White Floral Bikini | ZAFUL

Zdravo svima! :)


I napokon mogu da kažem da je za mene raspust počeo. Zapravo do raspusta me dele još dva radna dana, međutim meni su skoro sve ocene već zaključene. Sada konačno mogu u potpunosti da se posvetim blogu, fotografisanju i svemu ostalom što me ispunjava i čini srećnom.

U današnjem postu ću vam predstaviti svoju listu želja sa mog omiljenog sajta, a to je Zaful. Pre svega predlažem vam da pogledate kategorije pod nazivom white floral bikini i white bathing suit, a u nastavku posta ću vam predstaviti nekoliko noviteta sa već pomenutog sajta, kao i moju omiljenu kategoriju i nekoliko favorita upravo iz te kategorije. 

Well, let's go...



Ove sezone su karneri definitivno ogroman modni trend i ovaj kupaći mi se baš zbog njih i dopada jer mu zaista daju neku posebnu notu. Sam kroj mi se izuzetno dopada, kao i boja koja je predivna. Sudeći po deskripciji predmeta na sajtu ovaj kupaći mi se čini idealnim jer je napravljen od veoma kvalitetnog materijala koji je rastegljiv, a takođe i gornji deo je postavljen sa jastučićima tako da je i to jedna velika pogodnost. 



Baš ovakav kupaći planiram već duže vreme da poručim. Mnogo mi se dopada kroj i dizajn je izuzetno moderan. Takođe i sam print je skroz cool i dopada mi se ovaj "lace-up" momenat na gornjem delu. I ovaj kupaći je vrhunskog kvaliteta, podupret je jastučićima tako da pruža dodatnu sigurnost ali je i izuzetno rastegljiv tako da mislim da bi svako pronašao veličinu koja mu odgovara.



Ovo je poslednji kupaći o kojem sam imala želju da napišem nešto više i da izrazim svoje mišljenje. Kroj mi se mnogo dopada jer ima taj "off the shoulder" momenat koji je trenutno ogroman trend i kao i prethodna dva i on je napravljen od veoma sličnog materijala koji je dosta rastegljiv i prilagodljiv. Kao što verovatno i sami možete zakljućiti i on je osiguran jastučićima tako da pruža dodatan komfort.

Moja omiljena kategorija - Swimwear


Svi koji su barem jednom posetili sajt Zaful verovatno već znaju da je on pre svega poznat po svom širokom asortimanu predivnih, modernih i pre svega veoma kvalitetnih kupaćih kostima. Naime, meni je upravo kategorija pomenutih predmeta i omiljena jer sam svakoga puta bila oduševljena sa bikinijem koji sam poručila. Takođe primetila sam da je i dosta poznatih jutjuberki oduševljeno sa kvalitetom istih tako da mislim da se poručivanje kupaćih kostima onlajn preko ovog sajta i te kako isplati i imate moju iskrenu preporuku što se tiče toga.

Btw. Please read something about Zaful's giveaway below, and if you want you can participe in it.

Zaful 3rd Anniversary blog giveaway

My dear followers, there are some news I would love to share with you guys. One of the biggest online fashion store “Zaful” is now celebrating their 3rd anniversary.

I'll checked out the details about this anniversary blog giveaway. TBH, It's quite awesome. The link to their blog is over here: https://zafulofficial.wordpress.com/.


 Who doesn’t love giveaways? Go to their blog and take a look. I would be very happy if you tag my nameMILICAafter participating the giveaway event. Zaful will choose a couple of winners after the event and give out huge rewards!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
P.S. Da li ste ikada poručivali nešto sa ovog sajta, kakva su vaša iskustva?

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Predivan post, draga. Kupaći kostimi su savršeni.

    Kiss, marry, kill + Room decoration with Banggood | laAdda​​​

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se sviđaju! ♡

      Delete
  2. Kupaći su stvarno predivni. Ova bordo boja prvog mi je stvarno divna. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju, zaista jeste! ♡

      Delete
  3. Omg kupaći su stvarno, stvarno preprelijepi, super post <3

    Ana's Life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju, hvala ti! ♡

      Delete
  4. Karneri, aaaaaa! Preeeoduševljena sam svim stvarima s tim, imam crvenu majicu, neku teget sa printom, i obožavam ih! <3
    volela bih da probam ovaj bordo kupaći, prelep je

    Girly world
    novi post :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!