Filmovi koje vam preporučujem

Zdravo svima! :)


Prošlo je zaista dosta vremena od kada sam objavila post ove tematike i pošto je raspust već uveliko otpočeo imam viška slobodnog vremena pa sam samim tim već odgledala dosta filmova i zato ću vam danas preporučiti čak deset koji su se meni mnogo dopali. :)

Well, let's go...

*Redosled je aposultno nasumičan!



Radnja filma: Nakon što su se pojavile svemirske letelice širom naše planete, profesorka poliglota Luiz Benks je dobila zadatak da pokuša da se sporazume sa "vanzemaljcima" i da pomogne istražiteljima da saznaju razlog njihovog iznenadnog dolaska.
Moje mišljenje: Iskreno nisam mnogo očekivala od ovog filma nakon što sam pročitala opis radnje, ali me je oduševio. Ni jednog trenutka mi nije bilo dosadno dok sam ga gledala i drago mi je da je radnja dosta neobična i samim tim veoma interesantna. Neću vam mnogo toga otkriti, ali preporučujem vam da odgledate ovaj film. Definitivno nećete zažaliti.

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!



Radnja filma: 12. februar je samo još jedan običan dan u životu šarmantne Sem sve dok se zapravo ne ispostavi da joj je poslednji. Ona iznova i iznova proživljava isti dan nakon tragične nesreće i pokušava da razreši misteriju kako je poginula. Međutim ona sagledava i neke druge stvari i polako shvata koliko nije cenila svoj život i ljude oko sebe.
Moje mišljenje: Mislim da je ovo jedan od najboljih filmova koje sam odgledala u skorije vreme jer je izuzetno poučan i smatram da svako treba da ga odgleda (najpre tinejdžeri). Iako je u početku pomalo dosadan jer se scene iznova i iznova ponavljaju jer glavni lik proživljava isti dan nekoliko puta, sve u svemu mislim da je ovo jedan odličan film koji zaslužuje više pažnje.

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!



Radnja filma: Razigrana i hiperaktivna devojčica odjednom oboleva od neizlečive bolesti digestivnog sistema. Međutim nakon što je preživela stravičnu nesreću ona biva izlečena.
Moje mišljenje: Dva puta sam odgledala ovaj film i rado bih ga opet odgledala. Radnja je zaista vrhunski osmišljenja i sviđa mi se što je potpuno originalna. Mislim da je ovo jedan od onih filmova koji vas zaista ne može ostaviti ravnodušnim. Ukoliko ne verujete u čuda, nakon što odgledate ovaj film definitivno ćete početi. Još samo želim da dodam da je ovo film koji je rađen po istinitoj priči.

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!



Radnja filma: Neobično mali dečak je spreman da uradi šta god je potrebno kako bi zaustavio Drugi svetski rat i doveo svog oca kući. 
Moje mišljenje: Predivan film koji zaista vredi pogledati. Do samog kraja nisam znala šta će se dogoditi tako da mi se sviđa što radnja nije predvidiva. Ne znam šta bih još dodala sem činjenice da bih ga rado gledala ponovo, to vam sve govori.

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!



Radnja filma: 70-ih godina u Londonu jedan 14-ogodišnji dečak zahvaljujući svojoj nemarnoj majci vodi život na kojem mu niko ne bi pozavideo. Međutim on upoznaje članove svog omiljenog benda zvanog "Clash" i tada mu se život menja iz korena.
Moje mišljenje: Ovaj film me nije baš oduševio ali smatram da je izuzetno poučan pa sam ga zato svrstala u ovaj post. Radnja je u nekim delovima bila pomalo dosadna, ali sve u svemu film je jedan od boljih koji sam odgledala.

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!




Radnja filma: Dva brata koji obožavaju da posećuju žurke i slična dešavanja su primorani da pronađu savršene i primerene pratilje za venčanje njihove sestre na Havajima i zato odlučuju da postave oglas onlajn. Međutim sasvim neočekivano upoznaju dve devojke koje su sušta suprotnost od onoga što su očekivali da će pronaći.
Moje mišljenje: Neću dužiti - jedna od najboljih i najsmešnijih komedija ikada. Apsolutno vredi pogledati, nećete se pokajati.

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!



Radnja filma: Nakon što je otkrivena planeta slična našoj hiljade ljudi je odlučilo da se uputi na svemirski brod i nastavi sa svojim životom na toj udaljenoj planeti do koje je potrebno oko 120 godina putovanja. Putnici bivaju uspavani u svojim kapsulama, međutim dva putnika se iz nekog razloga bude 90 godina ranije i pokušavaju da pronađu način da ponovo pristupe hibernaciji.
Moje mišljenje: Obožavam naučnu fantastiku i zato me je i privukao ovaj film. Zaista je jedan od boljih koji sam odgledala, ali nažalost ima potpuno neočekivan kraj koji nije ni srećan a ni tužan. Na vama je da procenite!

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!



Radnja filma: Tajna vladina agencija odlučuje da formira vojsku koju sačinjavaju najopasniji zlikovci na svetu. Njihova prva misija je da spase svet od apokalipse. 
Moje mišljenje: Ukoliko niste pogledali ovaj film mislim da je vreme da to uradite. Bilo da ste romantik ili volite akcione filmove sigurna sam da će vam se ovaj dopasti. 

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!



Radnja filma: Radnja je smeštena u post-apokaliptičnom dobu kada je planeta aposlutno prenatrpana ljudskom rasom i zbog toga je svako dužan da od i do određenog perioda života svake godine uradi test kojim dokazuju da su dovoljno inteligentni da opstanu na ovoj planeti. Nakon što dva tinejdžera otkriju istinu o testiranju oni svim silama pokušavaju da unište sistem i obustave testiranje.
Moje mišljenje: Iako mi se naizgled ovaj film činio potpuno besmislenim i totalno nezanimljivim, nakon što sam ga odgledala shvatila sam da sam imala potpuno pogrešno mišljenje i da film zapravo ima izuzetno jedinstvenu i interesantnu radnju. Imate moju preporuku!

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!



Radnja filma: "Od svih momaka sa kojim je moja ćerka mogla da se zabavlja, zašto je izabrala baš njega?" To je pitanje koje je mučilo njenog uglednog oca staromodnih shvatanja.
Moje mišljenje: Po samom opisu sam zaključila da će ovo biti jedna od najboljih komedija koje sam odgledala i zaista jeste tako. Neću vam ništa otkriti, bolje da se sami uverite. :)

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu sa prevodom!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Meni je Before I Fall postao omiljeni film, a pročitala sam i knjigu i zaista sam se oduševila, divno je odrađeno. Takođe, od ovih filmova sam pogledala i Arrival, Mike&Dave Need Wedding Dates, The Thinning i Why Him, a ostale ću sigurno pogledati <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da se i tebi dopada! Nadam se da će ti se i ostali svideti koje nisi odgledala. ♡

      Delete
  2. Prijatno je iznenađenje videti da se tako mladoj osobi svideo nešto drugačiji sf film Arrival. Svaka čast na izboru. Pozdrav.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga, baš mi je drago da ti se dopada moj izbor! ♡

      Delete
  3. Moram ti se zahvaliti na ovom postu, jer si mi dosta dosta olakšala pri odabiru filmova koje želim da pogledam.
    Par njih sam pogledala, ali većinu nisam. Vjerujem da si odabrala baš super filmove. :)♥

    everydayema.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Neke gledala, neke ću tek. Odličan izbor.

    ReplyDelete
  5. Pogledala sam samo Miracles from Heaven i plakala sam čitav film, što od sreće što od tuge :) Pogledaću ove ostale koje nisam!

    https://bethanyismybae.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem, i ja sam tako reagovala! Nećeš se pokajati draga. ♡

      Delete
  6. Iako mnogo volim gledati filmove, izgleda da sam sa ovog popisa pregledala samo Suicide Squad, ali veoma mi je drago da je to tako jer sam nekako izgubila ideju šta gledati više, tako da sada krećem u misiju gledanja filmova sa ovog popisa haha! Samo ne znam koji prvi da pogledam... Vjerovatno ću Miracles From Heaven jer je rađen po istinitoj priči a to uvijek volim pogledati. :D
    Divaaan post <3

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada moj izbor! Hvala ti mnogo draga. ♡

      Delete
  7. Neke od navedenih sam odgledala i misljenja nam se poklapaju :-)
    Hvala na predlozima, odlican odabir filmova <3

    NEW POST :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/07/sunflowers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje. Hvala tebi draga! ♡

      Delete
  8. Jako lep post, draga. Deago mi je da si se napisala ovaj post, jer nisam odgledala nijedan film od navedenih a zaista sam htela da odgledam neki.

    laAdda | Wednesday Cooking - Macarons

    ReplyDelete
  9. Pogledala sam neke od navedenih filmova, ali pogledaću i one koje nisam. Hvala ti za ove preporuke, odličan post! :)

    mysweetlandd.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Amazing sellection dear :D I'm curious to see London Town. Seems to be super interesting :D

    NEW OUTFIT POST | NEVER BE ENOUGH!
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much dear! Yes, It really is. ♡

      Delete
  11. Super post,stvarno dobre preporuke,sigurno ću pogledati barem jedan!
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga, nećeš se pokajati! ♡

      Delete
  12. Odgledala sam skoro sve (tri nisam), i mogu reci da je tvoj izbor odlican, i ja sam o nekim vec pisala u preporukama. :)

    ReplyDelete
  13. Ovakvi postovi me uvijek najvise razvesele,jer sam ogromni ljubitelj fmova. Suicide Squad mi je jedan od omiljenih filmova, a Miracles from the Heaven mnogo dobar film sa odlicnom poukom. Zainteresovala si me i za ovaj Before I Fall,morat cu ga pogledati 😃

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje i da ti se dopada moj izbor! Definitivno se nećeš pokajati ukoliko ga budeš odgledala. ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!