My Swimsuit Collection | 2017

Zdravo svima! :)


Znam da je leto već pri kraju i da baš kasnim sa ovim postom, ali šta je tu je. Bolje i da ga objavim sada nego nikad hahahah. Uglavnom u nastavku ću vam predstaviti moju kolekciju kupaćih kostima kojih nema puno, ali svakako mislim da mi više ni ne treba. :)

Well, let's go...


Dakle, moja kolekcija se sastoji od šest kupaćih kostima koji se dosta razlikuju jedni od drugih. U nastavku ću vam ih sve pojedinačno predstaviti nasumičnim redosledom. :)


Prvi kupaći kostim je, čini mi se, poručen sa sajta YoShop krajem prošle godine i mogu vam reći da sam poprilično oduševljena njime. Njega zaista često nosim i mnogo mi se dopada sam dizajn, ali i kroj. Jedina mana je to što mi je donji deo tesan pa često nosim gornji deo sa donjim delom nekog drugog kupaćeg kostima. 


Ovaj bikini sam sačuvala samo iz jednog razloga, jer mi donji deo savršeno odgovara. Gornji deo mi je i suviše veliki i njega nikada do sada nisam nosila, ali zato moja mama jeste u kombinaciji sa nekim drugim donjim delom i prosto ga obožava. Mislim da je poručen sa Zaful-a.


Ovo je definitivno moj omiljeni kupaći i prosto ga obožavam. Imam ga sigurno tri godine i neverovatno je to da i dalje izgleda kao da je nov. Dizajn mi se jako dopada, čini figuru veoma vitkom i idealan je za one devojke koje imaju nešto šire kukove, veliku zadnjicu jer se donji deo može proširiti, a gornji deo je idealan za sve nas koji nemamo pozamašno poprsje. Inače kupljen je u lokalnoj kineskoj radnji i platila sam ga ispod 1500 dinara što je stvarno super. 


Još jedan kupaći kostim koji mi se mnogo dopada i koji nosim veoma često. Pre svega sviđa mi se dizajn, mogućnost proširivanja donjeg dela, to što ima ugrađene sunđere u gornjem delu da vam pruže dodatnu potporu i jer mi savršeno odgovara. Poručen je, čini mi se, sa Zaful-a i to prošle godine tako da nisam sigurna da li je još uvek dostupan.


Što se tiče ovog bikinija, obožavam gornji deo i njega najčešće nosim uz donji deo drugog bikinija koji sam vam predstavila (maslinaste boje), ali zato mi se donji deo uopšte ne dopada jer ima čudan kroj i ne odgovara mi t.j. previše je tesan. Ukoliko se dobro sećam, poručen je sa sajta Dresslily.


Poslednji, ali ne manje važni, kupaći kostim je kupljen takođe u lokalnoj kineskoj radnji pre možda dve godine za svega 1100 dinara. On mi odlično služi kada želim da pocrnim jer ima jednostavan kroj pa mi neće ostati linije od brtela ili slično. Dizajn mi nije baš najomiljeniji, ali svakako mi se dopada i nosim ga baš često. 

*Ovaj post NIJE sponzorisan!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Svi kupaći su divni,međutim ovaj treći kupaći sam i ja imala i slažem se da je divan i da svakome može odlično da stoji!♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, Belma! Drago mi je da delimo isto mišljenje. ♡

      Delete
  2. Svi kostimi su prelepi, jako mi se dopadaju 💙💙! Divno draga!

    GIVEAWAY perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Svi kostimi mi se sviđaju, izgleda da imamo sličan ukus.

    Pratim te, ako želiš uzvrati.

    https://ccaammblog.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Prekrasni su , maslinasti mi je nekako favorit, šteta što ti veličina baš ne odgovara, ali evo, može se iskoristiti . ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  5. Imamo sličan ukus, draga Milice. Svi kupaći kostimi mi se mnogo sviđaju, ali najviše mi se dopada 4 po redu. Najviše mi se dopada njegov print.

    laAdda | Q&A - postavljajte pitanja

    ReplyDelete
  6. Odlican post,ovaj crni kupaci mi izgleda predivno!♥


    BTS tag->vjovana2.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Post je odličan! Imam isti ovakav na resice samo crni i odličan mi je! Što se tiče ostalih predivni su i stvarno je cijela kolekcija wow!

    https://teenorchild.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  8. Divna kolekcija, ovaj prvi sam vidjela na zafulu i mnogo mi se dopao. Ostali kostimi su takoder divni

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Jaoo, kupaći su stvarno predivni! Najviše mi se dopada ovaj plavi sa resicama, voljela bih i ja da ga imam, prelijep je. :D

    mysweetlandd.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Sper post! Imaš baš puno jako lijepih kupaćih kostima,posebno mi se sviđa drugi zbog boje i tog detalja! <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  11. Odličan post draga! Onaj maslinasto zeleni bikini je predivan *-*

    http://kreativanblog.blogspot.hr/2017/08/back-to-school-with-romwe.html

    ReplyDelete
  12. Svaki mi se dopada, imaa divan izbor :)
    Fotografiju su divne kao i uvek, obozavam tvoj blog i tebe <3
    https://50nijansiroze.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!