Huge Haul & Review | Rosegal

Zdravo svima! :)


Posle dužeg vremena konačno vam predstavljam Haul sa sajta Rosegal. Poručila sam dosta stvarčica i zato ću vam ih u nastavku posta predstaviti i recenzirati. Nadam se da će vam se dopasti moj odabir! :)

Well, let's go...




Prva stvarčica koju sam poručila je ova prelepa plus size plava bluza kratkih rukava. Naručila sam je za mamu jer joj je nedavno bio rođendan i malo je reći da je oduševljena njome. Prosto je obožava. Kaže da je veoma komotna za nošenje odnosno da je materijal vrlo prijatan. Zatim dopada joj se boja i veličina joj skroz odgovara. Takođe kroj je prosto predivan, kao i sam dizajn. Nosila ju je već par puta i stvarno joj se mnogo sviđa.

Za više informacija kliknite OVDE!



Ovo je još jedan predmet koji sam poručila kako bih ga mami poklonila za rođendan. Pre svega mislim da je ovo idealan poklon jer je buket veštačkih ruža zapakovan u predivnu kutiju koju možete kasnije iskoristiti za bilo šta. Tek nakon što mi je predmet stigao shvatila sam da latice ovih ruža zapravo predstavljaju sapun i to me je zaista pozitivno iznenadilo. Mislim da je ovo veoma interesantna stvarčica.

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeći predmet koji sam poručila su zapravo ove kožne čizme. Dizajn mi se mnogo dopada i način na koji moje noge izgledaju u njima. Zaista savršeno pristaju i veoooma su udobne. Unutra su postavljene tankim slojem veštačke vune koja je izuzetno mekana, a spolja su obložene čvrstom veštačkom kožom koja je izuzetno kvalitetna. Zaista sam prijatno iznenađenja sa kvalitetom ovih čizama i sigurna sam da će mi dugo potrajati. Btw. Naručila sam ih u broju 38 (inače nosim 37) i taman su mi.

Za više informacija kliknite OVDE!



Zatim, kao što vidite na fotografijama iznad poručila sam i tečni ajlajner. Ne znam šta bih rekla o njemu sem da ga već obožavam. Izuzetno je precizan, brzo se suši, vodootporan je, izuzetno je pigmentovan i ne preslikava se što je najbitnije. Imate moju iskrenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!



Onda, poručila sam i ovu predivnu sivu haljinu jer mi je trebala neka haljina za svaki dan. Ova je zaista savršenog kroja i dizajna, materijal je veoma kvalitetan što je čini veoma komotnom za nošenje. Dopada mi se i natpis koji je skroz cool. Nemam nijednu zamerku zaista!

Za više informacija kliknite OVDE!



Sigurno ste viđali ovaj samoprijanjajući push up brus po društvenim mrežama, pogotovo Instagramu. Mene je zaista zaintrigirao i trebao mi je neki ovakav brus bez brtela kako bih ga nosila ispod neke haljine koja ima "gola" leđa. Skroz sam se razočarala. Nije uopšte kvalitetan i pokidao se čim sam pokušala da ga stavim. Takođe ovaj samoprijanjajući lepljivi deo nije dovoljno lepljiv pa brus stalno spada što je još jedna velika mana. Ne preporučujem.

Za više informacija kliknite OVDE!



Nisam bila potpuno sigurna da li da poručim ovu haljinu ili ne jer nije baš u mom fazonu, ali mogu vam reći da se uopšte nisam pokajala što jesam. Divno mi pristaje, veoma je elegantna, sašivena je od kvalitetnih materijala, dopada mi se dizajn jer je skroz u nekom bohemian (boho) i vintidž fazonu i taman mi je. Imate moju iskrenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!


Kada mi je preostalo još nekoliko dolara odlučila sam da poručim i ovaj peščani sat i iskreno ne znam zašto sam to uradila. Naime, kada ga okrenete i kada počne pesak da se spušta u donji deo peščanog sajta tada treba da počnete da perete zube i u momentu kad iscuri i zadnja čestica peska tada bi trebalo da prestanete odnosno on vam govori koliko dugo treba da perete zube. Međutim mislim da je apsurdno to da je potrebno čak 5 minuta da sav pesak iscuri tako da je ova stvarčica beskorisna jer je po meni to previše vremena koja ja jednostavno nemam kada žurim negde. Ništa posebno, ako mene pitate. Nije loša ideja, ali loša je realizacija.

Za više informacija kliknite OVDE!


Poslednja, ali ne manje važna, stvarčica koju sam poručila su zapravo ove crne minđuše u punk fazonu. Baš mi se dopadaju i skroz su cool međutim jako se teško zakačinju i otkačinju, a ove bodlje su i suviše oštre tako da nisu baš najkvalitetnije napravljene, a ni najpraktičnije. Imam podeljenja mišljena u vezi njih, ali ću ih svakako nositi bez obzira na sve jer mi se baš sviđaju.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super post! Baš lijepe stvari,posebno mi se sviđaju čizmice,baš su prekrasne! <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  2. Uvijek sam skeptična kada treba naručiti cipele sa tih stranica. Možda se sada i odvažim pa nešto naručim. U svakom slučaju odličan haul!

    felizhanna.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukoliko poručiš ove, sigurno se nećeš pokajati. Hvala ti, Hana! ♡

      Delete
  3. Odlične stvari si odabrala, meni se nekako najviše sviđa bijela haljina

    Pratim te, ako želiš uzvrati.

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Odlične stvari,međutim ova bijela haljina je predivna i sama bih nešto ovakvo nosila!♥


    Bella Place.

    ReplyDelete
  5. Porucila si divne stvari. Ovaj push up toliko cesto vidam na instagramu,a nisam znala da se moze poruciti sa sajta, pa cu definitivno pogledati

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Čizmice i bela haljinica su prelepi. ❤

    ReplyDelete
  7. Predivne stvari! Uvijek mi se svidi tvoj odabir. Pješčani sat je dosta zanimljiv iako se slažem da je 5 minuta kada žurim apsurdno, a i koliko su nas učili pranje zubiju treba trajati 3 minute. Ova bijela haljina je baš divna, i stvarno ti lijepo stoji. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga! Upravo tako, zato mi nije jasno zašto baš 5 minuta ali šta je tu je. ♡

      Delete
  8. Naručila si fenomenalne stvari, baš mi se dopadaju. Sem brusa. Naručila sam ga iz istog razloga i totalno sam se razočarala, svi ga hvale i to previše. Moj je previše lepljiv. Skidanje je bilo izuzetno bolno.

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga! Kao što sam napisala i u postu, ni meni se dopada, skroz sam se razočarala. :/ ♡♡♡

      Delete
  9. Predivne stvari, najvise mi se svidaju cizme. Izgledaju odlicno za jesen :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  10. Predivan haul! Čizmice su prelijepe, a za grudnjak sam čula i dosita je zanimljiv! Predobre fotografije ♥

    kreativanblog.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!