Mini Summer Haul | ZAFUL

Zdravo svima! :)


Pre nešto više od mesec dana poštar me je obradovao sa još jednim paketom sa mog omiljenog sajta, a to je Zaful. Ni sama ne znam iz kog rezloga tek sada objavljujem ovaj haul, ali u svakom slučaju u nastavku ovog posta ću vam recenzirati stvarčice koje sam dobila u već pomenutom paketu.

Well, let's go...

Poručila sam sledeće predmete:





Prva stvar koju sam poručila je zapravo ovaj predivni teksas sivi šorc. Naime, iako je napravljen od teksasa izuzetno je elastičan i savršeno oblikuje figuru. Meni se mnogo dopada jer sam ga poručila u svom broju, a opet mi savršeno pristaje. Stvarno je izuzetno kvalitetan i dizajn je vrhunski. Već nekoliko puta sam ga nosila i nema ko me nije pitao gde sam ga kupila. Imate moju iskrenu preporuku! 

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeći predmet koji sam poručila je u stvari set koji se sastoji od dve podloge za čišćenje četkica. Obe podloge su identične veličine i teksture, samo su različitih boja. One funkcionišu sistemom vakuma. Jednostavno ih prislonite uz bilo koju površinu i one će se "zalepiti" uz pomoć vakuma koji se nalazi na poleđini. Veoma su praktične jer uz pomoć njih sa lakoćom možete oprati odnosno očistiti i one najveće "kabuki" pufnaste četkice. Takođe napravljeni su od veoma kvalitetne gume tako da će vam dugo služiti.

Za više informacija kliknite OVDE!



Zatim poručila sam i naočare jer su mi bile neophodne neke ovakvog dizajna s obzirom na to da nigde nisam mogla da ih pronađem u prodavnicama u mom gradu. Dizajn mi se izuzetno dopada, kao i taj čuveni "mirror" plavi efekat. Ovo su jedne od retkih naočara koje mi zapravo stoje i zato sam sigurna da ću ih vrlo ćesto nositi. Veoma su lepo odrađene i zaista su kvalitetne tako da sam sigurna da će mi dugo potrajati.

Za više informacija kliknite OVDE!



I poslednja, ali ne manje važna, stvarčica koju sam poručila su minđuše u srebrnoj boji koje vidite na fotografijama iznad. Oduševio me je njihov neobičan dizajn i zato sam ih prvenstveno i poručila. Međutim razočarala sam se kad su mi stigle jer se jedna minđuša polomila dok sam pokušavala da je zakačim tako da su, nažalost, završile u kanti jer su neupotrebljive.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super haul! Naočale i šorc su super! Možda i naručim nešto od toga :D

    Sunset in Zagreb: moonstears

    ReplyDelete
  2. Također sam naručila te sunčane naočale. Odlične su skoro ih stalno nosim. Odličan post ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i tebi sviđaju, hvala ti draga! ♡

      Delete
  3. Kao i uvek, bas mi se svidjaju sve stvarcice i fotografije. Sorts je zaista jako lep, a tebi predobro stoji, prezgodna si! Naocare su mi mozda drugi favorit, imam takve samo sto su malo drugacijeg oblika. Odlican post, draga! ❤️❤️

    ReplyDelete
  4. Šorc je stvarno divan, trebam sličan teksas u ormaru xo


    https://theninebyivana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Divne su sve stvari, ali sorc je fenomenalan ! :-) <3

    NEW POST :
    katycolorfulfreak.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Divan haul draga! Šorc je mnogo lijep, možda sebi naručim takav ili sličan! Naočale ti super stoje, mirror efekat je jako popularan ovih dana. Žao mi je zbog naušnica :/ Izgledaju slatko. <3

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  7. Šorc je odličan, imam slične dugačke hlače i nešto su najudobnije što postoji. Također, sunčane ti odlično stoje. :D

    redheads-diary.blogspot.hr

    ReplyDelete
  8. Mnogo mi se dopada šorc, a i to kako si ga uklopila. Naočale su predivne, ja želim ovakve, ali sa crvenim staklima :D

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!