Huge Haul #4 | FashionMia

Zdravo svima! :)


  Iako sam obećala da ću svakoga dana objavljivati postove, jednostavno nisam uspela da se organizujem. Neću vam se pravdati, jer mogla sam da izdvojim barem malo vremena ali zaista sam trenutno "zatrpana" školskim obavezama i mogu vam reći da bukvalno odbrojavam dane do kraja školske godine. No, u današnjem postu ću vam predstaviti sajt FashionMia sa kojeg sam pre par meseci poručila nekoliko stvarčica koje ću vam ujedno sada i recenzirati.

Well, let's go...

Sve stvarčice su stigle u jednom paketu u roku od 3 nedelje:



Choker


  Već je opšte poznato da obožavam chokere i imam ih sigurno preko 30. Ovaj mi se izuzetno dopao i zato sam ga i poručila jer je baš "unique". Prelepog je dizajna i dosta je kvalitetno urađen.

Za više informacija kliknite OVDE!

Crna dukserica sa printom usana



  Sa ovom duksericom nisam preterano zadovoljna. Očekivala sam da će biti kvalitetnije jer na sajtu piše da je pamučna. međutim nije. Ne razumem se u materijale, ali mi deluje dosta sintetički. Lepo je dizajna i kroja, ali nekako ne razumem njenu svrhu jer je dosta debela (ima postavu od vune), a pritom je otvorena i nosi se preko jednog ramena. Definitivno ne planiram da je nosim u narednom periodu.

Za više informacija kliknite OVDE!

Dugačka crna bluza sa zlatnim rajsfešlusom



   Ovu bluzu sam zapravo poručila za mamu, međutim njoj je tesna pa ću je verovatno nekom drugom proslediti. Meni se njen dizajn baš i ne dopada, ali zato je moja majka oduševljena sa istim i dopada joj se sam kroj. Bluza je ukrašena sa zlatnim rajsfešlusom koji je uzgred potpuno funkcionalan. Takođe nije pamučna, ali je materijal sasvim solidan i tanak tako da je bluza sasvim komotna i prijatna za nošenje.

Za više informacija kliknite OVDE!

Crna uska haljina sa kožnim detaljima



  "Hajlajt" ove porudžbine je definitivno ova haljina sa kojom sam prezadovoljna. Pre svega napravljena je od veoma kvalitetnog materijala koji je dosta rastegljiv i zaista čini figuru savršeno oblikovanom. Na sebi ima kožne detalje i prorez što se meni izuzetno dopada i skroz je u mom stilu. Takođe sa leve strane postoji i rajsfešlus (koji idealno funckioniše) kako biste lakše obukli i svukli haljinu koja je izuzetno uska. Baš mi se dopada i sigurna sam da ću je često nositi.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ova crna haljina sa koznim detaljima ti odlicno stoji :) Vrh!

    ReplyDelete
  2. Divan post, sve mi se jako dopada, posebno zadnja haljina koja ti super stoji! <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  3. Divan post! Haljinica ti predivno stoji, prezgodna si! *--* Što se tiče duksa, izlgeda baš slatko, ali nije prvi put da na sajtu piše da je pamuk, a ustvari je obična sintetika, zar ne? No dobro, šta mi tu možemo.. :/

    I još jednom da ti čestitam prolazak na Bloger Festu, jedva čekam da se upoznamo tamo! :) ♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! ♡♡♡ Upravo tako. Takođee! :*

      Delete
  4. Predivan post, draga. Haljina je predivna. Bluza sa printom usana mi se mnogo sviđa, i žao mi je što nisi zadovoljna sa istom. Print je presladak, a isto važi i za choker.

    Pregled maja | laAdda​​

    ReplyDelete
  5. Haljina je PRE DO BRAAA *-* ♥

    ReplyDelete
  6. Divan post Miličice! Haljina je predivna i brutalno ti stoji!

    Milica's diary

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!