Recenzija Ingrid tečnog korektora | Kozmetika&Parfemi

Zdravo svima! :)


Prošlo je tačno nedelju dana od kada sam objavila recenziju Elixir Satin 24/1 palete senki, a u nastavku ovog posta recenziraću vam Ingrid Ideal Skin tečni korektor.

Well, let'a go...



Opis sa sajta (reči proizvođača):
"Ukoliko želite da prekrijete sve fleke i nedostatke na vašem licu, učinite to sa fantastičnim korektorom INGRID Ideal Skin."

Moje mišljenje:
Isprobala sam zaista puno korektora i zato imam velika očekivanja kada isprobavam neki novi jer prosto nakon što isprobate Maybelline Age Rewind, Catrice kamuflažu i slično, onda imate neke kriterijume i tražite sličnu ili istu zamenu odnosno korektor sa sličnom formulom i teksturom. 
Nisam mnogo očekivala od ovog korektora s obzirom na njegovu cenu, međutim oduševio me je. Dostupan je u tri nijanse (moja je br. 10) tako da sam sigurna da bi svakome odgovarao. Imala sam sreću da sam odabrala pravu nijansu jer se savršeno stapa sa mojom kožom, ali ne bih pogrešila ni da sam uzela svetliju nijansu jer bi mi odlično poslužio za posvetljivanje određenih delova lica. Ima veoma laganu teksturu tako da nije težak na licu, jednostavno i ravnomerno se nanosi zahvaljujući odličnom i praktičnom aplikatoru, lako se blenda i "ne urezuje" se u sitne borice ispod oka. Zaista odlično prekriva sve nesavršenosti poput bubuljica i crvenila, pa čak i tamne kolutove oko očiju. Prezadovoljna sam sa ovim proizvodom i svima vam ga iskreno preporučujem. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odlicna recenzija, nisam cula za ovaj koretkor,ali po tvom opisu mi deluje da je dobar :)

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/adrianafashionpuzzle/?hl=sr

    ReplyDelete
  2. Odlična recenzija Milice,baš planiram da kupim neki novi korektor i obratiću pažnju na ovaj. Ja sam takođe na mom blogu odradila recenziju pa bih želela da čujem tvoje mišljenje.


    lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Odlična recenzija draga! Ja imam isti korektor, ali nisam baš oduševljena njime toliko. Okej je, ali ništa specijalno...

    Milica's diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga! Naravno, ne odgovara svakome sve na isti način. ♡

      Delete
  4. Odlicna recenzija. Nisam isprobala nikada nista od ingrida, ali m use cini mnogo dobrim

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!