Recenzija Woow kozmetičkih preparata

Zdravo svima! :)


Nisam primitivna osoba, ali čvrsto stojim iza činjenice da je prirodna kozmetika daleko bolja i sigurnija za korišćenje. Pitate se zašto? Jer se u proizvodima koji su na taj način napravljeni ne nalaze razne štetne hemijske supstance (poput parabena i parafina) i veštačke boje jer su napravljeni isključivo samo od prirodnih sastojaka i to ručno od strane jedne osobe koja daje sve od sebe da svima nama pruži mogućnost da negujemo našu kožu nečim što je daleko efikasnije i bezbednije od proizvoda koje možete pronaći u raznim prodavnicama i drogerijama. Zato uvek rado sarađujem sa osobama koje se bave upravo ovim poslom i uvek mi je beskrajno drago kada mogu da podržim neki domaći brend. 

U današnjem postu ću vam recenzirati nekoliko proizvoda koje sam dobila na testiranje, a oni su brenda Woow Kozmetika.

Well, let's go...


Dobila sam sledeće proizvode: glicerinski sapun, buter za telo sa medom i mlekom, Lady Coffee piling za celulit, Lady Coffee antirid kremu za lice, čvrsti losion sa višnjom i Ice Cream Chocolate Bath bomb sa shea butter-om. Testirala sam ih više od mesec dana i samim tim smatram da sam stekla i te kakve utiske.



Prvi proizvod je zapravo glicerinski sapun koji je obogaćen pantenolom, vitaminom E, biljnim bojama i eteričnim uljima. Pre svega pozitivno me je iznenadio njegov izgled, ali i sama tekstura koja je poprilično uljana. Kada sam prvi put oprala ruke sa njim koža mi je odmah bila znatno mekša na dodir, a već nakon par nedelja primetila sam da više nije suva već naprotiv i izgledala je dosta negovanije. Miris nije toliko intenzivan, ali mi se svakako dopada. Mislim da je ovo jedan odličan proizvod!



Sledeći proizvod koji ću vam recenzirati je buter za telo sa medom i mlekom. U sebi sadrži kokosovo i bademovo ulje, shea butter, ulje makademije i avokada i prirodne mirise (dominiraju med i mleko). Tekstura je veoma interesantna jer je u pakovanju buter izuzetno čvrst, međutim kada dođe u dodir sa kožom on postaje kremast i vrlo lako se razmazuje. Nije potrebno mnogo proizvoda, a koža ostaje hidrirana do sledećeg tuširanja. Takođe koži daje sjaj i čini da izgleda zdravije i negovano. Miris mi se baš i ne dopada jer je izuzetno intenzivan, ali sve u svemu mislim da je ovo buter koji bi se svakome dopao.



Zatim dobila sam i Lady Coffee piling za celulit. Ja sam neko ko nema mnogo celulita, ali opet postoji tu i tamo po koja masna naslaga na poleđini butina (u predelu ispod zadnjice) i zato mi je ovaj proizvod bio preko potreban. Isprobala sam mnogo pilinga i zato imam svašta da kažem o ovom (što pozitivno, što negativno). Samo pakovanje je izuzetno praktično i sa te strane nemam zamerki, međutim tekstura pilinga mi se uopšte ne dopada jer sastojci nisu dovoljno isitnjeni. Prosto piling je isuviše grub prema mojoj koži i ulje koje se nalazi u istom se odvaja od ostalih sastojaka. Međutim uprkos svim tim manama ipak sam zadovoljna učinkom jer je donekle smanjio vidljivost mojih masnih naslaga tako da imam "love & hate relationship" sa ovim pilingom.



Sledeći proizvod koji sam naručila je ova divna Lady Coffee antirid krema za lice. Ja sam je pre svega koristila na predelu oko očiju jer je sudeći po rečima proizvođača tu i te kako delotvorna jer smanjuje vidljivost tamnih kolutova oko očiju, međutim koristila sam je i na celom licu i podjednako sam zadovoljna. Sjajno hidrira kožu i pruža joj potrebnu negu, a pritom je čini mekom i glatkom na dodir. Nije umanjila izgled mojih tamnih kolutova ali je svakako smanjila nadutost u tom predelu. Tekstura same kremice je izuzetno kremasta što omogućava lako razmazivanje tako da se krema izuzetno sporo troši i samim tim će mi dugo potrajati. Mislim da je za njenu cenu fantastična!



Čvrsti losion je apsolutni novitet za mene. Nisam imala predstavu da takvo nešto postoji i mogu vam reći da sam se baš prijatno iznenadila. Dakle, losion je u čvrstom stanju, međutim kada dođe u dodir sa mokrom ili pak vlažnom kožom njegova tekstura se menja i postaje kremasta i uljana. Jako se lepo razmazuje, fantastično hidrira kožu koja takva ostaje danima i koža postaje mekana i glatka na dodir, ali takođe dobija i prirodni sjaj koji odaje utisak zdrave i negovane kože. Miriše predivno (na višnju) i to je samo još jedan razlog zbog kojeg ga obožavam. 



I poslednji, ali ne manje važan, proizvod je Ice Cream čokoladna bomba za kupanje sa ši buterom. Izgleda zaista preslatko i na prvi pogled mi se baš dopala. Tekstura je odlična i mislim da bi se ovaj proizvod svakome svideo jer estetski zaista izgleda predivno, a pritom i sadrži sastojke koji neguju kožu i uz to miriše božanstveno!

Dakle, moj celokupan utisak je izuzetno pozitivan i mislim da je osnivač već pomenutog brenda - Stanislava zaista podigla proizvodnju prirodne kozmetike na neki viši nivo. Svi proizvodi u prevazišli moja očekivanja, a verujem da bi se i vama dopali. Zato vam preporučujem da lajkujete njenu FB stranicu Woow sapuni i kozmetika i da tu pogledate njenu celokupnu ponudu, ali i da je zapratite i na Instagram profilu @woow_kozmetika.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. I ja mislim da je bolje koristiti prirodnu kozmetiku, jos ako i znamo da je 100% prirodna. Ovi proizvodi mi se jaki svidaju. Izdvojila bih najvise ovaj cvrsti losion. Nisam ih ni ja koristila nikada, ali sam cula par puta od drugih blogerica :)
    Odlican post!

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje. Hvala ti draga! ♡

      Delete
  2. Nisam cula za ovaj brend, ima bas zanimljivih proizvoda :-)
    Divno si nam sve prezentovala, a slike su odlicne <3

    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/07/emerald-green.html

    ReplyDelete
  3. Super post! Svi proizvodi izgledaju stvarno jako dobro,posebno mi se sviđa ovaj piling za celulit i posljednji prah za kupku!
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. piling je sad na velikoj akciji a više možete saznati na sledećem linku http://svezalepotu.info/lady-coffee/

      Delete
  4. Proizvodi izgledaju prelepo,iskreno prvi put čujem za ovaj brend ali imaju mnogo lep naziv. Sviđa mi se kako si sve uslikala,takođe delim mišljenje da je prirodna kozmetika bolja nego ova druga.♥
    Objavila sam novi post pa bi mi bilo drago kada bi ušla i pročitala ga,ukoliko želiš možeš mi ostaviti tvoje mišljenje o postu u komentaru. Hvala!♥
    Link - http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/budi-drugacija.html

    ReplyDelete
  5. Divan post! Uvijek odradiš profesionalno ove recenzije, svaka čast! Zanima me, je l' i dalje fotkaš telefonom ili koristiš neki aparat? :D ♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga! Da, i dalje fotkam telefonom (Samsung Galaxy J5). ♡

      Delete
  6. Bas mi je drago da uzivas u proizvodima, dobila sam nekoliko od WooW kozmetike i svi su odlicni! <3

    Fashion Lover

    ReplyDelete
  7. Hvala Milici i ostalima na lepim komentarima, piling je sad na velikoj akciji a više možete saznati na sledećem linku http://svezalepotu.info/lady-coffee/

    ReplyDelete
  8. Posebno mi se dopadaju buter za telo i kafeni piling, bas lepo izgledaju i super si ih predstavila :)
    Pratim te odavno, uzvrati ako zelis :*
    www.limitededitionlady.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Nisam cula za ovu kozmetiku.
    Jako su lepa pakovanja, bas su slatka i simpaticna.
    Proizvodi izgledaju primamljivo i lepo, vidi se koliko je truda ulozenu u sam proizvod.
    Ja jako volim prirodnu kozmetiku, ne volim onaj osecaj hemikalija na licu.
    Slike su prelepe i kvalitetne! :)
    Da li ih uredjujes mozda, ako da, mozes mi reci koji program kao i cime slikas? :)
    Zapratila sam te!

    Pogledaj moj novi post i postani clan ako zelis: https://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje. Hvala ti mnogo draga! Uređujem ih putem aplikacije Snapseed. ♡

      Delete
  10. Nisam nikada koristila prirodne proizvode, odnosno handmade proizvode, ali da budem iskrena jako sam zainteresovana za iste, jer vjerujem da su prirodno i da su vjerovatno zbog toga dobri za lice i tijelo.

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako, nećeš se pokajati ukoliko ih budeš isprobala! ♡

      Delete
  11. Uh ovo bi trebalo probati. I sigurno su ovi prirodniji bolji, ali svi mi krećemo na umjetno ovih godina tako da yeah. Ali svaka ti čast na postu! 💕



    http://teenorchild.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  12. Bas sam odusevljena sa ovim proizvodima,po meni izgledaju jako dobro i kvalitetno!Odlican post!♥

    Makeup tutorijal->vjovana2.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!