Huge Haul #7 | Newchic

Zdravo svima! :)


Konačno je raspust počeo i samim tim napokon mogu da se posvetim pisanju, fotografisanju i svemu ostalom što me ispunjava i čini srećnom. 

Za danas sam vam pripremila još jedan Haul u nizu, a ovog puta ću vam predstaviti stvarčice koje sam poručila sa jednog sajta sa kojim se verovatno većina vas do sada nije susrela, a u pitanju je Newchic.

Poručila sam sledeće stvarčice:




Naručila sam ovaj tepih jer mi je zaista delovao veoma kvalitetno, međutim em što je dosta manji nego što sam očekivala em što je izuzetno tanak pa više podseća na običnu prostirku. Takođe potpuno je deformisan i dlačice non stop otpadaju tako da će mi ovaj "tepih" poslužiti jedino kao podloga za fotografisanje. Uopšte nisam zadovoljna i ne bih vam preporučila da ga poručite ukoliko želite da ga iskoristite kao tepih, mada kao podloga za fotografisanje mi odlično služi. 

Za više informacija kliknite OVDE!


Sledeća stvarčica mi se takođe ne dopada,  u pitanju su naočare sa okruglim okvirom koje podsećaju na lenonke međutim okvir je i suviše veliki i ne odgovara mom licu, prosto mi ne pristaju i zato ću ih verovatno proslediti nekom drugom. Što se tiče samog kvaliteta, sa te strane nemam nijednu zamerku jer su izuzetno čvrste i odlično su odrađene. :)

Za više informacija kliknite OVDE!


Zatim, pošto već odavno planiram da ga kupim, naručila sam ovaj digitalni sat i sa njim sam prezadovoljna. Jedina mana je što zahteva čak tri baterija, ali ipak radi perfektno i takođe dopada mi se što je jednostavnog dizajna. Ima zaista puno opcija. Možete podesiti datum, vreme, alarm itd. Takođe u mraku svetli tako da je to još jedna pogodnost. Veoma je praktičan i ne zauzima mnogo prostora.

Za više informacija kliknite OVDE!


I poslednji, ali ne manje važni, predmet su zapravo stolne LED lampe sa kojima sam takođe prezadovoljna. One imaju produžetak u vidu USB kabla i lako se mogu priključiti u punjač za telefon, kućište od kompjutera, laptop i sve ostalo što ima takav ulaz. Na dnu imaju štipaljku tako da ih možete zakačiti za bilo koji sto. Sijalica je LED i zato pružaju veoma intenzivno belo osvetljenje. Takođe, ova metalna žica koja spaja sijalicu sa postoljem je veoma savitljiva tako da sijalicu možete okrenuti u bilo kom pravcu što je još jedna ogromna pogodnost. Zaista su odlične i sigurna sam da ću ih dugo koristiti. 

Za više informacija kliknite OVDE!

Opšti utisak: Već pomenuti sajt me dosta podseća na Banggood jer na njemu možete pronaći apsolutno sve što poželite. Cene su veoma pristupačne međutim jedina mana je što poštarina nije besplatna, ali to i nije neka zamerka. Isporuka je relativno brza i sve u paketu što sam naručila je stiglo bez ikakvog oštećenja. Definitivno ću opet poručiti nešto sa ovog sajta. :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. 
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. 

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divan post mila, slike su prelepe, volela bih da mogu biti na raspustu a ne u kancelariji u 4 zida ♥

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Stvarno divne stvari si poručila. Ove LED žarulje su mi stvarno fora stvar i mislim da ću si ih morati kupiti za novu školsku godinu. Baš mi je žao zbog tepiha jer je na prvi pogled izgledao odlično. Ako ništa drugo, uvijek je lijepa podloga za fotografije. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  3. Čula sam za ovaj sajt. Žao mi je zbog tepiha, ako ne može za ništa da ti posluži, barem je dobra podloga za slikanje.

    Moviemania: The Notebook | laAdda

    ReplyDelete
  4. Lenonke su mi zakon! Šteta što ti ne pristaju, ja također imam problem s okruglim oblikom te mi rijetko takve naočale pristaju.

    Le Sagittaire

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja obožavam one sa manjim okruglim okvirom i one mi pristaju, ali ove su nekako prevelike za moje lice. Inače drago mi je da nisam jedina. ♡

      Delete
  5. Žao mi je što ti Lenonke ne stoje, ja ih oboožavam i ne skidam, nadam se da ćeš naći odgovarajući model. :D

    Molim te, ako imaš vremena, da pogledaš moj novi post: http://redheads-diary.blogspot.hr/2017/06/moje-prvo-erasmus-iskustvo-slovenija.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!