Wholesale Hair Extensions & Virgin Hair | TedHair

Zdravo svima! :)
*If you want to read this article on other language you can translate it by clicking on the translating option that you can find on the right side-bar on my blog.


  Prekjuče sam pisala o jednom sajtu koji je veoma sličan ovom, a u pitanju je sajt koji se zove TedHair na kojem možete pronaći različite vrste ekstenzija za kosu i perika koje su uzgred veoma kvalitetne i koje koriste mnogi poznati frizeri širom sveta. U današnjem postu ću vam predstaviti ekstenzije iz segmenta Wholesale Hair Extensions, ali i perike iz kategorije Wholesale Virgin Hair.




  Na prvi pogled ove ekstenzije mi zaista deluju veoma kvalitetno i sama bih ih poručila i nosila jer izgledaju prirodno i dostupne su u svim mogućnim nijansama tako da sam sigurna da bi svako pronašao one koje mu odgovaraju. Veoma se jednostavno nameštaju i dosta su praktične. Ne oštećuju kosu kao neke druge ekstenzije. Velika pogodnost je i to što ih možete stilizovati kako god poželite. Cene su veoma pristupačne što je još jedna velika pogodnost. 

Njihovu celokupnu ponudu iz pomenutog segmenta možete pogledati ovde!




  Kada sam ugledala perike sa fotografija iznad prosto nisam mogla da poverujem koliko zapravo izgledaju kao prava kosa odnosno izuzetno prirodno. Napravljene su od prirodnih, netaknutih vlasi kose i vrlo ih je lako oblikovati tako da ih možete stilizovati po vašoj želji. Veoma se lako nameštaju i fiksiraju za teme. Dostupne su u mnogo različitih dizajna i nijansi. Odnos cene i kvaliteta je stvarno za pohvalu i ukoliko ikada budete želeli da poručite periku mislim da su ove idealan izbor.

 Njihovu celokupnu ponudu iz pomenutog segmenta možete pogledati ovde!

  Smatram da je sajt TedHair jedan od boljih iz ove "branše" i pored kategorija o kojima sam vam pisala, preporučujem vam da pogledate i njihovu celokupnu ponudu iz segmenta pod nazivom Indian Hair Wholesale. Kao što sam već napomenula, odnos cene i kvaliteta je za svaku pohvalu jer su cene izuzetno pristupačne, a kvalitet je na zavidnom nivou.

INFO:
Sajt: BestHairBuy
Instagram: @_besthairbuy
Pinterest: @besthairbuyclub

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Stvarno predivan post. Nisam čula za sajt TedHair, ali verujem da je veoma dobar. Ekstenzije za kosu bih kupovala, jer su stvarno jako lepe, a verujem i kvalitetne. Međutim, trenutno ne razmišljam o kupovini, ali ako se ikada odlučim za kupovinu ekstenzija, pogledaću i ovaj sajt.

    Quotes - May | laAdda​​

    ReplyDelete
  2. Inače sam ljubitelj ekstenzija, ali ih nikada nisam nosila. U slučaju da se odlučim isprobati ih sada znam gdje ću prvo potražiti♥♥♥

    http://klakxy.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!