Huge Haul #6 | Rosegal

Zdravo svima! :)


Još samo nekoliko dana me deli od kraja školske godine i zaista mi je preko potreban odmor zato se već mesecima radujem raspustu koji nam predstoji. Međutim iako i dalje idem u školu skoro sve ocene su mi zaključene tako da mogu da se posvetim blogu maksimalno. U današnjem postu ću vam predstaviti i recenzirati stvarčice koje sam poručila sa sajta Rosegal, a koje su mi stigle još pre 2-3 nedelje.

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:




Prva dva predmeta su zapravo identičnog dizajna samo sam ih poručila u različitim bojama. Sivi kačket sam poklonila drugarici dok sam crni poručila za sebe. Oba kačketa su prosto savršena i vrhunski su odrađeni. Takođe bili su odlično upakovani i nisam primetila nikakvu deformaciju ili oštećenje. Prezadovoljna sam, a i mojoj drugarici se mnogo dopada. :)

Za više informacija kliknite ovde (crni kačket) i ovde (sivi kačket)!


Sledeći predmet koji sam poručila je zapravo set koji se sastoji od 5 pari trepavica. Pre svega dopadaju mi se jer nisu prenapadne i mogu se čak nositi i u svakodnevnoj varijanti. Veoma su lepo urađene i dlake su dosta čvrste i kvalitetne ali opet savitljive odnosno fleksibilne. Jedan par možete da koristite i više puta i trepavice se neće ošteti. Sve pohvale zaista što se tiče ovog seta.

Za više informacija kliknite ovde!



Već sam jednom prilikom naručivala Popfeel mat karmine sa Rosegal sajta i tada baš nisam bila zadovoljna sa njima (verovatno je bila loša serija) ali sada su premašili moja očekivanja. Poručila sam dve predivne braon nijanse, jedna je svetlija (B16) i druga je za nekoliko nijansi tamnija (B17), svočeve možete videti na fotografiji iznad. Stvarno su odlično pigmentovani, imaju super teksturu i zaista pružaju mat efekat odnosno usne se ne sjaje, ali nisu ni mat do te mere da se skroz osuše i ne ostavljaju nikakav trag t.j. donekle se preslikavaju. Dakle, sasvim zadovoljavajući mat efekat, dugotrajni su i veoma postojani i čak hidriraju usne. 

Za više informacija kliknite ovde (B16) i ovde (B17)!


Naravno, kako da prođe neka porudžbina bez beauty blendera. Ovoga puta sam naručila ovaj set koji se sastoji od 5 beauty blendera nekako čudnog oblika. Nisam uopšte zadovoljna i nažalost završiće u kanti za smeće. Prosto su neupotrebljivi. Uopšte ne upijaju vodu i veoma su tvrdi. Upijaju mnogo proizvoda i izuzetno se teško čiste. Ne bih vam ih preporučila.

Za više informacija kliknite ovde!


I poslednji, ali ne manje važni, predmet koji sam poručila su ove predivne alke tačnije velike okrugle minđuše srebrne boje. Vrhunski su odrađene, veoma su kvalitetne i čvrste, savršeno mi pristaju i jako lepo izgledaju. Baš mi se dopadaju i sigurna sam da ću ih često nositi. :)

Za više informacija kliknite ovde!
P.S. Ukoliko želite pogledajte celu ponudu minđuša ovog tipa ovde - hoop earrings.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odličan haul!
    Baš ću danas naručivati sa sajta Rosegal, dala si mi inspiraciju. ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  2. Kackete bih rado nosila, sve stvari su odlicne ! :-) ❤

    katycolorfulfreak.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se sviđaju! ♡

      Delete
  3. Stvarcice su preslatke.

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Predivan post, draga. Žao mi je zbog beauty blendera. Kačketi su predivni, kao i karmini.

    Goodbye Spring - We Heart It #2 | laAdda​​​

    ReplyDelete
  5. Odličan haul draga, trepavice i ruževi obaraju *-*

    Ana's Life

    ReplyDelete
  6. Što se blendera naručila sam jedne crne sa rosegala, nikad bolje blendere nisam probala i definitivno ih ponovno naručujem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve zavisi, i ja sam poručila jedan set sa Zaful-a pre par meseci i takođe sam se oduševila, međutim ovi koje sam pomenula u postu nisu baš zadovoljavajući. :/ ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!