Huge AVON Mark Makeup Haul

Zdravo svima! :)


Odavno planiram da objavim ovaj Haul i verovali ili ne, fotke koje ću vam predstaviti su uslikane sigurno pre dva meseca. Sećam se da sam osvojila paket putem FB stranice Bravo magazina i bila sam prosto presrećna kada sam saznala da sam ja jedna od tri dobitnice. Paket je bio izuzetno glomazan i u njemu se našlo čak 11 proizvoda brenda AVON odnosno kolekcije pod nazivom Mark. Neke sam isprobala, neke nisam još uvek ali o tome ću nešto kasnije. :)

Well, let's go...


Dakle, dobila sam 3 u 1 maskaru, lak za nokte (nijansa Sapphired Up), sjaj za usne u tubici (nijansa Apple Red), dva prajmera za lice, ruž za usne (nijansa Roasted Red), transparentni puder u prahu za setovanje, sjaj za usne koji povećava usne (nijansa Mauve), set za obrve (nijansa Soft Brown), 2 u 1 prajmer i fiksator u spreju i rumenilo u stiku (nijansa Blushing Nude).


Prvi proizvod koji sam dobila je 3 u 1 maskara koju prosto obožavam. Koristim je svaki put kada se šminkam već sigurno dva meseca i malo je reći da sam oduševljena. Nijedna maskara mi ne razdvoji i izvuče trepavice kao ona. Takođe zaista pruža neverovatan volumen i vizuelno ih čini dužim, a i vodootporna je što je još jedan veliki plus. Imate moju iskrenu preporuku! :)


Ovaj lak nisam toliko često koristila, možda svega 3-4 puta ali mi se izuzetno dopada. Nijansa je prelepa, dovoljan je jedan sloj jer je boja izuzetno intenzivna, brzo se suši, dugotrajan je i četkica je sasvim zadovoljavajuća.


Kada sam ugledala ovaj sjaj mislila sam da mi se uopšte neće svideti zbog nijanse koja je za moj ukus bila previše intenzivna. Međutim, on zapravo nije toliko pigmentovan i kada se nanese daje usnama predivan sjaj tako da sam kasnije promenila mišljenje. Pakovanje je odlično, aplikator sasvim okej, a tekstura je vrhunska.


Pošto sam dobila dva ista prajmera jedan sam zadržala za sebe, a drugi sam poklonila drugarici. Nisam ga isprobala tako da ne znam kakav je ali se dopada mojoj drugarici i kaže da je skroz okej.


Sledeći proizvod je ruž za usne u nijansi Roasted Red. Nijansa mi se mnogo dopada, pigmentacija je vrhunska, tekstura je odlična, jako se lako nanosi, dugotrajan je i pruža hidrataciju što je za pohvalu.


Ovo je još jedan proizvod koji nisam probala jer ne koristim "baking" tehniku, ali svakako planiram da ga isprobam jer mi deluje vrhunski. Jedino što mislim je da daje flashback, ali to je slučaj kod skoro svih transparentnih pudera za setovanje.


Zatim dobila sam i ovaj predivni sjaj za usne koji povećava usne jer čim ga namažete osećate blagu senzaciju peckanja. Miris je jako lep, aplikator vrhunski, pakovanje je prelepo, tekstura samog sjaja je sasvim prosečna ali mi se ne dopada to što je previše lepljiva za moj ukus. No, vrlo ga često nanosim i zaista povećava usne i takođe naglašava njihovu prirodnu boju.


Onda tu je i ovaj set za obrve koji prosto obožavam. Četkica koja se dobija je sasvim okej, ali premala za moj ukus pa je ne koristim. No, sam proizvod je vrhunski. Vosak je odličan, a pigmentacija senke je i više nego odlična. Sviđa mi se pakovanje jer je praktično i jer se u njemu nalazi i ogledalo.


Pretposlednji proizvod je zapravo 2 u 1 jer se može koristiti i kao prajmer, ali i kao fiksator. Ja ga češće koristim kao fiksator i mogu vam reći da je sasvim prosečan. Dakle, kada ga nanesem moje lice izgleda svežije i šminka mi zaista duže traje tako da mislim da je ovo jedan odličan proizvod.


Poslednji, ali ne manje važni, proizvod koji sam dobila je rumenilo u stiku. Ja sam neko ko skoro nikad ne koristi rumenilo i zato sam ga odmah prosledila mami. Ona kaže da je vrhunskog kvaliteta, da je veoma praktično i da ga ponekad čak nanosi i umesto ruža jer je nijansa skroz neutralna. :)

*Ovaj post NIJE sponzorisan!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odličan post!Najpre,čestitam na osvojenoj nagradi,paket je zaista fenomenalan. Probala sam ruž za usne,sjaj i lak iz ove kolekcije i jako sam zadovoljna.
    Fotografije su odlične!

    ReplyDelete
  2. Divan post,sve si divno objasnila!Ovaj ruž za usne i set za obrve izgledaju mi odlično, također slike su odlične!♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
  3. Mislim da si i sama, kroz moja zadnja dva posta, mogla otkriti koliko volim Avon i njihove proizvode. Mnogo mi se dopada šta si sve dobila i vjerovatno ću i sama nešto poručiti. Za sada imam u planu prajmer, fiksator i možda ruž ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam hehe! Drago mi je da ti se dopadaju. ♡

      Delete
  4. interesting post :)
    https://lacolorfulpassion.blogspot.de/

    ReplyDelete
  5. Super post! Baš si dobila zanimljive proizvode,najviše mi se sviđa ruž i posljednje rumenilo u stiku,odlične recenzije! <3
    novi post je na mom blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  6. Mnogo volim AVON i isprobala sam mnogo njihvih proizvoda. Ono čime sam apsolutno oduševljena jeste novija kolekcija koju si predstavila, odnosno mark, pored fantastičnih ambalaža, mislim da je i kvalitet mnogo dobar. Imam isti plavi lak i mogu reći da je odličan, koristila sam i ove sjajeve, okey su. Btw odličan post i fotke *o*

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje! Hvala ti draga. ♡

      Delete
  7. Zanimljiv post. Pakovanje proizvoda je prelepo i ne sumnjam da su i proizvodi odlični ♥♥♥


    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
  8. Svi proizvodi se čine odlično, a ruž mi je favorit. Slike su prekrasne!

    Molim te posjeti moj blog: cloudines.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Odlično napisan post!Ne znam da li svi primećuju koliko ti truda ulažeš i koliko su postovi profesionalno napisani!Meni se najviše dopada ruž, jer ja obožavam jače boje!

    Bilo bi mi drago da pogledaš moj blog, Naca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga, Anja! Ulepšala si mi dan. :**

      Delete
  10. Predivan post, draga. Haul je zaista divan, a svi proizvodi mi se mnogo sviđaju. Najviše mi se sviđa maskara je posedujem istu i zaista je predivna.

    laAdda | BTS #2 - Study videos

    ReplyDelete
  11. Prvo da ti čestitam na osvojenoj nagradi, proizvodi izgledaju fantastično ♥

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Divne slike kao i proizvodi ! Drago mi je sto si bas ti osvojila paket ,jer ga apsolutno zasluzujes! ❤

    ReplyDelete
  13. Sjajan post, Milice. Odlične fotografije, kao i uvijek, predivne su! Proizvodi izgledaju super!

    http://kreativanblog.blogspot.hr/2017/08/back-to-school-with-romwe.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!