Junski favoriti | 2017

Zdravo svima! :)


Jul mesec je već u punom jeku i zato je vreme da vam predstavim prošlomesečne favorite odnosno proizvode i preparate koje sam najčešće i najradije koristila.

Well, let's go...

Moji favoriti


China Glaze lak za nokte - Spring In My Step
Farmasi tečni hajlajter - Silver
Woow kozmetika Lady Coffee piling za celulit
AVON Attraction parfem
Biotem Skinnergy So Pampered! losion za telo sa ličijem
INGRID tečni puder - 16 Peach
AVON Sun+ losion u spreju za isticanje tena
AVON AT dvofazni tretman za kosu u spreju
INGRID tečni korektor - 10
Deborah 2 u 1 tečni dugotrajni ruž - 07
B.U. Wild dezodorans
Balea roll-on antiperspirant
Mr.Black peel-off maska za lice
Set veštačkih trepavica
Golden Rose karmin - 236
H&M Bronzer - Gorgeous Tan
City Color Strobing paleta hajlajtera
AVON Mark gel shine lak za nokte - Sapphired Up
Eveline lak za maksimalan rast noktiju


Prva kategorija favorita je vrlo raznovrsna i u nju sam svrstala proizvode za negu kože lica i tela, ali i kose. Pre možda 10-ak dana mi je stigao ovaj Avonov sprej za isticanje tena i od tada ga redovno koristim. Naime, iako on nema neki znatno veliki zaštitni faktor (znam da bi trebalo da se zaštitim od sunca, ali prosto želim barem malo da pocrnim) odličan je zato što pospešuje crnjenje tačnije kada ga nanesete koža brže poprima boju i ten dobija preplanuli izgled. Dopada mi se ambalaža jer je praktična i proizvod takođe divno miriše i dodatno hidrira moju kožu. Zatim pošto ja imam izuzetno suvu kožu tela kupila sam i ovaj Biotenov losion jer je bio na akciji i učinio mi se odličnim jer je pogodan za suvu kožu. Zaista odlično hidrira, ali ne masti dodatno kožu jer ga ona brzo upija ali ostaje hidrirana i mekana na dodir. Onda, poručila sam nedavno i ovaj Avonov tretman za kosu u spreju i oduševila sam se sa njim. U pitanju je dvofazni preparat koji može da se naprska i na mokru ali i na suvu kosu. Zaista čini moju kosu glatkom i mekanom na dodir, a pritom joj daje prirodan sjaj pa ona izgleda negovano i zdravo. Takođe tu je i nešto sa čime sam pozitivno iznenađenja, a to je Lady Coffee piling za celulit brenda Woow kozmetika koji ću vam uskoro detaljnije recenzirati. Piling je fantastičan i već sam primetila razliku odnosno celulit je znatno umanjen. I poslednji, ali ne manje važni, proizvod sa fotografije iznad je zapravo Mr.Black peel-off maska koju sam vam nedavno recenzirala. Zaista je delotvorna, savršeno čisti moje pore, uklanja višak sebuma i čini kožu mekanom i glatkom na dodir. :)


Prvi favorit iz druge kategorije je B.U. Wild dezodorans koji sam dobila od drugarice za rođendan i sa kojim sam oduševljena. Predivno miriše i dosta je postojan. Zatim, moj apsolutni favorit i ujedno možda i najomiljeniji parfem koji posedujem - AVON Attraction. Obožavam ga! Ima neki jedinstveni miris koji mi se mnogo dopada i koji nije previše intenzivan, pritom je veoma dugotrajan i takođe mi se dopada bočica koja je veoma praktična. Onda tu je i Balea roll-on dezodorans koji me spašava tokom ovih toplih letnjih dana jer odlično eliminiše sve neprijatne mirise, ne isušuje moju kožu a pritom sprečava preterano lučenje znoja ispod pazuha.


I najzanimljiva kategorija - MakeUp proizvodi. Odavno sam poručila set trepavica sa sajta Rosegal i mislim da sam konačno pronašla veštačke trepavice koje mi odgovaraju. Nisu previše napadne, dlaka je savršeno raspoređena i vrlo se lako nanose, baš su kvalitetno odrađene a uopšte nisu skupe. Zatim tu je City Color Strobing paleta hajlajtera koju OBOŽAVAM! U paleti se nalaze tri hajlajtera - Gold, Opal i Champagne i ja najviše volim da kombinujem prvi i treći. Vrhunski su pigmentovani, lako se nanose, postojani su i uopšte se ne truse. Onda na red dolazi i Farmasi tečni hajlajter u nijansi Silver koji mi služi kao baza za hajlajtere u prahu. Dakle prvo njega nanesem prstima utapkavanjem, a onda ga setujem sa hajlajterima u prahu. Zaista je odličan i mislim da će mi dugo poslužiti jer se jako sporo troši. Nedavno sam takođe počela da koristim i Ingridov tečni puder u nijansi 16 Peach u svrhu testiranja zbog recenzije i baš sam zadovoljna njime. Ima veoma visoku pokrivnu moć međutim dosta je težak na licu pa ga ne preporučujem za svakodnevnu upotrebu, ali meni je odlično poslužio za večernje izlaske. Zatim tu je i H&M bronzer u nijansi Gorgeous Tan koji sam skoro počela da koristim i koji već obožavam. U potpunosti je zamenio essence-ov bronzer jer mi se dopada što nema taj narandžasti pod ton, lako se blenda i ne trusi se uopšte. Sledeći favorit je Golden Rose Perfect Shine karmin u nijansi 236 koji sam definitivno najčešće koristila prošlog meseca. Dopada mi se kako mi pristaje ova braon nijansa jer ima crvenkaste podtonove i mislim da je odličan i za svakodnevnu varijantu ali i za posebne prilike. Takođe na poklon sam dobila i Deborah 2 u 1 tečni ruž koji me je "oborio s nogu". Naime prvo namažem ruž i sačekam da se osuši (ima mat efekat), a onda preko njega namažem providan završni sloj i on ne mrda satima. Sjaji zbog tog završnog sloja ali ne ostavlja nikakav trag, aposlutno je otporan na sve i izuzetno je pigementovan ali se samim tim i dosta teško skida. On je u nijansi 07. Onda tu je i Ingridov tečni korektor u nijansi 10 koji mi je za kratko vreme postao omiljen jer ima vrhunsku teksturu, odličnu pokrivnu moć, lagan je i veoma postojan.


Svočevi koje vidite na fotografiji iznad su svočevi proizvoda koje sam pomenula u prethodnoj kategoriji.


I u poslednju, ali ne manje važnu, kategoriju uvrstila sam lakove za nokte jer od kada sam na raspustu mogu da ih lakiram do mile volje hahaha. S obzirom na to da sam bukvalno uništila nokatnu ploču jer sam stalno morala da ih sečem, jer u mojoj školi nisu dozvoljeni dugački nokti, odlučila sam da kupim Eveline lak za maksimalan rast noktiju i njega koristim več 10-ak dana i već primećujem razliku. Nokti su mi dosta duži, jači i ne listaju se kao pre. Onda tu je i Avonov Mark gel shine lajk u nijansi Sapphired Up. Mnogo mi se dopada ova nijansa plave boje. Takođe lak ima vrhunsku teksturu, lako se nanosi, dovoljan je jedan sloj i veoma je dugotrajan. Poslednji favorit je China Glaze lak u nijansi Spring In My Step. Inače ne volim rozikaste nijanse, ali ova mi se izuzetno dopada i moram da kažem da je tekstura laka vrhunska kao i da je veoma dugotrajan tako da sada shvatam zašto je ovaj brend planetarno popularan.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ovaj sprej za preplanulost mi se čini kao nešto što bih meni trebalo jer ja stvarno teško pocrnim. Od svih proizvoda probala sam samo dvofazni Avon sprej za kosu i slažem se s tvojim mišljenjem. Probala sam prikazani Avonov parfem, ali meni je ipak najdraži Little black dress (očita klasika). Fotografije su ti stvarno lijepe (jel to kao pozadina onaj nesretni tepih?), sviđa mi se ljubičasta boja, nekako je umirujuća. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moraću i ja da isprobam taj parfem Little Black Dress, svi ga hvale hehe. Jeste, bar mi je poslužio kao pozadina za fotkanje. ♡

      Delete
  2. Odlični favoriti Milice!
    Imam Avonov sprej za kosu i stvarno ga obožavam, pred kraj mi je, a čini čuda na mojoj kosi! Svi favoriti izgledaju fenomenalno, posebno bih voljela probati ovu paleticu highlitera, izgleda sjajnoo!
    I fotkice su vrhunske♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  3. Jako mi se sviđa post, vidi se da si se potrudila♥ Ova paleta highlightera izgleda tako divno, a nijanse su savršene♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Petra! Zaista jeste, obožavam je. ♡

      Delete
  4. Favoriti su zaista jako divni. Od svih proizvoda sam koristila samo BU Wild dezodorans i predivno piriše. Probaću i neke druge porizvode.

    laAdda | Letnje osveženje - 5 recepta za savršen smoothie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i tebi dopada! Nećeš se pokajati. ♡

      Delete
  5. Divan post, mnogo mi se dopadaju pomenuti proizvodi, ovaj avonoj sprej za kosu, tačnije ulje sam imala, pored savršenog mirisa, kosa bude predobra, dobro si me podsjetila na njega, trebala bih ga poručiti :D Imam i ovaj avonov plavi lak, trenutno mi je na noktima, divna ljetna boja :D Mnogo mi se dopadaju i ove trepavice i paletica

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje što se tiče pojedinih proizvoda koje smo obe isprobale. ♡

      Delete
  6. Milica moja draga, post izvanredan kao i obicno, nisam isprobala nista od ovih proizvoda nazalost, ali paletica highlightera mi se cini predobra

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  7. Odlični favoriti. Mnogo volim što pišeš ovako opširno i zaista uživam u svim tvojim posotvima. Dosta proizvoda nisam probala, ali koje god da sam probala od svih ovih su zaista super i uvijek sam im dosljedna ❤❤❤

    Marija's blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!