August Beauty Favorites | 2017

Zdravo svima! :)


Iako je septembar već u punom jeku i iako znam da izuzetno kasnim sa ovim postom, ipak sam odlučila da ga objavim. Bolje ikad nego nikad, zar ne? U nastavku posta ću vam predstaviti proizvode koje sam najčešće i najradije koristila prethodnog meseca. Pa, bez daljeg odugovlačenja, hajde da počnemo.

Well, let's go...


Moji favoriti su: Still maska za kosu sa keratinom, Golden Rose olovka za obrve (nijansa br. 303), Lilly VZK krema za problematičnu kožu, INGRID nude tečni mat ruž (nijansa br. 101), Llums True Skin tečni puder (nijansa br. 05 - Toffee), Lilly Aqua Stop vodootporni i providni flasteri, B.U. Golden Kiss mini dezodorans, Lilly Yesss! silikonski samolepljivi ulošci za obuću (u pakovanju se sastoji dva uloška za predeo peta), essence Long Lasting ljubičasti karmin (nijansa br. 27 - Mystic Violet), essence šimerasta srebrna senka za oči (nijansa 11 - Tiffunny), Velnea Rich noćna krema za lice, JJ losion za lice, Zeljković kozji sapun sa dodatkom zeolita i Thovaline cinkova mast.


Prvenstveno ću da počnem sa preparativnom kozmetikom. Iako ne praktikujem da spomenem neki proizvod u favoritima pre nego što objavim njegovu recenziju prosto nisam mogla da odolim. U pitanju je potpuno prirodni "handmade" JJ losion za lice (možete ga poručiti ovde). Koristim ga otprilike nedelju dana i malo je reći da sam oduševljena sa njim, prosto "kupio" me je već na prvo korišćenje. No, o njemu ćete uskoro čitati nešto više, neću vam sada sve otkriti. Zatim, tu je i Velnea bogata noćna krema za lice koja mi je bila, i ostala favorit. Savršeno odgovara mojoj koži koja je takođe i vrlo brzo upija, ali pritom zaista pruža hidrataciju i čini je glatkom i mekanom na dodir. Odlična je u kombinaciji sa već pomenutim losionom uz koji je poželjno koristiti hidratantnu kremu. Onda, nakon kratke pauze (potpuno sam ga nepravedno zapostavila) sam se ponovo vrstila Zeljković kozjem sapunu sa zeolitom i on će biti moj doživotni favorit. Jedino on čisti moju kožu, a da je pritom ne isuši. Sledeći proizvod mi je preporučila moja draga blogokoleginica Sara Pokorni i ovom prilikom joj se još jednom zahvaljujem. Kremu sam kupila u Lilly drogeriji i koštala je nešto manje od 250 dinara. Brenda je VZK i pre svega je namenjena problematičnoj koži koja je sklona bubuljicama i aknama. Ja je koristim tako što nanesem vrlo malu količinu na bubuljice koje su upaljene ili slično i to pred spavanje i mogu vam reći da je i te kako delotvorna jer kada se ujutru probudim bubuljice budu znatno umanjene što je zaista za pohvalu. Pretposlednji proizvod sa fotografije iznad je Thovaline cinkova mast. Ovo mi je već drugo pakovanje jer ja bukvalno ne mogu da zamislim svoju rutinu bez ovog proizvoda jer mi je spasio kožu od bubuljica, akni i sličnih nesavršenosti. I poslednji proizvod je Still-ova maska za kosu sa keratinom za jednokratnu upotrebu. Meni je ovo već treća kesica i zaista sam prezadovoljna sa njom. Ne masti mi kosu, čini je mekanom i svilenkastom na dodir, savršeno miriše i čini moje ispucale krajeve manje vidljivim. Imate moju iskrenu preporuku! :)


U sledeću kategoriju sam svrstala neke random predmete poput B.U. Golden Kiss mini dezodoransa koji obožavam jer je praktičan, svuda može da stane i pre svega, divno miriše. Sledeći predmet su Lilly Aqua Stop vodootporni, providni flasteri. Oduševljena sam sa njima! Za cenu od 105 dinara dobijate 12 flastera vrhunskog kvaliteta koji su zaista vodootporni što je za svaku pohvalu. Tu je i ovo pakovanje silikonskih, samolepljivih uložaka za obuću koje sam takođe kupila u Lilly drogeriji po ceni od 135 dinara. U njemu se nalaze dva uloška i oni su predviđeni za predeo pete. Meni su sjajno poslužili kada sam nosila nove baletanke koje još uvek nisu bile razgažene i mogu vam reći da me zahvaljujući njima nijednom nisu nažuljale. Lako se nameštaju, dugotrajni su i veoma kvalitetni. Nemam nijednu zamerku!


U poslednju kategoriju sam svrstala dekorativnu kozmetiku. Tokom čitavog prethodnog meseca sam koristila essence-ovu srebrnu šimerastu senku u nijansi 11 - Tiffunny i zaista mi se mnogo dopada. Ima odličnu teksturu, ne trusi se, lako se nanosi i izuzetno je pigmentovana. Pošto je dosta toga iz essence asortimana na akciji u Lilly drogerijama odlučila sam da i ja kupim nešto, pa sam odabrala ljubičasti karmin iz Long Lasting kolekciie u nijansi broj 27 - Mystic Violet. Tekstura mi se baš dopada, međutim nije toliko pigmentovan. Ali svakako, ako uzmemo u obzir cenu od 129 dinara mislim da je ovo sasvim solidan proizvod. Onda tu je i Ingrid-ov tečni mat ruž u nijansi 101 koji sam baš često nosila proteklog meseca. Dopada mi se sve u vezi njega, počev od teksture, toga što ne isušuje usne, a opet ima matirajući efekat, to što je izuzetno pigmentovan i veoma postojan, ali i što je aplikator izuzetno precizan. Imate moju preporuku! Zatim, pre par nedelja sam kupila Golden Rose olovku za obrve u nijansi 303 i mislim da sam konačno našla idealan proizvod za već pomenuti deo lica. Ima odličnu, kremastu teksturu, lako se nanosi, dosta je pigmentovana i dugotrajna. I na kraju, poslednji prošlomesečni (ali ne manje važni) favorit mi je Llums-ov True Skin tečni puder u nijansi broj 05 - Toffee. Sve što bih rekla je apsolutno suvišno. Po mom mišljennu, prevazišao je i čuveni Maybelline Fit Me! puderom, to vam dovoljno govori. :)


*Na fotografiji iznad možete videti svočeve pomenutih proizvoda.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Zaista divni favoriti!
    Voljela bih probati Lumsov puder, općenito Lumsove proizvode koje svi toliko hvale, a u BiH nažalost nisu dostupni.. ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga! Iskreno se nadam da će biti prilike da ih isprobaš. ♡

      Delete
  2. Divni proizvodi,fotografije su super!
    Ova Essence sjenka je predivna.♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
  3. Zeljkovi sapuni su i moj dozivotni favorit! A isto tako obozavam VZK preparate, jer koza stvarno nekad zna da mi bude problematicna, a oni mi super pomazu.. :)

    ReplyDelete
  4. Super post, jako je zanimljiv. Najviše mi se svidio ovaj JJ lonsion, jedva čekam post o njemu☺

    http://sbeauty14.blogspot.hr/2017/09/summer-favorites.html

    ReplyDelete
  5. Zaista super odabir! Slike su fantastične kao i sve što si napisala o proizvodima. ♥

    cloudines.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Koristim ovu Stillovi Keratin masku, super je!
    xx
    www.glitterxgoth.com

    ReplyDelete
  7. Čine mi se veoma zaniljivi proizvodi. Za neko čudo, nisam isprobala nijedan od navedenih proizvoda. Mnogo sam dobrih stvari čula za lums proizvode, mislim da ću ih i sama isprobati :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  8. Imam LLums puder..iznenadio me kvaliet. Jedva čekam da pišem o njemu :)
    https://marinamarry.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i tebi dopada! Jedva čekam da pročitam tvoju recenziju. ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!