Huge Haul #8 | Rosegal

Zdravo svima! :)


Polako ali sigurno serija postova pod nazivom "Huge Haul" postaje stalna rubrika na mom blogu, hahaha. Šalu na stranu, još par Haul-ova i stavljam tačku na ovu seriju postova. Za danas sam vam pripremila jedan zaista ogroman Haul i to sa jednog od mojih omiljenih sajtova, a to je Rosegal

Well, let's go...

Došlo je do neke zabune jer mi je porudžbina bila pozamašna pa su mi neke stvarčice stigle dva puta, međutim sve je stiglo u nekoliko paketa i po prvi put je isporuka bila izuzetno spora što baš i nije za pohvalu. Na prvom fotografiji ispod je paket koji je stigao za otprilike mesec dana, dok je na drugoj fotografiji sadržaj paketa koji je stigao tek posle mesec i po dana.





Prvi predmet koji ću vam recenzirati je ovaj predivni organizator koji već obožavam. Veoma je praktičan i dosta toga može da stane u njega, lepog je dizajna, vrhunski je odrađen i napravljen je od tvrde providne plastike koja podseća na staklo. Stvarno sam prezadovoljna ovim organizatorom i sigurna sam da će mi još dugo služiti. 

Trenutno je rasprodat, ali možete pogledati ostale organizatore ovde


Zatim poručila sam i ovaj set četkica čiji je dizajn stvarno predivan, drške me podsećaju na neke kristale u duginim bojama. Međutim same četkice nisu baš idealne t.j. ne dopada mi se materijal dlačica tako da su one samo naizgled lepe, međutim ne poričem da nisu kvalitetne, već naprotiv. 

Za više informacija kliknite ovde!


Onda sam poručila ovaj mali kožni ranac koji mi je bio skroz antipatičan jer sam ga poručila u zamenu za jedan koji je bio rasprodat. Međutim kad mi je stigao promenila sam mišljenje. Baš je sladak, i čak mi se i dopada ova bućkica u vidu priveska koja nekako daje rančiću posebnu notu. Iako je mali, veoma je prostran i sviđa mi se što ima i spolja, ali i unutra manju pregradu. 

Za više informacija kliknite ovde!



Ovu košulju sam poručila za moju mamu i nažalost njoj je prevelika, ali svakako će je nositi jer joj se dopada dizajn ali i materijal koji je veoma prijatan za nošenje. Btw. Pravu boju košulje možete videti na kolažu gde je ja nosim, ne znam iz kog razloga je košulja sive boje na prvoj fotografiji.

Za više informacija kliknite ovde!


Što se tiče ovih farmerki, možete da vidite kako izgledaju na meni na kolažu gde nosim košulju koju sam vam malopre predstavila. Stvarno sam se pozitivno iznenadila sa kvalitetom istih i prava je retkost da meni visoko-strukirane farmerke budu odgovarajuće veličine i dužine jer mi obično ili budu preširoke u struku, ili ne mogu da ih navučem preko kukova (imam široke kukove, a uzak struk) ili su mi nogavice prekratke pa pantalone više podsećaju na tri-četvrt. Međutim ove mi savršeno odgovaraju i dizajn mi se baš dopada t.j. dopada mi se način na koje su pocepane. Najviše mi se dopada kako mi stoje kada ispod njih obučem mrežaste čarape. :)

Za više informacija kliknite ovde!


Prelazimo na drugi deo Haul-a, tačnije poručila sam ovaj preslatki kožni ranac koji je sličnog dizajna kao već pomenuti međutim pored pregrade koje se nalazi spolja sa prednje strane on sadrži i pregradu pozadi, kao i dve pregrade sa strane tako da je veoma prostran i praktičan. Krase ga privesci sa cvetovima i zbog njih izgleda aposlutno preslatko i on mi se za nijansu više dopada.

Za više informacija kliknite ovde!


I konačno poslednji predmet koji sam poručila je još jedan organizator samo što je on jednodelan i ne može da se rasklapa kao već pomenuti kod kojeg može da se razdvoje fioke od gornjeg dela sa pregradama. Ovaj organizator je napravljen od identičnog materijala koji podseća na staklo, dopada mi se dizajn i dosta je prostran zbog mnogobrojnih pregrada i fioke pa u njega svašta može da stane, a pritom je odličan dekorativni predmet. 

Za više informacija kliknite ovde!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Sjajan haul. ☺ Najviše mi se sviđaju organajzeri. Košulja i farmerke ti predivno stoje, pogotovo mi se kod farmerki sviđa to kako su iscepane. Oba ranca mi se izuzetno dopadaju, mada drugi mi je malo lepši. Izgled četkica me je oduševio, postale su dosadne obične metalik četkice, a baš sa ovakvom drškom nisam viđala. Šteta što im dlaka nije najbolja. Sve u svemu, sjajan post. Fotke su takođe divne. :D

    Misseslandy

    ReplyDelete
  2. Predivan haul! Crne hlače su mi favorit, a kistovi su preslatki, kao i ruksak :)

    moonstears

    ReplyDelete
  3. Divan post mila, slike su prelepe, rancic je presladak ♥

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Zanimljiv post i fotografije lepe... :) Najviše mi se sviđaju organizatori za šminke. :D

    Napisala sam novi post, pa ako te zanima, pogledaj http://andjelina-svastara.blogspot.rs/2017/06/vlogbovanje-belocrkvanski-karneval-2017_26.html :)

    ReplyDelete
  5. Prelep post!Jako dobre fotografije!Jedna od najj balkanskih blogerka:)
    Ako zelite posetite moj blog https://prettylittlethingses.blogspot.rs uclanite se,uzvracam ;D

    ReplyDelete
  6. Divne stvari si odabrala, ove četkice su sad potpuni hit, mislim da bi ih svako ko je hipi trebao imati u kolekciji xd

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!