Moja Makeup kolekcija | 2017

Zdravo svima! :)


Već duži period imam u vidu da napišem post na ovu temu. Na jutjubu su videi ove tematike izuzetno popularni, međutim vrlo retko imamo priliku da ih vidimo i čitamo u vidu posta. Zato sam ja danas odlučila da vam predstavim svoju Makeup kolekciju. Predlažem vam da uzmete nešto da grickate i pijete jer će ovo biti jedan od onih dugačkih postova sa mnogo fotografija. 

Well, let's go...

Pre svega pokazaću vam kako ja skladištim svoje beauty proizvode odnosno kako sam ih organizovala.



Nedavno sam naručila organizatore i sada ih trenutno imam tri i u njima skladištim svu svoju šminku. Nisam prikazala, ali trepavice držim u jednoj kutiji od prethodnih izdanja GlamBox-a, kao i palete senki. 

Prvo ću vam prikazati ovaj organizator na fotografiji ispod koji sam poručila sa sajta Rosegal (o njemu ćete saznati više u nekom od narednih postova), ali ću vam takođe i prikazati šta u njemu skladištim:


Gornji deo organizatora:



Što se tiče gornjeg dela već pomenutog organizatora, tu se nalaze proizvodi koje koristim vrlo često i koji su mi jedni od omiljenih. Gledajući s leva na desno to su: (gornji red) NYX Suede tečni mat ruž u nijansi LSCL03 t.j. Cherry Skies, AVON Mark Plump it sjaj za usne u nijansi Mauve, INGRID tečni mat ruž u nijansi 107, AVON Mark fiksator, INGRID Mattifying & Anti-redness podloga za šminku, INGRID Ideal Face tečni puder u nijansi 16 - Peach, Bioten CC krema u nijansi Light, FARMASI tečni iluminator u nijansi Silver, Farmasi tečni mat ruž u nijansi 04, INGRID tečni mat ruž u nijansi 101, NYX soft matte lip cream t.j. tečni mat ruž u nijansi SMLC08 - San Paulo, (donji red) Popfeel mat karmin u nijansi B17, Golden Rose Perfect Shine ruž za usne u nijansi br. 236, AVON Mark ruž za usne u nijansi Roasted Red, Popfeel mat karmini u nijansama B08, B04, B16.

Donji deo organizatora (donja fioka):



U donjoj fioci se nalaze dve paletice sa nekoliko senki tačnije INGRID-ova paleta pod nazivom Casablanca - 109 i meis smokey paleta u broju 02. Zatim posedujem i dve senke koje sam nedavno dobila u darivanju i već ih obožavam, a to su: City Color Shimmer plava senka za oči u nijansi Breezy i Aurina senka za oči u nijansi 75 - Chilli Chocolate. Takođe sam pored njih "smestila" i ove nalepnice koje se lepe ispod očiju kako bi sprečile da senka dospe na mesta na kojima ne bi trebalo da se nalazi (nadam se da me razumete hahahhaha). 

Donji deo organizatora (gornja fioka):



Što se tiče gornje fioke ona i nije toliko zanimljiva jer u njoj skladištim svoje pudere u prahu koje mi služe za setovanje šminke. Svi imaju matirajući efekat jer se moje lice često "prosijava". Posedujem Rimmel-ov Stay Matte puder za setovanje u nijansi 001 - Transparent koji prosto obožavam, zatim tu su i INGRID-ov Mineral Silk & Lift puder u prahu u nijansi br. 1, Farmasi Silky Touch kompaktni puder u nijansi Dark Beige i Golden Rose Paris kompaktni puder u nijansi br. 51.

Sledeći organizator je specijalno dizajniran za proizvode za usne. U njemu skladištim sve ostale proizvode za usne koje ne koristim toliko često odnosno gotovo nikad.



Gledajući s leva na desno to su sledeći proizvodi: (gornji red) Golden Rose Ultra Brilliant sjaj za usne u nijansi 23, AVON Mark sjaj za usne u nijansi Apple Red, Farmasi Perfect Smile 2 u 1 sjaj za usne (sjaj i gel za zube), beautyuk Glacier sjaj za usne u nijansi 05 - tickle me pink, Magical Halo mat ruž za usne u nijansi br. 24, Golden Rose olovka za usne sa matirajućim efektom u nijansi br. 12, Menow Pro mat olovka za usne u nijansi 012, Golden Rose Color Sensation sjaj za usne u nijansi br. 116, Menow Generation II tečni mat ruž u nijansi 02, Aura sjaj za usne u nijansi 513 - Pink Macaroon, Golden Rose tečni mat ruž u nijansi 04, (donji red) Farmasi True Color karmin u nijansi 45 - Bold Bordeaux, Rosal Morning Rose balzam za usne, essence karmin u nijansi 13 - Love Me, Martinović korektor u stiku u nijansi br. 2, Charm Girls MYG ruž za usne u broju 607, Martinović Bellissima ruž u nijansi br. 32, Farmasi Let's Makeup mat karmin u nijansi 21 i Golden Rose Perfect Shine ruž za usne u nijansi br. 226. Takođe tu su i 4 uzorka AVON mat karmina u nijansama: Vibrant Melon, Marvelous Mocha, Adoring Love i Ruby Kiss.

Na fotografiji ispod je treći i ujedno i poslednji organizator koji posedujem. Ovaj mi se posebno dopada jer puno toga može da stane jer je dosta prostran (o njemu ćete uskoro imati prilike da saznate nešto više). 


U njemu skladištim najveći deo svoje Makeup kolekcije i dosta proizvoda koristim vrlo često, dok ostale koristim nešto ređe.


U prvoj pregradi koja se nalazi u gornjem levom uglu "držim" sve proizvode za oči. Tačnije tri tečna ajlajnera kojima ne znam nazive jer su se izbrisali ali su poručeni sa Rosegal-a, zatim essence kreon za oči u nijansi 01 - Black Fever, Max Factor Wild Shadow 2 u 1 ajlajner i gel olovka za oči u nijansi 15, essence kajal olovka za oči u nijansi 04 - White, Querlain braon tečni ajlajner, Golden Rose tečni crni ajlajner i Farmasi Glitter tečni ajlajner u nijansi 04.


Zatim tu su i puderi i razne pigmentovane kreme koje vrlo često koristim. Maybelline Fit Me! tečni mat puder je za mene pravo otkriće i "spašava" me tokom ovih vrelih letnjih dana jer pruža dugotrajan mat efekat. Nijansa koja mi trenutno odgovara je 115 - Ivory, ali puder koji vidite sam dobila u prethodnom izdanju GlamBox-a i on je u nijansi 130 - Buff Beige. Zatim tu su i Farmasi CC krema u nijansi Light to Medium, Maybelline Affinitone puder u nijansi 14 - Creamy Beige, Farmasi BB krema u nijansi Medium to Dark i fenomalan L'oreal True Match puder u nijansi 3.R/3.C - Rose Beige.


Koristila sam i isprobala mnogo korektora među kojima su i fantastična Catrice kamuflaža ali i čuveni Maybelline Age Rewind. Međutim s obzirom na to da nisam mogla ponovo da ih kupim jer nisu dostupni u mom gradu, korektori koje trenutno posedujem su: essence Stay All day 16h tečni korektor u nijansi 10 - Natural Beige, INGRID Ideal Skin tečni korektor u nijansi 10, AVON calming effects tečni korektor u nijansi Fair, Only You korektor u stiku (Born Pretty Store), essence korektor u stiku u nijansi 01 - Matt Sand i Miss Sporty So Matte korektor u stiku u nijansi 002 - Medium.


Proizvodi na fotografiji iznad su skroz random ali sam ih iz nekog razloga sve smestila u istu pregradu, to su: Farmasi brow design maskara za obrve u nijansi br. 02, essence olovka za obrve u nijansi 02 - brown, Aura transparentni lepak za trepavice i Deborah Absolute Lasting 2 u 1 tečni ruž (Rosseto mat ruž i top coat) u nijansi 07.


Zatim tu su maskare odnosno Rimmel-ova Scandaleyes Reloaded maskara, tester Make Up For Ever maskare, AVON BIG Multiplied maskara, tester Chanel-ove maskare u nijansi 10 - Noir i AVON Mark 3 u 1 Spectralash maskara.


U sledeće dve pregrade "držim" AVON Mark prajmer, Catrice Prime & Fine prajmer, beautyuk Sweet Cheeks hajlajter u stiku u nijansi 6 - Vanilla Ice i beautyuk Sweet Cheeks rumenilo u stiku u nijansi 4 - Pink Pavlova.



Organizator koji sam vam već predstavila pored svih pregrada sadrži i fioku u kojoj "držim" AVON Mark perfect brow styling duo set za obrve u nijansi Soft Brown, Catrice Allround paletu kremastih korektora, essence set za obrve u nijansi 02 - Natural Blonde Style, AVON Mark rumenilo u stiku u nijansi Blushing Nude, Maybelline Affinitone rumenilo i Maybelline Face Studio rumenilo u nijansi 40 - Pink Amber. 


Iznad fioke sam odlučila da poređam još neke proizvode koji nisu mogli da stanu unutar nje, a to su: AVON baza za senku u nijansi Light Beige, essence sun club matt bronzer u prahu u nijansi 02 - Sunny, AVON Mark Magix HD fixing puder za setovanje i H&M kompaktni bronzer u nijansi Gorgeous tan. 


Kao što sam već napomenula na početku posta, veštačke trepavice skladištim u jednoj od GlamBox kutija, posedujem jedan par dodolashes trepavica u broju D115, tri pakovanja trepavica koje sam poručila sa sajta Rosegal (1x - 690, 2x - 048), Aurine So Dolly u broju 13 i neke random trepavice koje mi se ne dopadaju i ne koristim ih uopšte.



I najbolje ostavljam za kraj - moje palete senki. Njih takođe skladištim u jednoj kutiji koju sam zaboravila da uslikam. Posedujem Makeup Revolution Flawless paletu od 32 senke, paletu od 88 senki koju sam poručila sa nekog od sajtova poput Rosegal-a ili SammyDress-a, zatim neku random paletu od 15 senki, K&P Elixir paletu od 24 senke, City Color Strobing paletu hajlajtera u prahu, Wei Ni Xiao Xiong paleticu u nijansi br. 06 i dve H&M palete senki (jedna sadrži 8, dok druga sadrži 5 senki).

- To bi bilo to, nadam se da vam se post dopada.
- Ukoliko želite da vam detaljnije recenziram neki proizvod ili ukoliko želite da sa vama podelim svoju kolekciju beauty blendera, četkica za šminkanje ili nekih drugih beauty proizvoda napišite mi u komentarima.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

P.S. Ovim postom nikako nisam htela da steknete utisak da se hvalim količinom šminke koju posedujem, već sam samo želela da podelim sa vama svoju kolekciju jer je barem meni veoma interesantno da gledam videe i čitam postove na istu tematiku. 

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Vau! Ogromna kolekcija! Tebi svaka čast, jer kako vidim, uopšte nije bilo lako napisati ovako veliki post sa dosta slika (koji si ti predivno napisala i sve savršeno uslikala). Mnogo mi se dopadaju svi proizvodi, neke imam i ja. Još jednom odličan post mnogo mi se dopada.

    http://bethanyismybae.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Oh kako dobar post, toliko divne šminke, posebno ove paletice. Možeš napraviti kolekciju četkica za šminkanje? Mislim da bi to bilo zanimljivo i jako si se potrudila♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga Petra, naravno! Očekuj taj post uskoro. :)

      Delete
  3. Koliko divne i zanimljive šminke! Fotografije su mi super, a i organizatori također. :D

    Le Sagittaire

    ReplyDelete
  4. Ajmeee, izgubim se kad vidim ovoliko šminke na jednom mjestu, predivno :D

    Molim te, ako imaš vremena, da pogledaš moj novi post: http://redheads-diary.blogspot.hr/2017/06/moje-prvo-erasmus-iskustvo-slovenija.html

    ReplyDelete
  5. Miliceeee, vec znas moje misljenje o ovome. Pa meni je ovo raj. Kad bih posedovala barem polovinu ovoga, bila bih srecna hehhe.. Fotkice su me odusevile, kao i detaljan opis svake stvarcice. Takodje, zelela bih da citam post o tvojim cetkicama i beuty blenderima, to me itekako zanima. Svaka cast na strpljenju da objavis ovoliki post. Btw. Volela bih kada bi napravila recenziju maskare AVON Mark 3 u 1 Spectralash. Stoo godina je gledam da je porucim a ne znam hoce li valjati i kako se koristi( zbog onog dole cuda) Dakle eto, dva posta koja zelim da procitam na tvom blogu. Inace ona dva bronzera izgledaju fantasticno, ako ne okusam srecu u tvom giveawayu gde ima jedan bronzer, moracu da nabavim neki od ova dva s' obzirom da trenutno ne posedujem ni jedan jer su zaista savrseni. Takodje, opet da se vratim na cetkicei beauty blendere, volela bih kada bi nam prikazala i 'rutinu' kao i sta koristis od proizvoda kada peres iste. Jako me zanima to posto uvek zabrljam nesto i nikako ne mogu lepo da opere vecinu cetkica i beuty blendera.. Jos jednom, svaka cast na ovolikom postu, verujem da nije bilo lako napisati ga, ali veruj, sa uzivanjem sam citala ♥♥

    http://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, puno Željana na ovako opširnom komentaru i lepim rečima. Potrudiću se da objavim pomenute postove što pre! ♡♡♡

      Delete
  6. Draga Mico, ovo je savršeno. Predivna kolekcija. Koliko vidim, ti to sve držiš uredno i pod špagu, što mi se mnogo dopada. Stvari su divne. Voljela bih da napraviš kolekciju i četkica za šminkanje kao i beauty blendera. Uživala sam gledajući slike koje si tako fino uredila i čitajući detaljan opis svakog proizvoda. Svaka čast Mico, vidi se da si veliki trud uložila!♥

    https://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga Sofija! Potrudiću se da objavim taj post što pre. ♡

      Delete
  7. Vau, divna kolekcija! Ja nisam ljubitelj šminke, ali iz nekog razloga volim da gledam ovakve videe i obradovao me je tvoj post. Sve je vrlo lepo i uredno i super je što nemaš nenormalnu količinu šminke, već nešto više nego što ti je potrebno, a opet sasvim dovoljno! Sličice su divne (trebalo je sve to isfotkati, iznesi i vratiti šminku, ispisati), tako da svaka čast na trudu! :**

    Anja's diary

    ReplyDelete
  8. Wow predivna kolekcija. Voljela bih imati isto koliko i ti šminke xd, dopada mi se što si toliko organizovana i što sve lijepo smjestiš. Najviše ti zavidi na ovim silnim paletama *o*

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ReplyDelete
  9. Divna kolekcija 😍 Obožavam da gledam videe ovog tipa a i postove da čitam iako retko ko piše iste. Svašta zanimljivo ima kod tebe 👌 Neke proizvode i sama koristim!

    ReplyDelete
  10. Puno si ulozila rada i truda u ovaj post i to se vidi , sve je savrseno slikano i prezentovano . Zaista mi se dopada tvoja sminka i imamo neke iste proizvode. Nadam se da ces nadalje imati jos sminke.♥

    http://goldenglowbymr.blogspot.rs/2017/06/srpskaverzija-serbian-version-zdravo.html->Moj novi post

    ReplyDelete
  11. Wooow stvarno imaš mnogo šminke, I'm jealous haahaha !
    Divno je sve organizovano, svi proizvodi se čine zanimljivi i bilo je jako interesantno čitati ovaj post. Stvarno super, svaka čast <3!

    ReplyDelete
  12. Kolekcija je divna, oduševile su me sjenke za oči..xo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Divan post mila, slike su prelepe, zavidim ti na šminci, nemam ni približno koliko imaš ti ♥

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Predivan post, draga. Pre svega, slike su predivne, a tebi svaka čast na uloženom trudu da napišeš ovaj post. Šminka ti je veoma lepa, veoma dobro organizovana. Naravno da bih volela da napišeš post o kolekciji beauty blendera i četkica.

    Moje mišljenje o onlajn kupovini | laAdda

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!