Mini Haul & Review | Enjoyours

Zdravo svima! :)


Predmeti koje ću vam recenzirati u nastavku posta su mi zapravo dostavljeni još pre dva meseca, međutim ja sam potpuno zaboravila na njih i zato tek danas čitate ovaj post.
Poručila sam ih sa sajta Enjoyours i pre nego što krenem sa recenzijom želim samo da napomenem da ukoliko upotrebite kod BSA10 prilikom potvrđivanja porudžbine ostvarićete pravo na 10% popusta!

Well, let's go...





Prvi predmet koji sam poručila je zapravo set koji se sastoji od čak 6 čokera. Svi mi se mnogo dopadaju i sve ih vrlo rado i često nosim. Veoma su kvalitetno odrađeni i mislim da je odnos cene i kvaliteta za svaku pohvalu.

Za više informacija kliknite OVDE!




Sledeći predmet koji ću vam recenzirati je selfie štap. Ja već posedujem jedan, ali pošto je on isuviše veliki i kada se sklopi želela sam da poručim još jedan manji koji može da mi stane u torbicu odnosno koji je praktičniji. Uopšte nisam zadovoljna. Pre svega, poslali su mi ga u drugoj boji (ali to i nije toliko strašno), zatim čim sam pokušala da ubacim telefon ovaj pokretni crni deo se odlomio i jedva sam uspela ponovo da ga zalepim (međutim nije upotrebljiv t.j. više nema mogućnost okretanja za 270 stepeni). Takođe dugme odnosno okidač koji se nalazi na dršci ne funkcioniše iako piše da je ovaj selfie štap kompatibilan sa mojim telefonom (Samsung Galaxy J5). Apsolutno ne preporučujem ovaj predmet.

Za više informacija kliknite OVDE!



I poslednji, ali ne manje važni, predmet koji sam poručila su zapravo samolepljive podloge koje sprečavaju da se senka truse po celom licu. Naime, kada šminkate oči jednostavno zaštite predeo ispod očiju ovim podlogama i ostaci senke će ostati na njima odnosno ove podloge će vam poslužiti kao "štitnici". Ja sam naručila dva pakovanja, a u jednom se nalazi čak 20 podloga. Ovo je zaista jedna praktična stvarčica i mislim da bi svima lepo poslužila.

Za više informacija kliknite OVDE!


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super haul! Ja imam selfie štap i zaista mi koristi, a ove "zaštite" se čine super, iako se ne šminkam!

    Novi izgled bloga: moonstears

    ReplyDelete
  2. Koliko mrzim kada se sminkam, i ispod ociju imam vise senke nego na kapku, verujem da su ti stitnici odlicni!Super haul ♥♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo zbog toga sam ih i poručila! Hvala ti draga. ♡

      Delete
  3. Super haul! Čokeri su mi baš jako lijepi,a selfie štap pokušavam pronaći već dulje vrijeme!
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  4. Divan haul! Definitivno mi se najviše dopadaju chokeri, preslatki su. ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Super su ti ove nove stvarčice :)

    MMara

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!