Mr.Black peel-off maska | Recenzija

Zdravo svima! :)


Za danas sam vam pripremila jednu recenziju tačnije recenziju planetarno poznate peel-off maske. Već mesecima koristim masku koju ću vam predstaviti, a ona je brenda sa kojim ste verovatno već upoznati jer je poznat po njihovom kafenom pilingu, a u pitanju je Mr.Black.


Maska se nalazi upakovana u veoma jednostavnoj ali vrlo interesantnoj kutiji sa mat završnicom koja je ukrašena metalik tirkiznim slovima. Zaista su se potrudili oko pakovanja i drago mi je da se sa strane nalazi spisak sastojaka ali i način upotrebe. Kao što piše i na samom pakovanju ova maska je odlična za uklanjanje mitisera i mrtvih ćelija ali povrh toga koža je nakon korišćenja takođe i veoma glatka i mekana na dodir. U jednoj tubici se nalazi proizvoda za otprilike 20 aplikacija (ja sam je koristila sigurno 10-ak puta i idalje mi je preostala pozamašna količina)


Opis proizvoda (reči proizvođača):
"Crna maska za lice iz kolekcije Mr.Black najpovoljnije deluje na masnu kožu i uklanjanje mitisera. Mogu je koristiti svi jer nema nus pojava, koji god tip kože da imate, čak i kod suve kože. Maske od aktivnog uglja kao što je Crna maska Mr.Black, izvlače sve nečistoće iz kože i pora, tako da ćete uz dodatno čišćenje običnim tonikom i pilingom imati savršenu kožu lica. Upotrebom Crne maske, dobićete odlične rezultate kod uklanjanja mitisera i bubuljica, hidratacije, regulacije tena, smanjenja otoka i crvenila i omekšavanja kože. Crna maska Mr.Black je potpuno prirodan proizvod na bazi aktivnog uglja i nakon samo 2 nedelje redovne upotrebe, rešićete probleme sa licem i vaša koža će postati čista, sveža i sjajna. Nije idicirana za upotrebu na osjetljiva područja lica."

Moje mišljenje:
Kao što sam već napomenula na početku posta, koristim i testiram ovu masku već mesec dana i zaista sam primetila poboljšanje. Naime ja imam izuzetno problematičnu kožu (mešoviti tip) i vrlo retko isprobavam nove proizvode jer često se dogodi da imam reakciju na iste zbog toga što mi je koža izuzetno osetljiva. Međutim ova maska mi nije izazvala nikakve iritacije niti pojavu crvenila ili akni, bubuljica. Ne stavljam je na celo lice jer imam sitne dlačice na prevoju između vilice i vrata pa izbegavam taj predeo odnosno stavljam je na T-zonu i obraze jer i onako tu imam najviše mitisera. Maska se osuši nakon nekih 15-ak minuta i nakon toga je spremna za odlepljivanje. Uopšte vam nije potreban debeo sloj da bi delovala. Zaista čisti pore i uklanja mrtve ćelije pa čak i neke sitne mitisere. Međutim što se tiče onih mitisera koji imaju crni završetak i koji se već duži period nalaze na koži njih ne uklanja ali ih izbacuje na površinu pa samim tim ih je lakše iscediti i bez napora ukloniti. Preporučujem vam da masku stavite nakon kupanja ili tuširanja odnosno nakon što naparite kožu ili se umijete toplom vodom jer su tada pore proširene i maska ima daleko bolji učinak. Takođe nakon korišćenja koža postaje mekana i glatka na dodir, crvenilo je umanjeno i smanjeno je lučenje sebuma ali vam pritom koža ne postaje suva i dehidrirana što je zaista za pohvalu. Mislim da je ovo jedan odličan proizvod i da ga vredi isprobati. :)


Masku možete poručiti OVDE, ali i saznati više informacija o njoj!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Maskica se stvarno čini kvalitetnom i zanimljivom. Ja imam masnu kožu i mnogo mitesera, tako da mislim da ću si je morati nabaviti. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista jeste, nadam se da će i tebi odgovarati! ♡

      Delete
  2. Imam također mješovitu kožu i isprobala sam ovu masku, no dobila sam gadnu alergijsku reakciju. Ne znam zašto, ali koža mi je natekla, bila je crvena kao paprika... Užas!
    Ne znam zašto sam tako reagirala na nju :(

    moonstears

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, baš mi je žao zbog toga ali uvek se desi da nekome neki proizvod ne odgovara, prosto nemamo svi isti tip kože i pretpostavljam da si ti alergična na neki sastojak maske. :/ ♡

      Delete
  3. Odlična recenzija kao i uvek! Moja koža je izrazito suva i osetljiva tako da sada izbegavam da isprobavam nove proizvode, pogotovo maske ovog tipa, jer mi dodatno isuše kožu. Drago mi je da se tebi sviđa.
    Čula sam za ovaj brend, proizvodi im deluju super! Možda i probam neki uskoro. ♥

    hi-stylish.com

    ReplyDelete
  4. Odlicna recenzija! Verujem da je odlicna. Videi o ovoj masci ne prestaju da mi iskacu na youtube-u.. Videla sam da su pored ove maske jos dosta proizvoda popularno. Nadam se da cu imati priliku da neki od njih i isprobam u skorije vreme.. ♥

    Novi post--- http://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/2017/06/zasto-ne-prihvatamo-sebe.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga, nećeš se pokajati ako budeš isprobala nešto iz njihovog asortimana. ♡

      Delete
  5. Stvarno super izgleda, iako nemam baš problema sa kožom voljela bih probati, miteseri tu i tamo budu problemčić, iako to riješe i baleine maskice, ova mi je već dugo na listi želja!
    Super post Milice. ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa, hvala ti mnogo! ♡

      Delete
  6. Predivan post, draga. Drago mi je da ti se sviđa. Ne znam da li sam kod tebe ili kod neke druge blogerke videla još neki proizvod od Mr Black, ali mislim da sam kod tebe videla. I tada ti se taj proizvod veoma svideo. ♥♥ Maska je jako lepa, i sigurno moram da je preporučim sestri jer već dugo traži neku dobru peel off masku. ♥♥♥

    Moje mišljenje o onlajn kupovini | laAdda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga! Da, da, objavila sam takođe recenziju njihovog kafenog pilinga. ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!