Maybelline Fit Me! Matte + Poreless tečni puder | RECENZIJA

Zdravo svima! :)


Odavno sam čula za postojanje Fit Me! tečnog pudera brenda Maybelline, međutim s obzirom na to da nije bio dostupan u drogerijama na našim prostorima jednostavno nisam imala tu mogućnost da ga isprobam. Mojoj sreći nije bilo kraja kada je konačno puštena u prodaju verzija za nas masnokošce odnosno verzija sa matirajućim efektom. Sećam se da sam ga kupila na sniženju za 500 dinara odmah nakon što sam prvi put videla reklamu na TV-u i nisam se nijednog trenutka pokajala. Nakon što sam potrošila prvu tubu (tada sam ga koristila u nijansi br. 115 - Ivory) planirala sam da kupim još jedan i na moje veliko oduševljenje na adresu mi je nekoliko dana kasnije stigla GlamBox kutija a u njoj upravo pomenuti puder samo u nijansi br. 130 - Buff Beige. Tada sam mislila da mi neće odgovarati, međutim sada mi savršeno odgovara jer sam donekle pocrnela. No, već sam se raspisala tako da vreme je da pređem na suštinu ovog posta, a to je recenzija.

Well, let's go...


Reči proizvođača: "Nova Maybelline formula pudera koja kontroliše sjaj i čini pore manje vidljivim. Za tvoj prirodan izgled tena. Dostupan je u šest nijansi (110,115,120,130, 220 i 230). To je više od savršenog slaganja sa tenom. To je potpuno uklapanje sa teksturom kože."


*Ukoliko vas zanima sastav možete pročitati šta sve sadrži pored bar koda na fotografiji iznad.

Moje mišljenje:
Isprobala sam mnogo pudera i definitivno jedan sa kojim sam bila baš oduševljena je bio brenda L'oreal, a u pitanju je čuveni True Match. Mislila sam da ga nijedan puder ne može zameniti, međutim uverila sam se u suprotno. Jedino što me nije privlačilo kod njega je bila izuzetno visoka cena i zato sam mesecima bezuspešno tražila alternativu i drago mi je da sam je konačno našla. Fit Me! je puder koji sadrži sve karakteristike koje po meni čine jedan puder pogodnim za moj (mešoviti) tip kože. Tekstura je veoma tečna, ali samim tim se puder izuzetno lako nanosi i ravnomerno raspoređuje. Isprobala sam ga i u kombinaciji sa beauty blenderom i četkicom i prva opcija daje taj pravi "flawless" efekat tako da ga na taj način i nanosim od kada sam ga kupila. Baš se sporo troši jer je potrebna vrlo mala količina za celo lice što je jedan veliki plus. Kada se osuši (dobija mat efekat već posle 10-ak sekundi) možete naneti još jedan sloj i nadograditi ga a da ne izgleda kao maska odnosno da ne poseduje taj "cakey" efekat. Pokrivna moć mu je srednja do visoke (ako se nadogradi) što je sasvim zadovoljavajuće. Veoma je lagan i bukvalno ga ne osećate na licu. Ne morate ga setovati ukoliko planirate da ga nosite 3-4 sata, ali ako znate da će vam stojati duže vremena na licu preporučujem vam da ga ipak dodatno matirate sa nekim puderom za setovanje kako vam se ne bi prosijao npr. na "T-zoni". Zaista je veoma postojan i pruža mat efekat koji traje satima, ne "klizi" sa lica kao što to umeju neki puderi nakon višesatnog nošenja i savršeno se stapa sa kožom. Što se tiče samog pakovanja ono nije baš najpraktičnije, ali s obzirom na cenu mislim da je sasvim prihvatljivo jer su se potrudili da sam proizvod bude kvalitetan pa nisu toliko obratili pažnju na funkcionalnost pakovanja. Zaista sam prezadovoljna sa ovim puderom i svakom bih ga preporučila (pogotovo početnicima u šminkanju) jer je odličan i za svakodnevnu varijantu (tada vam je dovoljan jedan sloj), ali i za večernje prilike (može se nadograditi bez problema). 



Trenutna cena: 769 RSD
Mililitraža: 30ml
*Možete ga pronaći u svim Lilly i dm drogerijama, ali i poručiti onlajn OVDE!

*Ovaj post NIJE sponzorisan!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ja sam Maybelline fit me puder prvi put kupila pre par meseci i od tada samo njega koristim. Izgleda prirodno na licu, ima dobru pokrivnu moć i mat efekat koji dugo traje. Sve u svemu - prezadovoljna sam. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  2. Odličan blog, zaista se svaki puta douševim kada pročitam neku novu recenziju. Sve više razmišljam o tome da ga uzmem sebi, ali i dalje sam u fazi u kojoj isprobavam nekoliko pudera pa ne znam baš da li da uzmem ovaj. Ali svakako ću ga uzeti jednom ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga, Marija! U svakom slučaju ako ga ikad budeš kupila i isprobala definitivno se nećeš pokajati. ♡

      Delete
  3. Imala sam Fit me puder i to u baš istoj nijansi 115 Ivory :D
    Jedina mana mu je bila što je bio pretaman za mene belu neonku ali sam ga kad sam malo pocrnela potrošila do kraja i zaista sam zadovoljna sa njim :)

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha, drago mi je da si ipak uspela da ga iskoristiš! ♡

      Delete
  4. Odlican post! Kvalitetne i simpaticne slike, odlicna recenzija :)
    https://50nijansiroze.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Obozavam ovaj puder i kunem se u njega :D predivna recenzija draga <3

    ReplyDelete
  6. Čula sam dosta pohvala za ovaj puder, a kako je moj puder pri kraju, trebaće mi neki novi. Odlična recenzija! ♥

    Teodora's small world

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nećeš se pokajati ukoliko se odlučiš za ovaj. Hvala ti mnogo draga! ♡

      Delete
  7. Inače,ne nosim pudere jer su mi uglavnom 'preteški' na licu i ne uživam u tome.Ovaj,mi se doduše čini drugačiji,barem koliko vidim na slici.
    Vrlo lijepo i profesionalno si napisala ovu recenziju,bilo ju je vrlo lako i brzo pročitati!Super-super post! :)
    Uniquisi

    ReplyDelete
  8. Puder izgleda bas dobro i kvalitetno,sjajan post.Slike su odlicne!

    Recenzija->vjovana2.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Mislim da ću ga probati kada osetim da mi ponovo treba puder - na svu sreću, trenutno sam toliko preplanula i lice mi se preporodilo da neko vreme planiram da uživam u tome, ali čini mi se da će mi ovaj puder odgovarati. :D


    www.couture-case.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nećeš se pokajati ukoliko ga budeš isprobala! ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!