The Story About Our Collaboration | ZAFUL

Zdravo svima! :)
*If you want to translate this article on your language just click on the translate option on the right side-bar and choose your language.


  Do sada sam sklopila zaista puno saradnji, ali jedna od najdražih mi je definitivno saradnja sa sajtom Zaful. Pitate se zašto? U ovom postu ću vam navesti nekoliko razloga zašto je meni pomenuti sajt jedan od najomiljenijih. Takođe preporučujem vam da posetite segment black one piece swimsuit jer se u toj kategoriji nalaze raznorazni crni jednodelni kupaći kostimi koji su uzgred dostupni po veoma pristupačnim cenama.

  14. juna 2016, godine sam objavila prvi post koji je bio sponzorisan od strane već pomenutog sajta. Bila sam presrećna kada sam sklopila saradnju sa njima i po prvi put napravila porudžbinu na njihovom sajtu. Oko nedelju dana kasnije na mom blogu je "osvanuo" i prvi Haul post. Prosto sam bila iznenađenja sa kvalitetom kupaćeg kostima koji sam dobila, ali i dizajnom ogrlice koju i dan danas, posle godinu dana, rado nosim. 

Do sada sam na blogu objavila čak 9 Haul postova, a to su:


Njih možete pogledati i pročitati klikom na linkove ispod:

Menjala sam mnogo saradnika, ali su mi sve saradnje podjenako drage i zahvalna sam za svaku pruženu priliku odnosno šansu. 

Poručila sam stvarno podosta stvarčica i sa svakim odevnim predmetom, aksesoarom sam prezadovoljna. Ni na jednom sajtu stvarčice nisu kvalitetne u ovolikoj meri kao na Zaful-u. Takođe nikada do sada nisam promašila veličinu odnoso sve mi je odgovaralo. Fotografije koje su dostupne na sajtu su veoma verodostojne, a i deskripcija predmeta je u većini slučajeva bila potpuno tačna. Cene su veoma pristupačne, isporuka je brza i sajt je potpuno bezbedan. Zaista je ovo jedan od retkih sajtova sa čijom porudžbinom sam uvek zadovoljna. I dalje uspešno sarađujem sa njima i na mom blogu ćete još dugo čitati razne recenzije i Try-On Haul postove.

Moram da napomenem i da im je osoblje izuzetno ljubazno i da su uvek puni razumevanja i veoma korektni, prosto je milina sarađivati sa njima. Iako je ovaj post na neki način sponzorisan, zaista iznosim svoje iskreno mišljenje. Mnogo blogera i jutjubera trenutno sarađuje sa njima i nema ko nije pohvalio ovaj sajt, međutim sve pohvale su potpuno opravdane.

Nešto po čemu je ovaj sajt definitivno najprepoznatljiviji su kupaći kostimi čije su cene veoma pristupačne tako da ih svako može priuštiti, a pritom su veoma kvalitetni, predivnog dizajna i kroja. Ali ni obuća ne zaostaje. Nekoliko puta sam se uverila da su i kupaći kostimi i obuća zaista za pohvalu i ako već planirate da poručite nešto sa već pomenutog sajta, preporučujem vam te dve kategorije. Međutim i ostali odevni predmeti i akesesoari su izuzetno kvalitetni tako da ni tu ne zaostaju.

Stvarno imam samo reči hvale i ukoliko ikada budete odlučili da poručujete stvarčice i predmete online mislim da bi vaš prvi izbor trebao da bude upravo Zaful!

Umalo da zaboravim da napomenem da je još jedna ogromna pogodnost besplatna poštarina ukoliko iznos vaše porudžbine premašuje $30. To je još jedan razlog zbog kojeg je ovo jedna od najboljih online prodavnica koja je definitivno vredna poverenja.

INFO:
Sajt: www.zaful.com
Blog: www.zaful.com/blog
Z-Me: www.zaful.com/me
Facebook: Zaful
Instagram: @zaful
Youtube: Zaful-Official

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.
- Da li ste ikada poručivali nešto sa sajta Zaful, kakva su vaša iskustva?

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ja obožavam Zaful i takođe sa njima sarađujem oko godinu dana. Sve što si napisala je u potpunosti tačno. ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje! ♡♡♡

      Delete
  2. Post je odličan draga!
    Ne sarađujem sa ovim sajtom, ali se nadam da ću nekada imati priliku. ♥♥♥

    ReplyDelete
  3. Predivne stvarcice... Nisam jos kupovala na ovom sajtu, ali sam cula da je jako dobar, a tako mi i deluje :)) <3 <3
    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Jako lep post, draga. Nisam do sada sarađivala sa ovim sajtom, međutim čula sam sve reči hvale o ovom sajtu. Jednom sam imala prilike da sarađujem sa njima, međutim nisam je iskoristila i sada se kajem zbog toga. Drago mi je da sarađuješ sa njima godinu dana.

    It's Q&A Time | laAdda​​​

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Biće sigurno ponovo prilike da sarađuješ sa njima. ♡♡♡

      Delete
  5. Nakon ovog posta ne može čovek da se ne zapita kako i sam da počne da sarađuje sa tim sajtom? :D kako uopšte inače sklapaš saradnje?
    Piši mi: girlyworld452@gmail.com

    Novi post na blogu Girly world

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako! Jednostavno ih kontaktiram putem e-mail adrese koja je dostupna na njihovom sajtu i predložim im saradnju. :)

      Delete
  6. Uzivala sam citajuci,nadam se da cu i ja imati priliku saradjivati sa njima :)
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!