. Senke su vrhunski pigmentovane i sve sadrže šimer odnosno sitne šljokice i mislim da je jedini nedostatak ove palete što ne postoji nijedna mat senka, ali svakako mi se sve nijanse izuzetno dopadaju i pored ove palete vam nije potrebna nijedna druga. Isprobala sam par senki i mogu vam reći da se minimalno truse, lako se nanose i odlično se blendaju. Veoma su postojane i dugotrajne. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

INGRID Ideal Skin tečni korektor (10)




 "Ukoliko želite da prikrijete sve fleke i nedostatke na vašem licu, učinite to sa fantastičnim korektorom INGRID Ideal Skin."
  Moj prvi utisak: Sigurna sam da je većina vas čula za famoznu Catrice kamuflažu (i sama sam je koristila i mogu vam reći da je zaista vrhunska) i sa njom najbolje mogu da uporedim ovaj korektor jer ima jako sličnu teksturu koja je uzgred vrhunska, savršeno prikriva sve nedostatke uključujući i tamne kolutove oko očiju ali i crvenilo i bubuljice. Jako se lepo blenda, ne uvlači se u linijice odnosno bore ispod oka i nije težak. Imate moju iskrenu preporuku. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

P.S. Obavezno pogledajte i ostale proizvode koji su dostupni na njihovom sajtu!

INFO:
Sajt: www.kozmetikaiparfemi.rs
Facebook stranica: kozmetikaiparfemi.rs
Instagram: @kozmetikaiparfemirs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste ikada imali prilike da isprobate neki proizvod sa K&P sajta?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Svi proizvodi mi se dopadaju, ali najvise mi se dopala paleta i korektor :-)
    Imacu u vidu gde moze da se naruci ❤
    Odlican post ! ❤

    katycolorfulfreak.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopadaju! Hvala ti puno draga! :)

      Delete
  2. Nikad nisam čula za tu stranicu no šminka mi se čini super. Možda jednom budem imala priliku je isprobati ;)

    GIVEAWAY NA BLOGU:
    my-world-hanna.blogspot.hr

    ReplyDelete
  3. Odličan post draga! Paleta mi izgleda savršeno, a slike su predivne *----*

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Aaa prekrasni proizvodi!
    Ja se toplo nadam da će Ingrid kozmetika šo prije doći u BiH. ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  5. Savršeno si predstavila sve proizvode. Zaista odlično izgledaju. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  6. Predivan post, a paleta je divna. Još uvek nisam isprobala Ingrid proizvode, ali planiram da u skorije vreme to uradim. Slike su predivne. ❤❤

    ​​Novi post je na mom blogu: Study tips - Kako popraviti ocene
    Pratim te, pa ako do sada nisi - učlani se u moj blog: laAdda​​

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Nećeš se pokajati, stvarno je sve što sam dosada isprobala vrhunskog kvaliteta a i cene su veoma pristupačne. :)

      Delete
  7. Proizvodi sa ovog sajta su mi stigli danas, I za sad sam probala samo kanu za bojenje obrva koja je sjajna, ali ono sto me je odusevilo je uredno spakovan paket, sa svakim proizvodom posebno zasticenim I uz sve to fiskalni racun (sto mi se do sada apsolutno nikada nije desilo sa narucenom robom preko interneta).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će se i tebi dopasti proizvodi koje si poručila kao meni ovi koje posedujem. Da, zaista vode računa o svemu i vrlo su ljubazni. :)

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!