Try-On Haul & Review | AMIClubwear

Zdravo svima! :)


Najviše volim Haul postove, a primetila sam da su i vama među omiljenim postovima jer su, sudeći po statistici bloga, najčitaniji. 
Za danas sam vam pripremila Haul sa sajta AMIClubwear koji mi je za vrlo kratak period postao omiljen jer su sve stvari koje sam poručila do sada vrhunskog kvaliteta. 

Well, let's go...





Obožavam "off the shoulder" trend i zato sam bez razmišljanja poručila ovu predivnu haljinu čim sam je ugledala na sajtu i nijednog trenutka se nisam pokajala jer sam apsolutno oduševljena sa njom i već mi je postala omiljena. Materijal je jako prijatan za nošenje (čini mi se da je u pitanju neka kombinacija pamuka i lana), print mi se mnogo dopada, kroj je fantastičan, lepo mi pristaje, čini figuru vitkijom i što je najbolje, taman mi je odnosno odgovara mi savršeno (poručila sam je u veličini koju inače nosim, a to je M). Takođe mnogo mi se dopada i što ima delimično otvorena leđa pa je to još jedan detalj koji je čini elegantnom i idealnom i za izlaske i specijalne prilike ali i za svakodnevnicu. Prosto sam prezadovoljna!

Za više informacija kliknite OVDE!



Još jedan odevni komad koji me je poprilično pozitivno iznenadio. Kad god poručim farmerke sa nekog sajta bukvalno nikad ne mogu da pogodim veličinu jer mi obično neodgovaraju u predelu kukova ili su mi preširoke oko struka ili su nogavice kratke itd. i mnogo mi je drago da sam konačno pogodila veličinu jer su napravljene od materijala koji je veoma rastegljiv pa savršeno prijanjaju uz figuru. Veoma su komotne za nošenje i materijal je vrhunskog kvaliteta. Jedina mana je to što su nogavice šire nego što sam očekivala pa sam morala da ih "urolam" par puta da bi izgledale bolje (to možete videti na fotografiji iznad), ali svakako ću ih suziti kod šnajderke pa neće biti problema. 

Za više informacija kliknite OVDE!



Oduvek sam htela da posedujem neku običnu, teksas visoko-strukiranu suknju i kada sam ugledala ovu na sajtu odmah sam je ubacila u korpu. Međutim nisam primetila da je ona zapravo asimetrično sečena pri dnu i da ima ušiven pink natpis, ali da uz nju takođe dobijate pink kajš. Iskreno ja nisam ljubitelj pink boje i zato nisam baš bila oduševljena kada mi je stigla na adresu, ali šta je tu je. Svakako kajš je sasvim okej, ali ga neću koristiti međutim on se zaista odlično uklapa sa suknjom. Što se tiče same suknje, ona je prosto prelepa i dopada mi se način na koji je sečena pri dnu jer je taj detalj čini jedinstvenom i drugačijom. Materijal je vrhunskog kvaliteta i suknja mi je taman iako sam je poručila u M veličini. Savršeno mi pristaje i lako može da se uklopi uz bilo koji odevni komad. :)

Za više informacija kliknite OVDE!



I poslednji, ali ne manje važan, predmet koji sam poručila su zapravo ove crne baletanke koje imaju mat efekat. Naime, bile su mi potrebne nove baletanke i kada sam ugledala ove znala sam da neću pogrešiti ako ih poručim jer su crne i uz sve će se uklopiti. Kada su mi stigle bila sam zapanjena sa njihovim kvalitetom. Veoma su čvrste, ali su izuzetno udobne jer imaju sunđerasti uložak (pretpostavljam da je u pitanju memorijska pena) i dopada mi se što su jednostavnog dizajna, a pritom su veoma elegantne i odlično izgledaju na nogama. Naručila sam ih u broju 37 koji inače nosim i taman su mi. Zaista imate moju iskrenu preporuku! 

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Sve stvarčice su zaista prelepe. Farmerke ti super stoje,kao i haljinica.

    ReplyDelete
  2. WoW! Stvari su odlicne♥

    beautyakworld.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. OMG haljinica je prekrasnaa!! Odličan post ♥

    http://kreativanblog.blogspot.hr/2017/08/back-to-school-with-romwe.html

    ReplyDelete
  4. Sve je zaista prelepo, sve ti divno stoji! Kao lični favorit izdvojiću ovu haljinicu jer je malo reći da ovakve stvari obožavam, a kako si je nahvalila, možda i poručim. Divan post ♥♥

    Teodora's small world

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga, Teodora! Zaista je predivna, ne bi se pokajala kad bi je poručila. ♡♡♡

      Delete
  5. Divno divno divno! Sve stvarčice mi se mnogo sviđaju, sve ti super stoji. Obožavam AmiClubWear prodavnicu. ♥

    www.hi-stylish.com

    ReplyDelete
  6. Sve je predivno, ali mi se najviše dopadaju baletanke iz nepoznatog razloga. xD Haljinica ti odlično stoji, preslatka si! *--* ♥♥♥

    BTS DIY notebooks -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/bts-diy-notebooks.html

    ReplyDelete
  7. opeeet si predivnaa :D
    odlicne stvari, ali hlacee obaraju i stoje ti savrseno <3

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  8. Odlično!
    Predobar haul , haljinica mi se najviše sviđa i sve ti super stoji ♥

    ReplyDelete
  9. Haljina je preslatka i odlično ti stoji. Doslovno sam ljubomorna jer koju god haljinu da obučeš izgledaš kao model! Odličan post!

    felizhanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Sve je stvarno preslatko! Farmerke ti super stoje! I meni se često desi da mi farmerke sa online sajtova posluže samo za slikanje, ali imam nekoliko komada koje baš volim da nosim. :) I haljinica je predivna, tako je nekako letnja, lagana, divna! :*

    Anja

    ReplyDelete
  11. Odusevljena sam farmerkama,odlicno ti stoje,kao i haljina!♥♥

    BTS tag->vjovana2.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!